Vannak még ötleteim!! ;D
Nézzétek meg ezt!
http://www.satoralja...bego/libego.htm!
Még szállás ügyben keresgélek de szerintem ez is egy jó alternativa akár!
De döntsön a többség!
csak gyorsan!!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

3. BMFTeam Találkozó
Started by
zOrg
, 2002. April 23. 08:24
Posted 2002. April 26. - 09:15

Posted 2002. April 26. - 08:50

Akkor a kövi kis lap: antigravitoroknak is van egy-két hely (lásd pölö camping fölött közvetlen Fehér-kõ, vagy campinggel szembe közvetlen Vesszõs-vgy...) lillán, és ha csak a fogas ami hiánycikk, max ráveszünk vkit ;D hogy autóval vigye fel õket...
de még egyszer mondom: Én csak a alapjaim terítettem ki... 8) most lássuk a tieid Mr. Csillebérc... ;D
("Vincsenzó fiam... Hozzd ide légyszíves a térképet...úgy...llátod ezt a helyet? csi-csillebérc... Na, küldj oda ergy bandát...") ;D
PéeF
de még egyszer mondom: Én csak a alapjaim terítettem ki... 8) most lássuk a tieid Mr. Csillebérc... ;D
("Vincsenzó fiam... Hozzd ide légyszíves a térképet...úgy...llátod ezt a helyet? csi-csillebérc... Na, küldj oda ergy bandát...") ;D
PéeF
Posted 2002. April 26. - 08:44

Emberek!
Ha megint olyan helyre megyünk ahol csak a tekerõmanók éreznék jól magukat, az antigravitátor kóalició megint kivonja magát a buliból!
Szerintem ez nem lenne egy jó dolog!!
A csillebércen mindenki(!) jól tudná magát érezni!
Ott a fogas és tekergõzni is lehet!
Ha pedig ott lesz 30-40 bringás szerintetek van aki meg meri kockáztatni, hogy elviszi a bringát?
De ma még telefonálok ,hogy van e-é valami zárható hely ott amire garanciát vállalnak!
Gondolkodjatok el ezen!
Én is nagyon csípem az antigravitátorokat is ezért nem szeretnék nélkülük bulizni! ;D
Ha megint olyan helyre megyünk ahol csak a tekerõmanók éreznék jól magukat, az antigravitátor kóalició megint kivonja magát a buliból!
Szerintem ez nem lenne egy jó dolog!!
A csillebércen mindenki(!) jól tudná magát érezni!
Ott a fogas és tekergõzni is lehet!
Ha pedig ott lesz 30-40 bringás szerintetek van aki meg meri kockáztatni, hogy elviszi a bringát?
De ma még telefonálok ,hogy van e-é valami zárható hely ott amire garanciát vállalnak!
Gondolkodjatok el ezen!
Én is nagyon csípem az antigravitátorokat is ezért nem szeretnék nélkülük bulizni! ;D
Posted 2002. April 26. - 08:40

Posted 2002. April 26. - 08:16

Hééééjjj Mr. Csillebérc!
Nem lehúzni az asztalról a jaktot...! :
Nálam még a kezemben van két lap...
hopsz...!
hááát nem egy JOKER az elsõ? 8)
a lillafüredi campingben nem csak egy esetleges kedvezményt tudnák kidumálni, de este 10 után KAPUT ZÁRNAK, kutya van, szal toitál biztonságos...
no... nézzük a másik lapom... na hááááááááát... ;D ez is egy JOKER... :
a társaságot 8-10fõs csoportokban HIVATÁSOS túravezetõkkel eltudnám vinni kisebb barlangtúrára a környék érdekes és szép barlangjainak vmelyikjébe...
no...Mr.Csillebérc... lássuk a többi lapokat... 8)
PéeF
Nem lehúzni az asztalról a jaktot...! :

Nálam még a kezemben van két lap...
hopsz...!
hááát nem egy JOKER az elsõ? 8)
a lillafüredi campingben nem csak egy esetleges kedvezményt tudnák kidumálni, de este 10 után KAPUT ZÁRNAK, kutya van, szal toitál biztonságos...
no... nézzük a másik lapom... na hááááááááát... ;D ez is egy JOKER... :

a társaságot 8-10fõs csoportokban HIVATÁSOS túravezetõkkel eltudnám vinni kisebb barlangtúrára a környék érdekes és szép barlangjainak vmelyikjébe...
no...Mr.Csillebérc... lássuk a többi lapokat... 8)
PéeF
Posted 2002. April 25. - 22:33

Szasztok!
Nekem tök 8 ,hogy hol lesz. Egy biztos ez is akkora buli lesz mint az elõzõ. Szóval KIRÁLY. ;D A lényeg ,hogy akár hol lesz én 1100% ,hogy megyek.
Szeva mindenkinek.
.........................Csibe ..............
Nekem tök 8 ,hogy hol lesz. Egy biztos ez is akkora buli lesz mint az elõzõ. Szóval KIRÁLY. ;D A lényeg ,hogy akár hol lesz én 1100% ,hogy megyek.
Szeva mindenkinek.
.........................Csibe ..............
Posted 2002. April 25. - 20:59

Érdekes, amikor bemásztunk még anno a keritésen, hogy ugráljunk a betonkatlannál, egybõl volt ott biztonsági õr+ dobermann!
Ha belehet vinni a szobákba a bicót szerintem nem gáz!
Beg
Ha belehet vinni a szobákba a bicót szerintem nem gáz!
Beg
Posted 2002. April 25. - 20:32

