Ööö...hehhh...no...hát igen...vagyis, hát...Na, jó, ott a pont....;D Habár a pizza Marximban majdnem kifektetett. Na, de, hogy kapcsolódjunk a topichoz (mernehogymászétoffoljuk): Rave: vudju bewrájtolni egy crosst a némem mellé?
kislust:Megelõztél! ;D
Nekem pont a 40 tojásos mese jutott eszembe amit még Jorus veresen adott elõ!
De majd megnézzük mennyit eszik, ha hajlandó lesz eljönnni!
Könyörögjek neked kicsim? ;D
Lécciléccilécci! ;D
Látod Era, itt mindenki ilyen rosszéletû beteges hazudozó! ;D
deha belevesszük a lekvár és a kenyér elõállítási ktg-eit, akkor kijön, hogy nem kell az egészhez más, csak egy kis szilva (lehet szedni a határba') üveg, szalicil, nagymama, tepsi, liszt meg élesztõ. Mi lett volna, ha azt mondja, hogy a libamájat szereti?
hmm.. kedves Jorus! A félreértések elkerülése érdekében nem szeretnék kötekedni veled(ismerve karméreteid), de a fenntartási költségnél egy kicsit én még elidõznék. Az odáig jó, hogy szereted a lekváros kenyeret, de hogy amennyit te abból meg tudsz enni....
No így már nem jön ki az alacsony fenntartási költség. ;D
Én mondjuk nem vagyok vidám, nem vagyok kedves, nem vagyok szép, de szeretem a lekváros kenyeret, ily módon a fenntartási költségeim alacsonyak. Ja, és szeretek kerékpározni.
Era:Szerinted? ;D
Meg kell,hogy mondjam én vagyok a legvisszafogottabb az egész társaságban!
Szerintem bármikor eldöntheted,hogy jönni akarsz, de igérem, hogy nem fogsz te senem unatkozni, ha ott leszel! ;D
Sziasztok!
Meddig kell tutira mondani a jelentkezést a talira? ???
Barátkozom a gondolattal. Minnél többetekkel találkozom, annál jobban tetszik a BMFT.
Hát itt mindenki kedves és vidám ember?
Jabbar és Bruce. Az elôzô oldalon egy helyen egymás alá esik a képetek, és nem tudtam nem észrevenni a hasonlóságot. Nem vagytok ti tesók, vagy ilyesmi? Csak ültem és vigyorogtam rátok nézve. ;D
Zsuzsi: :'( :'( :'(
Hát ki fog kóházba vinni engem?
Jabbar:Ha jól olvastam te irtad,hogy lányismerõs és nem azt ,hogy hoznád a mamát! ;D
A lista természetesen módósitva lett!
bocs, hogy még nem tökéletes a BMFT nyelvtudásom (van egy kis ahhhcentusom ;D), de a lányismerõs (oké oké nem egyértelmû ;D) asszem a ti szavajárásotokban "oldalborda" , nem mintha lényeges lenne