Még egy szavazat Létrás mellet! ;D
Sok jó ember kis helyen is elfér!
Nem igaz Para? ;D
Én is viszek biciklit nehogy azt higyétek ,hogy csak csoportfüggõ vagyok mint Edward Norton a Harcosok Klubjában! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

2. BMFTeam Találkozó 2002. április 19-21.
Indította
zOrg
, 2002. február 25. 11:47
Írta 2002. március 05. - 19:05

Írta 2002. március 05. - 19:00

Hoppszi.... A 7.ik oldalt elfelejtettem elolvasni (kezdõõõõõõõõõõõ... ;D) és úgy írtam a hozzászólást. Bocsi... Itt már tök más a téma, hát dumcsizok ide is, hátha van 8.ik oldal is, ésakkor full hülyének fog nézni mindenki... ;D ;D ;D Szal szavazás:
Tamash: MIÉP [x]
jó ez egy elég sz*r vicc volt... Komolyabban: Nekem tökre bejött Létrás, mehetnénk meginn oda, merazjó
Tamash: MIÉP [x]
jó ez egy elég sz*r vicc volt... Komolyabban: Nekem tökre bejött Létrás, mehetnénk meginn oda, merazjó
Írta 2002. március 05. - 18:55

Pöfö: Azért a fehérkõrõl leereszkedésért már én is akartalak jelöltetni vmilyen kategóriában, de még nem tudtam eldönteni, hogy milyenben...
Akik nem voltak ott, azok tudják, hogy kábé egyszerre indultunk el, és én a szupermonsterrel mentem, Para kollega meg a full merev gépével, mégis több mint fél percet vert rám (nomeg Kislust is...). Ha nagyon védni akarnám magam, akkor mondhatnám, hogy õk ismerték a terepet, de lehet hogy csak be kellene vallanom, hogy ott is húztam a féket, ahol tekerni is lehetett (kellett?) volna...
Nomind1, majd fejlõdök még.... Addigis elismerésem Ferenc!
Akik nem voltak ott, azok tudják, hogy kábé egyszerre indultunk el, és én a szupermonsterrel mentem, Para kollega meg a full merev gépével, mégis több mint fél percet vert rám (nomeg Kislust is...). Ha nagyon védni akarnám magam, akkor mondhatnám, hogy õk ismerték a terepet, de lehet hogy csak be kellene vallanom, hogy ott is húztam a féket, ahol tekerni is lehetett (kellett?) volna...

Nomind1, majd fejlõdök még.... Addigis elismerésem Ferenc!
Írta 2002. március 05. - 18:22

vendég__*
Írta 2002. március 05. - 17:06

Sziasztok sracok!
Engem is erdekel ez a Letrasteto
Nem lenne gond ,hogyha hozzatok csapodnek?
A Noverem ugyis jon.
Engem is erdekel ez a Letrasteto
Nem lenne gond ,hogyha hozzatok csapodnek?
A Noverem ugyis jon.
vendég_Charon_*
Írta 2002. március 05. - 17:04

Írta 2002. március 05. - 16:08

Írta 2002. március 05. - 15:32

Én nekem jó a Létrásw, és én megint viszek biciklit, de szerintem utánfutóval

Írta 2002. március 05. - 13:52

Létrás! Csak félõ, hogy ha mégtöbben leszünk (márpedig miért ne lennénk) akkor nem lesz elég hely! Persze lehet sátrazni, de mint többen említették lehet áprilisban még nagyon hideg, fõleg éjjel!
Pl. nekem nincs normális sátor-hálózsák kombinációm!
Beg
Pl. nekem nincs normális sátor-hálózsák kombinációm!
Beg
Írta 2002. március 05. - 12:49

Írta 2002. március 05. - 10:00

;D
akkor két szavazat Létrástetõ mellett....
izé... bocs... 3... itt van Joghurt is... ;Dû
Na csõváz és hátszél...
Pf voltam...
akkor két szavazat Létrástetõ mellett....
izé... bocs... 3... itt van Joghurt is... ;Dû
Na csõváz és hátszél...
Pf voltam...
Írta 2002. március 05. - 09:50

Írta 2002. március 05. - 08:53

Ahoy!
Hááát igen... ha az áprilisi idõpontnál maradunk rövid idõn belül döntenünk kellene a helyrõl...
Részemrõl egy szavazat...
[×] Létrástetõ 2002.04.(19.-)20.-21.
Na csõváz és hátszél...
Pf...
Hááát igen... ha az áprilisi idõpontnál maradunk rövid idõn belül döntenünk kellene a helyrõl...
Részemrõl egy szavazat...
[×] Létrástetõ 2002.04.(19.-)20.-21.
Na csõváz és hátszél...
Pf...
Írta 2002. március 04. - 22:49

szerintem jó lenne ha eldöntenénk hatályos idõn belül...mondjuk Kisgyó felvetése mint lehetséges késõbbi helyszín szerintem mindenképpen jó...
Írta 2002. március 04. - 22:21

Üdv. mnek!!
Urak!(????)+hölgy!
Kisgyón tényleg messze van Debrecenhez(csak kicsit), Látrás viszont Fehérvárhoz van messze.
Ámbár K.gyón elõnye,hogy az elsõ 30 emberke kényelmes ágyikóban alhat, a maradék 100 a padlástérben. Hideg-melegvizes zuhanyzó...stb. Itt sem rúgnak beléd,ha hangos vagy....stb....stb...stb.
üdv: Atus
Urak!(????)+hölgy!
Kisgyón tényleg messze van Debrecenhez(csak kicsit), Látrás viszont Fehérvárhoz van messze.
Ámbár K.gyón elõnye,hogy az elsõ 30 emberke kényelmes ágyikóban alhat, a maradék 100 a padlástérben. Hideg-melegvizes zuhanyzó...stb. Itt sem rúgnak beléd,ha hangos vagy....stb....stb...stb.
üdv: Atus
Írta 2002. március 04. - 11:13

sztem (!) baliba. nevében is mondhatom, hogy mi is viszünk bringát...
...én legalábbis nagyon szeretnék, de ez a lada samara WRC csúcssofõrjétõl függ :
...
...én legalábbis nagyon szeretnék, de ez a lada samara WRC csúcssofõrjétõl függ :

Írta 2002. március 04. - 10:22

Na ja... azért Fehérkõrõl lefele is csak Kislust kollega hagyott ott...
(azért még vele számolunk...1...2...3... ;D )
Kaszkadõrnek meg megyek máris!
az jó buli...vagy nem? hehe 8)
gyaci: kösszke a segítséget...Mi csak szóltunk, hogy vagyunk egy páran még, akik OKÉSak a helyzetben...
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek! Paraferee voltam

Kaszkadõrnek meg megyek máris!

gyaci: kösszke a segítséget...Mi csak szóltunk, hogy vagyunk egy páran még, akik OKÉSak a helyzetben...

Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek! Paraferee voltam
Írta 2002. március 04. - 10:18

de azért Para merevillával lejönnünk ott hát legalább egy oscar díjat kaphatnánk kaszkadõr kategóriában...
vendég__*
Írta 2002. március 04. - 10:18

Írta 2002. március 04. - 10:17