Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

2. BMFTeam Találkozó 2002. április 19-21.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
544 replies to this topic

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Hello-bello!

Akkor vagy Répáshután vagy Létrástetõn kellene megtartani a banzájt,de ha nemtudnánk már a házat lefoglalni akkor szerintem lehetne egy sátorozós találkát is szervezni.És persze hogy többnapos találka lenne.
És akkor már kötelezõ lenne a bájkkal való megjelenés is!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Hja-ja!

alternetiv3: Répáshuta...

De szvsz egy hosszabb taliról csak a nyári szezonban ejtsünk szót, mert az áprilisi idõjárás még elég szeszélyes...  :-/

Pf....

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
alternativa 3:
Répáshuta (falu nagyjából a Bükk közepén) camping(-féleség), sátorozással.
ólcsó lenne, van zuhanyzó, a Bükk-Fennsik egy 5 km-es köpésre van,  étterem / bisztró / kocsma, bolt. Miskolcról, Egerbõl megközelithetõ.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Fürdési témakörben elgondolkoztam...

Két lehetõséget vázoltam fel...

1)Lillafüreden a campingben...
EZ ugyebárrr uszkva 7km a létrási háztól... tehát vagy ott is kellene aludni, vagy miután letusoltunk és elkezdünk felmenni létráson már megint izzadtak leszünk... :-/  :-X

2)Sebesvíznél van egy "motel", talán meglehetne dumálni velük egysmást... ez a létrási háztól uszkve 1-1,5kmre van, szinte minimális emelkedõvel... (Ras és ATOM a megvallója, hogy tényleg szinte nulla...)

Szal ez jutott most így eszembe... De szerintem maradjunk még amellett, hogy 2nap(vagy a 2éjszakás verzió)... Fõleg azért, mert a szabikat nem biztos, hogy úgy tudják a melózók intézni, és a tanulók az órákról sem biztos, hogy úgy eltudnak jönni...

Na csõváz és hátszél...
Létrás&a ruckus rulezzz!
;D
Pf

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Üdv

Ha van patak az már valami, csak víz is legyen benne! Ha nincs akkor a vonaton nem csak a bringákat fogja a MÁV elkülöníteni!  ;D

Mindegy mindenképpen megyek, legfeljebb locsolókocsival!

Zöld

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy!

hááát sajna Létráson a maximális fürdési lehetõséget csak a PATAK nyújtja...  :-/

Szal szvsz a max.nap a 3, azaz péntek d.u.-este érkezés --> szombat teljes nap --> vasárnap d.e.-d.u. távozás...

Véredény?

Pf...

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Hey

Április egyelõre jó a 3-4 nap jó ötlet benne vagyok! Csak 1 megjegyzés ha melegebb van és túrázgatunk is akkor valószínüleg izzadni is fogunk! Lehet valahogy Létráson fürödni zuhanyozni? Szó mi szó nem vagyok macska, hogy lenyalom a bundámat aztán annyi! Lehet, hogy túlságosan elpuhultam de mégis! 40-50 ember négy napig fürdés nélkül egy természetvédelmi területen?  ;D
Nem csodálkoznék ha maradandó károsodás állna be a természetes faunában !  ;D

Zöld

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy Skaccok!

Nem tudom jól veszem-e ki, de akkor ezekszerint aki ott volt, annak megfelelt, és a kövi talira is megfelelne a Létrási kertész, búvár, bányász, barlangász ház....?

Az idõpontra akkor idáig van ergy javallat, az április 20-21.
(ez azért is jó, mert a kedvenc újságunk szerkesztõi is ráérnek már ekkor...)

Szal április? vagy van más javaslat?

Pf, aki már ezen a hétvégén menne...és le se jönne... ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hát nekem május 18tól június végéig nem jó, a többi okés...
tehát az április vége pl király... akár 3-4 napra is...

bumi

bumi

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
Helló!

Új tagként most fogok elõször menni!
Sajna csak 1vagy2  napig maradhatok! :'(NEM BAJ!!!! ;D
Jól fofom érezni magam!
Létrás itt van a közelbe! ;D
Létrás Vigyázz!
Megmutatkozok!!!

