Ezaz Para!!!!
Vonat ügyben pedig én elfaxoltam az igényünket, az mondták, hogy a napokban visszahivnak, ha nem tudnak akkorra biztositani vagont (azt mondták van ilyen), de eddig még nem csörrent a tellám ;D ;D :-X
Kicsit kezdtem megijedni, hogy elkezdõdik az össznépi visszamondogatós vigadalom, bár úgy tünik azért sokan kimaradnak a nyár egyik legjobb bulijából, de magukra vessenek! Majd jól nem meséljük el nekik milyen volt ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

3. BMFTeam Találkozó v2
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:52
Írta 2002. július 15. - 18:34

Írta 2002. július 15. - 16:22

Kérdés: akkor lesz a reggeli vonaton kerékpár szállító?
Úgy fest a végén mminden sikerült... nem hogy tudok menni, de péntek reggel! 8)
Na csõváz és hátszél...
Paraferee voltam
Úgy fest a végén mminden sikerült... nem hogy tudok menni, de péntek reggel! 8)
Na csõváz és hátszél...
Paraferee voltam
Írta 2002. július 15. - 15:33

Írta 2002. július 15. - 09:08

Sziasztok!
Én is itt vagyok végre és eszemben sincs lemondani a hétvégét. Ha a DM-et ki kellett hagynom, errõl már nem akarok lemaradni.
Sajnos idõm nincs elolvasgatni mindent, amit itt összeírtatok, valamit majd mondjatok az indulásról, meg még mit is kell tudnom.
Üdv:
Era
Én is itt vagyok végre és eszemben sincs lemondani a hétvégét. Ha a DM-et ki kellett hagynom, errõl már nem akarok lemaradni.

Sajnos idõm nincs elolvasgatni mindent, amit itt összeírtatok, valamit majd mondjatok az indulásról, meg még mit is kell tudnom.
Üdv:
Era
Írta 2002. július 15. - 08:09

Ahoy!
Lens: öröm olvasni túraajánlataid! Na ná, hogy Én a hosszabbikra neveznék... kis vár szemlézéssel egybekötve...
Rave: csomagügyben ma vag yholnap jelentkezem!
Csõváz!
Lens: öröm olvasni túraajánlataid! Na ná, hogy Én a hosszabbikra neveznék... kis vár szemlézéssel egybekötve...
Rave: csomagügyben ma vag yholnap jelentkezem!
Csõváz!
Írta 2002. július 14. - 23:02

õ már csak ilyen!!! ;D ;D Én mindig vele túrázom, és igy nem vagyok rá kényszerítve, hogy térképet olvassak stb...ma is sikerült eltévednem a hegyen

Írta 2002. július 14. - 14:49

NA EZ igen!!!
Túravezetõnk már van!
Valami ilyenre gondoltam!
;D
Nincs több kérdésem!!
Üdv,
Baliba
Túravezetõnk már van!
Valami ilyenre gondoltam!
;D
Nincs több kérdésem!!
Üdv,
Baliba
Írta 2002. július 14. - 07:30

Nekem millió útvonaltervem van, fôleg most, hogy annyit túráztam a Zemplénben az utóbbi idôben.
Javaslatok:
1.kis túra, mérsékelt terepen, de azért egy-két vadsággal: Bányi-nyereg -- Vágáshuta -- Nagyhuta -- Makkoshotyka -- Rákóczi fa
2. közepes túra: Makkoshotyka -- Háromhuta -- Bagolybérc -- Nagy Péter mennykô -- Telkibánya -- igény szerint tovább
Ez a túra elég nehéz terepen megy idônként, nagy szintkülönbségekkel. Viszont gyönyörû kilátásban lehet része minden ide jövônek
3. Füzéri vár: eljutás: igény szerint terepen, vagy betonon. Elmenni érdemes, mert e település nagyon festôi helyen fekszik, fölötte magasodik a csodás Milic, ami nyugati oldalról tekerhetô is.
Ezeken kivül persze még millió variációja az útvonalnak elképzelhetô. Pl. nagyon érdemes lenne ellátogatni a Regéci várba. Javasolnék egy naplementônézô túrát a várromból, de ezt csakis lámpákkal felszerelkezve lehet, mert utána még 30km-t kéne tekerni az éjjeli erdôben. ;D
Na jó, nappal is fantasztikus látvány a vár.
Javaslom még Füzérradványt a szép kastélyával és kastélykertjével, továbbá a település fölött masadodó Korom-tetôt és az azon túl lévô Bába-hegyi tanösvényt, ahol különleges növényekkel és állatokkal ismerkedhetünk meg.
Javaslatok:
1.kis túra, mérsékelt terepen, de azért egy-két vadsággal: Bányi-nyereg -- Vágáshuta -- Nagyhuta -- Makkoshotyka -- Rákóczi fa
2. közepes túra: Makkoshotyka -- Háromhuta -- Bagolybérc -- Nagy Péter mennykô -- Telkibánya -- igény szerint tovább
Ez a túra elég nehéz terepen megy idônként, nagy szintkülönbségekkel. Viszont gyönyörû kilátásban lehet része minden ide jövônek
3. Füzéri vár: eljutás: igény szerint terepen, vagy betonon. Elmenni érdemes, mert e település nagyon festôi helyen fekszik, fölötte magasodik a csodás Milic, ami nyugati oldalról tekerhetô is.
Ezeken kivül persze még millió variációja az útvonalnak elképzelhetô. Pl. nagyon érdemes lenne ellátogatni a Regéci várba. Javasolnék egy naplementônézô túrát a várromból, de ezt csakis lámpákkal felszerelkezve lehet, mert utána még 30km-t kéne tekerni az éjjeli erdôben. ;D
Na jó, nappal is fantasztikus látvány a vár.
Javaslom még Füzérradványt a szép kastélyával és kastélykertjével, továbbá a település fölött masadodó Korom-tetôt és az azon túl lévô Bába-hegyi tanösvényt, ahol különleges növényekkel és állatokkal ismerkedhetünk meg.

