Hello-bello!
Akkor vagy Répáshután vagy Létrástetõn kellene megtartani a banzájt,de ha nemtudnánk már a házat lefoglalni akkor szerintem lehetne egy sátorozós találkát is szervezni.És persze hogy többnapos találka lenne.
És akkor már kötelezõ lenne a bájkkal való megjelenés is!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

2. BMFTeam Találkozó 2002. április 19-21.
Indította
zOrg
, 2002. február 25. 11:47
Írta 2002. február 26. - 14:16

Írta 2002. február 26. - 13:13

Hja-ja!
alternetiv3: Répáshuta...
De szvsz egy hosszabb taliról csak a nyári szezonban ejtsünk szót, mert az áprilisi idõjárás még elég szeszélyes... :-/
Pf....
alternetiv3: Répáshuta...
De szvsz egy hosszabb taliról csak a nyári szezonban ejtsünk szót, mert az áprilisi idõjárás még elég szeszélyes... :-/
Pf....
Írta 2002. február 26. - 13:10

alternativa 3:
Répáshuta (falu nagyjából a Bükk közepén) camping(-féleség), sátorozással.
ólcsó lenne, van zuhanyzó, a Bükk-Fennsik egy 5 km-es köpésre van, étterem / bisztró / kocsma, bolt. Miskolcról, Egerbõl megközelithetõ.
Répáshuta (falu nagyjából a Bükk közepén) camping(-féleség), sátorozással.
ólcsó lenne, van zuhanyzó, a Bükk-Fennsik egy 5 km-es köpésre van, étterem / bisztró / kocsma, bolt. Miskolcról, Egerbõl megközelithetõ.
Írta 2002. február 26. - 10:26

Fürdési témakörben elgondolkoztam...
Két lehetõséget vázoltam fel...
1)Lillafüreden a campingben...
EZ ugyebárrr uszkva 7km a létrási háztól... tehát vagy ott is kellene aludni, vagy miután letusoltunk és elkezdünk felmenni létráson már megint izzadtak leszünk... :-/ :-X
2)Sebesvíznél van egy "motel", talán meglehetne dumálni velük egysmást... ez a létrási háztól uszkve 1-1,5kmre van, szinte minimális emelkedõvel... (Ras és ATOM a megvallója, hogy tényleg szinte nulla...)
Szal ez jutott most így eszembe... De szerintem maradjunk még amellett, hogy 2nap(vagy a 2éjszakás verzió)... Fõleg azért, mert a szabikat nem biztos, hogy úgy tudják a melózók intézni, és a tanulók az órákról sem biztos, hogy úgy eltudnak jönni...
Na csõváz és hátszél...
Létrás&a ruckus rulezzz!
;D
Pf
Két lehetõséget vázoltam fel...
1)Lillafüreden a campingben...
EZ ugyebárrr uszkva 7km a létrási háztól... tehát vagy ott is kellene aludni, vagy miután letusoltunk és elkezdünk felmenni létráson már megint izzadtak leszünk... :-/ :-X
2)Sebesvíznél van egy "motel", talán meglehetne dumálni velük egysmást... ez a létrási háztól uszkve 1-1,5kmre van, szinte minimális emelkedõvel... (Ras és ATOM a megvallója, hogy tényleg szinte nulla...)
Szal ez jutott most így eszembe... De szerintem maradjunk még amellett, hogy 2nap(vagy a 2éjszakás verzió)... Fõleg azért, mert a szabikat nem biztos, hogy úgy tudják a melózók intézni, és a tanulók az órákról sem biztos, hogy úgy eltudnak jönni...
Na csõváz és hátszél...
Létrás&a ruckus rulezzz!
;D
Pf
Írta 2002. február 26. - 10:08

Üdv
Ha van patak az már valami, csak víz is legyen benne! Ha nincs akkor a vonaton nem csak a bringákat fogja a MÁV elkülöníteni! ;D
Mindegy mindenképpen megyek, legfeljebb locsolókocsival!
Zöld
Ha van patak az már valami, csak víz is legyen benne! Ha nincs akkor a vonaton nem csak a bringákat fogja a MÁV elkülöníteni! ;D
Mindegy mindenképpen megyek, legfeljebb locsolókocsival!
Zöld
Írta 2002. február 26. - 10:02

Ahoy!
hááát sajna Létráson a maximális fürdési lehetõséget csak a PATAK nyújtja... :-/
Szal szvsz a max.nap a 3, azaz péntek d.u.-este érkezés --> szombat teljes nap --> vasárnap d.e.-d.u. távozás...
Véredény?
Pf...
hááát sajna Létráson a maximális fürdési lehetõséget csak a PATAK nyújtja... :-/
Szal szvsz a max.nap a 3, azaz péntek d.u.-este érkezés --> szombat teljes nap --> vasárnap d.e.-d.u. távozás...
Véredény?
Pf...
Írta 2002. február 26. - 09:54