Ralph_Fiennes

Ralph_Fiennes

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Heló OLAF+ MINDENKI!
Szóval,az a helyzet,hogy a rohanást jó lenne elkerülni,mivel Olaffal volt idõnk kitárgyalni hazafelé a pályaudvaron( táplálkozás közben  ;) ),hogy ennyi idõ kevés volt mindenki megismerésére.Bár ZORG estefelé emlegetett egy bizonyos bemutatkozás- féle dolgot,de több okból fakadóan meghiúsult az egész.Lehet,hogy én voltam nagyon balfék,de nem igazán tudtam mindenkit beazonosítani.Bár szerintem nagyban megkönnyítette volna a dolgunkat,ha többen jöttek volna bringával.Persze kellettek a klikk szerû csoportosulások,de igazán eggyütt nem volt a csapat, a hajnali idõponttól eltekintve,bár azért ott is volt,aki az autóban kényszerült "szenvedve alvást színlelni".
Egy tábortûz körüli MEGA -Party ötlete több,mint szuper.
A többit,majd eyg másik topicban.
ÜDV:Ralph,aki nagyon jól érezte magát VELETEK!

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Vizsdák után egy 4 napos buli jól hangzana Mindenkit megismernénk és nem rohannánk! ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Jorus nagyon jól megfogalmaztad!

még esetleg egy nagyobbacska tábortüzecske elférne a hangulat fokozása kedvéért... :D

Ha a többségnek megfelel egyébként a Létrástetõi ház, akkor mielõbb le kell majd "rendezni" a barlangász barátainkal, mert fõleg az idõ melegedésével egyre több nap foglalt lesz...

Na csõváz és hátszél......................
Ehhh de mennék már...;)
Pf

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Nyuszifül! ;D
Majd együtt fetrengünk kint a domboldalban! ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Mindegy mikor lesz, mindegy hol, meg fogom oldani, hogy ott lehessek! Létrástetõ remek hely! A hétvégén már el is képzeltem, ahogy kellemes 20 fokban jelentõsebb maláta és komló elfogyasztása után kiterülve szemlélem a csillagokat a térerõ-nyerõ hely környékén... ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Menjünkmár!!!! De abszolút jogos a fölvetés, hogy ennyi pénzért nem pazarlás 3-4 napra is akár ottmaradni. Több nap több esemény, unatkozni tuti nem fogunk.... ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Még vmi septiben...

Esetleg meglehetne csinálni azt, hogy már péntek d.u megszállni a helyszínt...
Mert a szállásért az a 250HuF/éjszaka(amit ráadásul jókedvû barlangász barátaink hasraütve számoltak ki... ;D ) nem sok...

Na csõváz!
Pf

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D az a mosoly... ;D

Nekem jó az április 20-21 is...
az idõjárás akkor tájt már arra, Létráson, kezd enyhülni, de még azért elõfordulhatnak fagyok az éjjel...
ha a már egyszer tapasztalt hirtelen jött melegedés ismétli majd magát, nem lesz gond...
Remélem akkor már többen is elhozzátok a lovakat...és nem csak antigravitorok... ;)

Pf....... mennnnyünkmá'!!! ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Nekem tök mindegy mikor lesz,biztos hpgy ott leszek!!!!! ;D
Ha melegebb lesz viszek lovat,megcsinálom a romatikusholdfénylámpát, a kocsival megint fordulok vagy hatszor mire mindenkit összeszedek,és megoldom a blar witch rejtélyt is és talán az estére is emlékezni fogok! ;D ;D
Ha szépen mosolygok hoztok majd olyan bicót is amit  nem annyira csak az antigravitátorok értékelnek? ;)

Peppencs

Peppencs

vendég

• fórumtag
  • 103 posts
Részemrõl elég balszerencsés volt ez a hétvége/mivel nem tudtam elmenni/,ezért nagyon is el akarok menni a következõre!
Nálunk a BME-n június végéig tart a vizsgaidõszak,utána akármikor.
Bár,én díjaznám a közelebbi helyszínt,talán többen is jönnének.
                Üdv.: Peti