Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

3. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
555 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha marad az idopont, es SAUH -re megyunk, akkor jovok. Ha kozel van a libegohoz, az nekem mar eleg is. De valami furdesi lehetoseg legyen. Lehetoleg ne egy nagy eost rendelj, mert az nem az igazi ;D ;D ;D

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Na akkor a szállás. Holnap megyek tárgyalni. Faházba lex. A magashegyen. Szóval a libegõ középállomása a szállás ajtajától max 60 méterre van. Teccik? Zuhany nincs. Kaja igény szerint lex. De holnap tárgyalok suli után majd többet fogok tudni. Hány emberröl lenne akkor szó végülis? Gyorsan még ma a választ.

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
juhhhhééély!  ;D

mégis tudok menni ???   8)

remélem  :P

hugi

hugi

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Király vagy Rave!!!!!!!!!!!!!!!!! ..de azért oldjuk meg a fürdési lehetõségeket.. nem mind1 van e,nincs e.. fõleg nektek bicósoknak  ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Bocs, nem tudtam, hogy az 20km-re van...

És esetleg az a szálló, ami a felvonó aljában van?
(errõl semmit nem tudok: nemtom milyen szobák vannak, nemtom mennyibe kerül etc., csak azt tudom, hogy van - már ebben sem :o :D :P )

BRC

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
valóban Bruce, úgy ahogy mondod, de az kb 20 km-re volt Sauh-tól!
Még messzebb mint ami most lett volna ami még igy is messze volt neked ha jól emlékszem!
ez a mostani meg a hegyen van! :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Nem akarok beugatni, de:

Amikor Zöldék mentek a Zemplén50-re, akkor egy jó kis szállásnál aludtak... az nem lenne jó? (bár nem ismerem, csak hallottam Lenséktõl...)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Na vagyok!
Akkor a lényeg:
Mivel látom, hogy izzik a topic és sok ember már úgy intézte a dolgokat  az idõpont változatlan lesz!
[glow=red,2,300]Julius 19-20-21[/glow]
A hely hála MG szives közremüködésének úgy néz ki olyasmi lesz mint létráson!
A fürdési lehetõséget pedig megoldom még addig!
Nem lesz gond!
Készüljetek ez lesz az forumunk nagy bulija!! ;D

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Üdv!

Nekem mindegy,hova megyünk,csak jó legyen!

Idõben döntsetek,hogy tudjak szabit intézni!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Megpróbálok intézkedni valamit. Beszélek a fõnökkel úgyis osztálytársam apja. Meg megkérdem a túristaházat a hegyen.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Sziasztok!!!

Döbbenten és megrémülve olvasom az utolsó két oldalt!!!!
Nem akarom Csillebércet,mert amint már egyszer megbeszéltük, azt a pestiek nem vennék komolyan, ha már egyszer buli, akkor tényleg normális buli, vhol távol a nyüzsitõl!!
Én amondó vagyok, hogy  
  - vagy másik szállást kell keresni sürgõsen SÚH 5 km-es körzetében,

- vagy LILLAFÜRED!!!!!!!

- vagy Létrás, bár ezt nem véletlenül hagytam meg utolsó lehetõségnek. Tök jó volt, imádtam, de törekedjünk a változatosságra!!

:-* Karen

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Húha...láttom borulnak a dolgok. Hát szerény személyemnek ugyan tök mindegy, de jobban esne, ha maradna az eredeti idõpont, és már beleéltem magam, hogy Sátoraljaújhelyre megyünk!! nincs ott más szállás lehetõség még???

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
>:( >:( :( :-[ :'(én az efott-ra is akartam menni...
JÚLIUS 26-27-28!!!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Ja! Mi találtuk ki elõbb, nem? Na, ugye!?! Ne hagyjuk már, hogy az apácák is megszivassanak!!!

hugi

hugi

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
..hm.. minket õk nem zavarnak! Õk pedig úgyis vallásosak,szeretnek mindenkit, nincs egy rossz szavuk,majd összehaverkodunk... megtérítenek minket  ;D szerintem a hétvége magradjon! ..ha ezt nemlehet velük megtárgyalni, vallásos emberekkel (képesek lennének elszúrni 60 ember nyarát...  ..ez késõbb a lelkükön száradna..bûntudat meg ilyenek), akkor menjünk máshova..Csillebércre..vagy akárhova ahol van hegy! ne hagyjuk már magunkat..ha zavarunk,menjenek õk máshova!!!!!!!  >:( ::)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Hát az biztos, hogy eléggé ott vannak abban a kemingben :).

Na és mit szólnátok Répáshutához? Ott vannak biciklisek is, és az iszonyat tróger kemping csak 200 Ft. (Ez persze csak vicc, de ott van barlang is, egy éjszakát aludhatnánk ott is.)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D abból a fejenként 250HUFból?? ;D

szééép is lenne... hirtelenjében meg lenne az új verdám... ;)

Én csak a "kapcsolataim" és ismeretségeim tudom a pakliba adni... és ott VANNAK... 8)

PéeF

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Para nem kapsz te véletlenül jutalékot Lillafüredrõl? Hallotta, hogy állandóan ott esz a fene, igaz már  engem is ismernek fejrõl.

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Biztosan lehet szállást találni Sátoraljaújhelyen vagy a közvetlen közelben.  Szerintem se változtassunk az idõponton! Nekem mindegy, de a többségnek sajnos nem jó!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
NYUGALOM!

Ha véleg nem jön össze SAUH, csak egy telefon Karcsinak :D, és már mehetünk is Létrásra... (antigravitorok: nem kell  :P -zni, mert multkor elég facántos kis déhás részt találtunk nem messze...)

Szal ha nincs más, ERESZTEM A TELEFONT Lillafüredre!

PéeF