Hey
Április egyelõre jó a 3-4 nap jó ötlet benne vagyok! Csak 1 megjegyzés ha melegebb van és túrázgatunk is akkor valószínüleg izzadni is fogunk! Lehet valahogy Létráson fürödni zuhanyozni? Szó mi szó nem vagyok macska, hogy lenyalom a bundámat aztán annyi! Lehet, hogy túlságosan elpuhultam de mégis! 40-50 ember négy napig fürdés nélkül egy természetvédelmi területen? ;D
Nem csodálkoznék ha maradandó károsodás állna be a természetes faunában ! ;D
Zöld
Április egyelõre jó a 3-4 nap jó ötlet benne vagyok! Csak 1 megjegyzés ha melegebb van és túrázgatunk is akkor valószínüleg izzadni is fogunk! Lehet valahogy Létráson fürödni zuhanyozni? Szó mi szó nem vagyok macska, hogy lenyalom a bundámat aztán annyi! Lehet, hogy túlságosan elpuhultam de mégis! 40-50 ember négy napig fürdés nélkül egy természetvédelmi területen? ;D
Nem csodálkoznék ha maradandó károsodás állna be a természetes faunában ! ;D
Zöld
Írta 2002. február 26. - 08:53

Ahoy Skaccok!
Nem tudom jól veszem-e ki, de akkor ezekszerint aki ott volt, annak megfelelt, és a kövi talira is megfelelne a Létrási kertész, búvár, bányász, barlangász ház....?
Az idõpontra akkor idáig van ergy javallat, az április 20-21.
(ez azért is jó, mert a kedvenc újságunk szerkesztõi is ráérnek már ekkor...)
Szal április? vagy van más javaslat?
Pf, aki már ezen a hétvégén menne...és le se jönne... ;D
Nem tudom jól veszem-e ki, de akkor ezekszerint aki ott volt, annak megfelelt, és a kövi talira is megfelelne a Létrási kertész, búvár, bányász, barlangász ház....?
Az idõpontra akkor idáig van ergy javallat, az április 20-21.
(ez azért is jó, mert a kedvenc újságunk szerkesztõi is ráérnek már ekkor...)
Szal április? vagy van más javaslat?
Pf, aki már ezen a hétvégén menne...és le se jönne... ;D
Írta 2002. február 25. - 22:40

hát nekem május 18tól június végéig nem jó, a többi okés...
tehát az április vége pl király... akár 3-4 napra is...
tehát az április vége pl király... akár 3-4 napra is...
Írta 2002. február 25. - 21:32

Helló!
Új tagként most fogok elõször menni!
Sajna csak 1vagy2 napig maradhatok! :'(NEM BAJ!!!! ;D
Jól fofom érezni magam!
Létrás itt van a közelbe! ;D
Létrás Vigyázz!
Megmutatkozok!!!
Új tagként most fogok elõször menni!
Sajna csak 1vagy2 napig maradhatok! :'(NEM BAJ!!!! ;D
Jól fofom érezni magam!
Létrás itt van a közelbe! ;D
Létrás Vigyázz!
Megmutatkozok!!!
Írta 2002. február 25. - 20:38

Heló OLAF+ MINDENKI!
Szóval,az a helyzet,hogy a rohanást jó lenne elkerülni,mivel Olaffal volt idõnk kitárgyalni hazafelé a pályaudvaron( táplálkozás közben
),hogy ennyi idõ kevés volt mindenki megismerésére.Bár ZORG estefelé emlegetett egy bizonyos bemutatkozás- féle dolgot,de több okból fakadóan meghiúsult az egész.Lehet,hogy én voltam nagyon balfék,de nem igazán tudtam mindenkit beazonosítani.Bár szerintem nagyban megkönnyítette volna a dolgunkat,ha többen jöttek volna bringával.Persze kellettek a klikk szerû csoportosulások,de igazán eggyütt nem volt a csapat, a hajnali idõponttól eltekintve,bár azért ott is volt,aki az autóban kényszerült "szenvedve alvást színlelni".
Egy tábortûz körüli MEGA -Party ötlete több,mint szuper.
A többit,majd eyg másik topicban.
ÜDV:Ralph,aki nagyon jól érezte magát VELETEK!
Szóval,az a helyzet,hogy a rohanást jó lenne elkerülni,mivel Olaffal volt idõnk kitárgyalni hazafelé a pályaudvaron( táplálkozás közben

Egy tábortûz körüli MEGA -Party ötlete több,mint szuper.
A többit,majd eyg másik topicban.
ÜDV:Ralph,aki nagyon jól érezte magát VELETEK!
Írta 2002. február 25. - 17:35

Vizsdák után egy 4 napos buli jól hangzana Mindenkit megismernénk és nem rohannánk!

