péel ma úgy 120 beröppent zirc bakonykör cuha völgy hasonló nyalánkságok... akit érdekel szóljon, nyomhatok beszámolást
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
2. BMFTeam Találkozó 2002. április 19-21.
Started by
zOrg
, 2002. February 25. 11:47
Posted 2002. March 02. - 22:55
atus én komálnám... nem kéne átvánszorogni az országon... meg amúgy is kezdem megismerni a bakonyt... ;D
péel ma úgy 120 beröppent zirc bakonykör cuha völgy hasonló nyalánkságok... akit érdekel szóljon, nyomhatok beszámolást
Posted 2002. March 02. - 20:26
Üdvözlet a BMFTeam-nak(nek)!
Csak a Bükk felel me(a)g a talinak??
A Bakony keleti lábánál van Kisgyón Természetbarát Telep.Olvasva a gondokat,(bár pár nap után már kopik) ez a terület talán megfelelne.A nagy fõváros is közel van.Bocs, csak egy ötlet volt.
atus voltam
csak az országút öreg(meg én)
Csak a Bükk felel me(a)g a talinak??
A Bakony keleti lábánál van Kisgyón Természetbarát Telep.Olvasva a gondokat,(bár pár nap után már kopik) ez a terület talán megfelelne.A nagy fõváros is közel van.Bocs, csak egy ötlet volt.
atus voltam
csak az országút öreg(meg én)
Posted 2002. March 02. - 19:40
Ras:
Én és YOci kollega törtükmaz utat alig 45 percnyi tekergés után találtuk meg! ;D
De annyiszor tettem meg ,hogy most már sötétben bekötött szemmel odatalálok!Majd megint megyek elöl!
Én és YOci kollega törtükmaz utat alig 45 percnyi tekergés után találtuk meg! ;D
De annyiszor tettem meg ,hogy most már sötétben bekötött szemmel odatalálok!Majd megint megyek elöl!
Posted 2002. March 02. - 16:57
Elvileg, nekem jó az idõpont, és a helyszín is!
A Patakban való fürdés milyen 5let?
Továbbá felvetve a kemping árnyoldalát:
Sajnálatos és roszz tapasztalatokból kiindulva a kerékpárok õrzését hogyan lehetne +oldani?
Elvégre még egy amatõr mûkedvelõnek is nagy lenne egy ilyen civilizált helyen szó szerint +lovasítania táltosokat! A Sátorba pedig elég macerás bevinni magam mellé!
SZvsz Arra nem lehet alapozni, hogy úgysem lesz semmi baj!
Továbbá esetleg a már említett sebesvizi szállóval beszélve talán +oldható eme fürdési pobléma, és az tényleg max 1 KM létrástól!
Üdv: Baliba
A Patakban való fürdés milyen 5let?
Továbbá felvetve a kemping árnyoldalát:
Sajnálatos és roszz tapasztalatokból kiindulva a kerékpárok õrzését hogyan lehetne +oldani?
Elvégre még egy amatõr mûkedvelõnek is nagy lenne egy ilyen civilizált helyen szó szerint +lovasítania táltosokat! A Sátorba pedig elég macerás bevinni magam mellé!
SZvsz Arra nem lehet alapozni, hogy úgysem lesz semmi baj!
Továbbá esetleg a már említett sebesvizi szállóval beszélve talán +oldható eme fürdési pobléma, és az tényleg max 1 KM létrástól!
Üdv: Baliba
Posted 2002. March 02. - 00:17
bumi a mostani talin sem tudta csak úgy három ember merre van létrás, és mégi mindenki odatalált 
szóval szerintem kár aggódni...
szóval szerintem kár aggódni...
Posted 2002. March 01. - 21:41
Szeritem a gyenkébbek kedvéért be lehetne szúrni egy térképet aki tud...
Én tudom hol van Létrás,ez csak egy közérdekû közlemény volt.
Ne értsetek félre. :
Én tudom hol van Létrás,ez csak egy közérdekû közlemény volt.
Ne értsetek félre. :
Posted 2002. March 01. - 21:06
Nekemisnekemisnekemis!! ;D ;D ;D
Elõre mondom, hogy nekem mind1 mikor, hol lesz, én tuti megyek, akár a lada szamara WRCvel
vagy akár vonattal, vagy herry kókler varázsseprûjével, de én megyek!! ;D
Persze volna pár észrevételem:
1) Ha április környékén megyünk, akkor még az idõ elég "vicces" tud lenni, tehát lehet hideg is bõven. Ha hideg van, akkor viszont a sátor és a mosakodás nem a legjobban megoldható :-/ 2-3napot viszont kibírni bringa nélkül a gyönyörû bükkben... ilyet ne kérjetek...