Nem hiszem, hogy sokat változott volna a helyzet.
Mehetnénk Répáshutára is: onnan kevesebbet kell mászni a Bükk-fennsíkra, a kemping meg csak 200 Ft (ha jól tudom). Persze Lillafüreden lehetne feszíteni ;Da túristák elõtt, a múltkor is sok csajszli volt.
Mehetnénk Répáshutára is: onnan kevesebbet kell mászni a Bükk-fennsíkra, a kemping meg csak 200 Ft (ha jól tudom). Persze Lillafüreden lehetne feszíteni ;Da túristák elõtt, a múltkor is sok csajszli volt.
Posted 2002. April 25. - 15:52

Nem lehet megoldani, hogy valaki mindig ott legyen? A létrási házban is mindig volt valaki, nem? (igaz onnan nem sok sehova se lehet elkószálni... esetleg a diszkóba.... vagy a boltba... vagy a top-less bárba... 8) 8) 8) ;D)
Meg az hótziher, hogy fel fogják törni? Kik? Nincs ott biztonságiõr, vagy dobbermann-hadak, vagy mozgásérzékelõs hiperinfrariasztó?
Viszont a kempinggel sincsen semmi bajom...
Meg az hótziher, hogy fel fogják törni? Kik? Nincs ott biztonságiõr, vagy dobbermann-hadak, vagy mozgásérzékelõs hiperinfrariasztó?
Viszont a kempinggel sincsen semmi bajom...
Posted 2002. April 25. - 14:30

ezen aggodalmam nekem is meg van...
a hellyel kapcsolatban egyedül ez az egy aggályom van... :-/
ezért merészen, halál félelemmel de feldobok még egy lehetõséget Csillebérccel szembe:
Lillafüred, Camping, sátras banzái
árakról a tulajjal egyeztetni tudok, páran már látták a campinget is, tudják hogy nem piskóta...
Na ennnyi...
a hellyel kapcsolatban egyedül ez az egy aggályom van... :-/
ezért merészen, halál félelemmel de feldobok még egy lehetõséget Csillebérccel szembe:
Lillafüred, Camping, sátras banzái
árakról a tulajjal egyeztetni tudok, páran már látták a campinget is, tudják hogy nem piskóta...
Na ennnyi...
Posted 2002. April 25. - 14:23

Biztos elsiklottatok a felett amit írtam. Nem baj, hozzá vagyok szokva.
Még 1 X:
A béna gimisek béna budmil meg anyámkínnya hátizsákjait is elvitték, mit gondoltok nem mozdulnak rá a bicajokra vagy napközben a csomagokra?
Még 1 X:
A béna gimisek béna budmil meg anyámkínnya hátizsákjait is elvitték, mit gondoltok nem mozdulnak rá a bicajokra vagy napközben a csomagokra?
Posted 2002. April 25. - 14:10

Findlivel szeretnénk feliratkozni a listára, és igérjük, hogy ezúttal nem lógunk meg a vacsikészités elõl! ;D ;D
Posted 2002. April 25. - 11:38

Posted 2002. April 25. - 11:34

Hmmmm...ne is mondd...Régi Fürkész táborok...SzuKu, csavart üveges Pepsi és Márka a bisztrókban; Tisza cipõ, vizes gépi fagyi, glott gatya, nyakbaakasztós mûanyag pénztárca, 5 Ft-os Dózsa arcával, jéglatyak, nyirkos kis mellek, magömlés.
Posted 2002. April 25. - 10:40

kérdések: Most akkor mikor lessssszzzz? he?! Ezt szvsz az elsõk között kellene lefikszálni oder nein? Konkrét idõpont hiányában nem igazán tudok mit mondani... Lehet, hogy melózok... szóval plíííííz!
Ja, és akkor ez a ez lenne?:

nekem tutira bejön a hely, aki volt nyáron balatoni tábor(ok)ban, abban sztem elõjönnek a zált.isk. 5ik ostályos emlékek...
szal sirály!
Ja, és akkor ez a ez lenne?:

nekem tutira bejön a hely, aki volt nyáron balatoni tábor(ok)ban, abban sztem elõjönnek a zált.isk. 5ik ostályos emlékek...

Posted 2002. April 25. - 09:25

T. BMFT Elbírálóbizottság!
Ezennel alázatosan kérelmezem nevem felvételét az oly sokat méltatott BMFT Tali 3 listájára.
Az hangulatos eseményhez némi erjesztett gabonával, valamit 1 db. csõparipával áll módomban hozzájárulni.
Legmélyebb tiszteletem,
AsztA
PS: Újjjjeeeee! Givittumí béjbe!
PS2: Ezúttal tényleg viszek sört, és nem Yocit fogom leleechelni alkeszre. ;D ;D ;D
Ezennel alázatosan kérelmezem nevem felvételét az oly sokat méltatott BMFT Tali 3 listájára.
Az hangulatos eseményhez némi erjesztett gabonával, valamit 1 db. csõparipával áll módomban hozzájárulni.
Legmélyebb tiszteletem,
AsztA
PS: Újjjjeeeee! Givittumí béjbe!
PS2: Ezúttal tényleg viszek sört, és nem Yocit fogom leleechelni alkeszre. ;D ;D ;D
Posted 2002. April 25. - 09:14

Posted 2002. April 24. - 21:19

Kicsit szíven ütöttt, hogy nem látom a nevem a listán...
:
;D Szóval ott leszek. Leszünk. Csibe névre hallgató öcsém is. Meg barátom is újfent feliratkozott.
:-* Karen

:-* Karen
Posted 2002. April 24. - 21:19

Posted 2002. April 24. - 20:19