Írta 2002. február 25. - 15:13

Jorus nagyon jól megfogalmaztad!
még esetleg egy nagyobbacska tábortüzecske elférne a hangulat fokozása kedvéért...
Ha a többségnek megfelel egyébként a Létrástetõi ház, akkor mielõbb le kell majd "rendezni" a barlangász barátainkal, mert fõleg az idõ melegedésével egyre több nap foglalt lesz...
Na csõváz és hátszél......................
Ehhh de mennék már...
Pf
még esetleg egy nagyobbacska tábortüzecske elférne a hangulat fokozása kedvéért...

Ha a többségnek megfelel egyébként a Létrástetõi ház, akkor mielõbb le kell majd "rendezni" a barlangász barátainkal, mert fõleg az idõ melegedésével egyre több nap foglalt lesz...
Na csõváz és hátszél......................
Ehhh de mennék már...

Pf
Írta 2002. február 25. - 15:10

Írta 2002. február 25. - 15:01

Mindegy mikor lesz, mindegy hol, meg fogom oldani, hogy ott lehessek! Létrástetõ remek hely! A hétvégén már el is képzeltem, ahogy kellemes 20 fokban jelentõsebb maláta és komló elfogyasztása után kiterülve szemlélem a csillagokat a térerõ-nyerõ hely környékén... ;D
Írta 2002. február 25. - 12:56

Menjünkmár!!!! De abszolút jogos a fölvetés, hogy ennyi pénzért nem pazarlás 3-4 napra is akár ottmaradni. Több nap több esemény, unatkozni tuti nem fogunk.... ;D
Írta 2002. február 25. - 12:29

Még vmi septiben...
Esetleg meglehetne csinálni azt, hogy már péntek d.u megszállni a helyszínt...
Mert a szállásért az a 250HuF/éjszaka(amit ráadásul jókedvû barlangász barátaink hasraütve számoltak ki... ;D ) nem sok...
Na csõváz!
Pf
Esetleg meglehetne csinálni azt, hogy már péntek d.u megszállni a helyszínt...
Mert a szállásért az a 250HuF/éjszaka(amit ráadásul jókedvû barlangász barátaink hasraütve számoltak ki... ;D ) nem sok...
Na csõváz!
Pf
Írta 2002. február 25. - 12:13

;D az a mosoly... ;D
Nekem jó az április 20-21 is...
az idõjárás akkor tájt már arra, Létráson, kezd enyhülni, de még azért elõfordulhatnak fagyok az éjjel...
ha a már egyszer tapasztalt hirtelen jött melegedés ismétli majd magát, nem lesz gond...
Remélem akkor már többen is elhozzátok a lovakat...és nem csak antigravitorok...
Pf....... mennnnyünkmá'!!! ;D
Nekem jó az április 20-21 is...
az idõjárás akkor tájt már arra, Létráson, kezd enyhülni, de még azért elõfordulhatnak fagyok az éjjel...
ha a már egyszer tapasztalt hirtelen jött melegedés ismétli majd magát, nem lesz gond...
Remélem akkor már többen is elhozzátok a lovakat...és nem csak antigravitorok...

Pf....... mennnnyünkmá'!!! ;D
Írta 2002. február 25. - 12:09

Nekem tök mindegy mikor lesz,biztos hpgy ott leszek!!!!! ;D
Ha melegebb lesz viszek lovat,megcsinálom a romatikusholdfénylámpát, a kocsival megint fordulok vagy hatszor mire mindenkit összeszedek,és megoldom a blar witch rejtélyt is és talán az estére is emlékezni fogok! ;D ;D
Ha szépen mosolygok hoztok majd olyan bicót is amit nem annyira csak az antigravitátorok értékelnek?
Ha melegebb lesz viszek lovat,megcsinálom a romatikusholdfénylámpát, a kocsival megint fordulok vagy hatszor mire mindenkit összeszedek,és megoldom a blar witch rejtélyt is és talán az estére is emlékezni fogok! ;D ;D
Ha szépen mosolygok hoztok majd olyan bicót is amit nem annyira csak az antigravitátorok értékelnek?

Írta 2002. február 25. - 12:00

Részemrõl elég balszerencsés volt ez a hétvége/mivel nem tudtam elmenni/,ezért nagyon is el akarok menni a következõre!
Nálunk a BME-n június végéig tart a vizsgaidõszak,utána akármikor.
Bár,én díjaznám a közelebbi helyszínt,talán többen is jönnének.
Üdv.: Peti
Nálunk a BME-n június végéig tart a vizsgaidõszak,utána akármikor.
Bár,én díjaznám a közelebbi helyszínt,talán többen is jönnének.
Üdv.: Peti