2) 3) stb. pontok még feltöltés alatt
BRUCE
Elõre mondom, hogy nekem mind1 mikor, hol lesz, én tuti megyek, akár a lada szamara WRCvel
Persze volna pár észrevételem:
1) Ha április környékén megyünk, akkor még az idõ elég "vicces" tud lenni, tehát lehet hideg is bõven. Ha hideg van, akkor viszont a sátor és a mosakodás nem a legjobban megoldható :-/ 2-3napot viszont kibírni bringa nélkül a gyönyörû bükkben... ilyet ne kérjetek...
2) 3) stb. pontok még feltöltés alatt
BRUCE
Posted 2002. March 01. - 19:32
Posted 2002. March 01. - 12:40
Ok Paraferee szerintem ha most kítûzzük az idõpontot akkor szerintem a többség lebírja addigra rendezni a dolgokat.
Pl.: nekem tökéletes!!!
Pl.: nekem tökéletes!!!
Posted 2002. March 01. - 09:03
Ahoy!
Nem igazán kapkodtok és dobálóztok az idõpontokkal, és helyszínekkel...
Ez most azt jelenti, hogy a többségnek tetszik a 2002.04.(19.-)20.-21. - Létrástetõ? vagy azt, hogy még nem tudtatok gondolkozni a témán?
MInd1...egyenlõre a ház már le van foglalva Karcsinál
ha bárminemû módosítás lenne, mód van rá...
Na csõváz és hátszél...
Joghurt is már menne...de meg kell elégednie a Gyopárosi dombokkal... ;D Paraferee voltam
Nem igazán kapkodtok és dobálóztok az idõpontokkal, és helyszínekkel...
Ez most azt jelenti, hogy a többségnek tetszik a 2002.04.(19.-)20.-21. - Létrástetõ? vagy azt, hogy még nem tudtatok gondolkozni a témán?
MInd1...egyenlõre a ház már le van foglalva Karcsinál
Na csõváz és hátszél...
Joghurt is már menne...de meg kell elégednie a Gyopárosi dombokkal... ;D Paraferee voltam
Posted 2002. February 28. - 19:19
bumi nyugi ismerjük egy páran arrafelé a terepet, igaz Para? ;D
szerintem a létrás jobb ötlet, nem hinném hogy mindenki naponta akarja mászni a szerpentint...
bár végülis nem olyan vészes csak nem elõtte kellett volna Fehérkõre menni, meg edzésbe kell jönni amúgy is ;D
szóval szerintem az idõpont is és a hely is FRANKÓ
szerintem a létrás jobb ötlet, nem hinném hogy mindenki naponta akarja mászni a szerpentint...
bár végülis nem olyan vészes csak nem elõtte kellett volna Fehérkõre menni, meg edzésbe kell jönni amúgy is ;D
szóval szerintem az idõpont is és a hely is FRANKÓ
Posted 2002. February 28. - 09:12
Én szerintem Lilára menjünk,ha nem tetszik elviszlek titeket egy pár király helyre! ;D
Ok?
Persze ez a;z én ötletem.
Bár nekem mindegy! ;D
Csak érezzük jó magunkat!
Ok?
Persze ez a;z én ötletem.
Bár nekem mindegy! ;D
Csak érezzük jó magunkat!
Posted 2002. February 28. - 09:06
Ahoy Skaccok!
No... tegnap beszéltem Karcsival
és gyors határidõ napló egyeztetés után fény derült a titokra...
ÁPRILIS 19-20-21 SZABAD LÉTRÁSTETÕN A HÁZ...
Egy ideiglenes foglalást beiktattam Nála, ez annyit tesz, hogy még bármikor visszamondhatjuk, de már ott a nevünk...
Na...
AZ IDÕPONT?? MEGFELEL?
A HELYSZÍN?? OKÉS?
Paraferee voltam...
No... tegnap beszéltem Karcsival
ÁPRILIS 19-20-21 SZABAD LÉTRÁSTETÕN A HÁZ...
Egy ideiglenes foglalást beiktattam Nála, ez annyit tesz, hogy még bármikor visszamondhatjuk, de már ott a nevünk...
Na...
AZ IDÕPONT?? MEGFELEL?
A HELYSZÍN?? OKÉS?
Paraferee voltam...
Posted 2002. February 27. - 18:43
Nekem személy szerint azért csak jobb lenne egy vizsgaidõszak utáni nyár eleji buli. És akkor már jöhetne a kemping is, meg minden.
Én láttam a Para által említett kempinget, és szerintem nagyon korrekt.
Amúgy, ha már tali, én egy BICIKLI NÉLKÜLI tali helyszínének ajánlanám az abádszalóki ifjúsági tábort, öcsém a megmondhatója, mekkora ruler hely!
Én láttam a Para által említett kempinget, és szerintem nagyon korrekt.
Amúgy, ha már tali, én egy BICIKLI NÉLKÜLI tali helyszínének ajánlanám az abádszalóki ifjúsági tábort, öcsém a megmondhatója, mekkora ruler hely!
Posted 2002. February 27. - 15:06
No emberek!
Holnapra megkapom az infót az április 19.-20.-21. napokról Létrsátetõi viszonylatban...
Aztán lehet gondolkodni...
Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én...
;D
Holnapra megkapom az infót az április 19.-20.-21. napokról Létrsátetõi viszonylatban...
Aztán lehet gondolkodni...
Csõváz és hátszél...
Joghurt és Én...
;D
Posted 2002. February 27. - 13:18
Nos, szvsz egy 2-3napos tekerõs bulis-talit legjobb lenne nyáron szervezni....de ha áprilisban is jó...
Amit tudok ajánlani akkor:
Lillafüreden Camping(néhányan voltak Velem most ott)... http://kovatt.tripod.com
Nagyon kultúrált, családias kis camping... 1 lakókocsi és egy "faház" berélhetõ, amúgy csak sátor...
bõvebben a http://www.bikemagaz...y&num=994664449 topicban írtam róla, árakat, felszereltséget, sötöbö... Megközelíthetõsége Miskolcról, és Egerbõl is egyszerû...
Nagyon csendes helyen van, ami egyedüli hátul ötõje, mint minden campingnek, hogy kissé zokon veszik a kései hangoskodást... (valyhhh miért?
)
HA arról van szó, akár a házigazdákkal beszélhetek is(nagyon jól ismerem Õket is... ;D ) az árakról
, és a tûréshatárok esetleges kiterjesztésérõl... ;D
Van még egy bibi...
A campinben általában májusban szokták kinyitni a csapokat, az elfagyás miatt...
DE! ha kellemes idõ az idõ elõtte is már, akkor megbeszélhetõ, hogy legyen víz...
Szal részemrõl ezt tudom "ajánlani"...
Tekerés szempontjából nagyon jó kiinduló pont...
lásd túraajánlatok...........
Én a magam részérõl áprilisban még, CSAK a hétvégi talira szavaznák...
NA most ennyi...
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltam
Amit tudok ajánlani akkor:
Lillafüreden Camping(néhányan voltak Velem most ott)... http://kovatt.tripod.com
Nagyon kultúrált, családias kis camping... 1 lakókocsi és egy "faház" berélhetõ, amúgy csak sátor...
bõvebben a http://www.bikemagaz...y&num=994664449 topicban írtam róla, árakat, felszereltséget, sötöbö... Megközelíthetõsége Miskolcról, és Egerbõl is egyszerû...
Nagyon csendes helyen van, ami egyedüli hátul ötõje, mint minden campingnek, hogy kissé zokon veszik a kései hangoskodást... (valyhhh miért?
HA arról van szó, akár a házigazdákkal beszélhetek is(nagyon jól ismerem Õket is... ;D ) az árakról
Van még egy bibi...
A campinben általában májusban szokták kinyitni a csapokat, az elfagyás miatt...
DE! ha kellemes idõ az idõ elõtte is már, akkor megbeszélhetõ, hogy legyen víz...
Szal részemrõl ezt tudom "ajánlani"...
Tekerés szempontjából nagyon jó kiinduló pont...
Én a magam részérõl áprilisban még, CSAK a hétvégi talira szavaznák...
NA most ennyi...
Csõváz és hátszél...
Paraferee voltam
Posted 2002. February 27. - 12:57
Ya: magam részérõl mindenképpen a kempinges-tusolós megoldás mellett kardoskodnék!
Létrástetõ wadállat hely (hejjjjjjj!), de 2-3 napig masszívan biciklizni korrekt tisztálkodás nélkül azért húzós lenne nem, fejek?
üdv
zOrg
Létrástetõ wadállat hely (hejjjjjjj!), de 2-3 napig masszívan biciklizni korrekt tisztálkodás nélkül azért húzós lenne nem, fejek?
üdv
zOrg
Posted 2002. February 27. - 12:44
Ahoy...
akkor idáig többen vannak az ÁPRILIS 19.-20.-21. hétvége mellett...
korábbi hétvége nem jó a Bikkmakkosoknak...
utánna meg a sulisok miatt gondolom már csak a június vége jó... :-/
dönteni kell!
Pf...
akkor idáig többen vannak az ÁPRILIS 19.-20.-21. hétvége mellett...
korábbi hétvége nem jó a Bikkmakkosoknak...
utánna meg a sulisok miatt gondolom már csak a június vége jó... :-/
dönteni kell!
Pf...
Posted 2002. February 27. - 12:38
nekemnagyon nem jó a 27ei hétvége... akkor lesz koleszos napok... és hivatalból jelen kéne lennem ott is...
vendég_Charon_*
Posted 2002. February 27. - 11:09
vendég_Charon_*

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top