Írta 2002. július 14. - 01:10

Még valami!
Vannak tervek, hogy merre lehet tekeregni abban a hegységben??
Esetleg +látogathatnánk a füzéri várat??
Bár lehet, hogy lemaradtam valamirõl, mert nem olvastam mindent végig!
tehát vannak helyi emberek, millió útvonaltervel??
Vannak tervek, hogy merre lehet tekeregni abban a hegységben??
Esetleg +látogathatnánk a füzéri várat??
Bár lehet, hogy lemaradtam valamirõl, mert nem olvastam mindent végig!
tehát vannak helyi emberek, millió útvonaltervel??
Írta 2002. július 14. - 00:42

Hölgyeim és Uraim!
Ezzel a lemondogatósdit lezárom, és nem fogadunk el semmilyen igazolást és "buta" okot a távolmaradásilag!
Tessék jönni!
Senki többet 3-adszor!
KOPPPPPPP!
Az ülést berekesztem!
Üdv,
Baliba
Ezzel a lemondogatósdit lezárom, és nem fogadunk el semmilyen igazolást és "buta" okot a távolmaradásilag!
Tessék jönni!
Senki többet 3-adszor!
KOPPPPPPP!
Az ülést berekesztem!
Üdv,
Baliba
Írta 2002. július 13. - 23:08

Sajna nem biztos [azaz elég valószínû] hogy nem tudok menni a találkozóra de mezre igényt tartok!! Úgyhogy a névsorba vegyetek be engem is, mert szeretnék bmft-s cuccban tekeregni

Írta 2002. július 13. - 12:19

Para
És mit szólnál egy "kubai körszakállas"-hoz
Vole
Nagy sajnálattal értesültem róla, hogy nem jössz, majd gyújtunk gyertyákat, és egyperces néma megemlékezést tartunk, OKÉ? ;D ;D ;D ;D
Ma kifejezetten poénos vagyok, mi?
És mit szólnál egy "kubai körszakállas"-hoz

Vole
Nagy sajnálattal értesültem róla, hogy nem jössz, majd gyújtunk gyertyákat, és egyperces néma megemlékezést tartunk, OKÉ? ;D ;D ;D ;D
Ma kifejezetten poénos vagyok, mi?
Írta 2002. július 13. - 00:35

B+ Vole nem kösz a DH versenyre se se a talira. Nem jön be neked ez a hely úgylátom.
Írta 2002. július 12. - 14:21

Sajnos rossz hirt kell kzolnom, ugyanis en is dolgokok azon a hetvegen, es nem tudom elintezni, mert utana Koszeg DH es arra mindenkeppen megyek, igy kilove a hetvege. Nomeg sajnos anyagilag sem allok ugy jelenleg, szoval sajnalom a dolgot, de igy alakult. Iden sajnos eleg sok dologrol le kellett mondanom, de nem tehetek rola, ez van sajnos.
Majd talan a kovetkezore megyek..
:'( :'( :'( :'(
Majd talan a kovetkezore megyek..
:'( :'( :'( :'(
Írta 2002. július 12. - 08:30

Ahoy!
Csubee havernek épp tegnap vettem meg az új vázát (POLAR X), illetve épp sajna azon a hétvégén dolgozik így nem tud jönni...
Nálam már csak az utazás idõpontja kérdéses...
rob: :
szivarrrrr?? gyöhet! 
Na... bulizzzzunk! 8)
CSõváz és hátszél!
Joghurt is legyen!
Paraferee voltam
Csubee havernek épp tegnap vettem meg az új vázát (POLAR X), illetve épp sajna azon a hétvégén dolgozik így nem tud jönni...
Nálam már csak az utazás idõpontja kérdéses...
rob: :

Na... bulizzzzunk! 8)
CSõváz és hátszél!
Joghurt is legyen!

Írta 2002. július 12. - 00:46

Hölgyeim és Uraim!
T-7 NAP!!
Energiát gyûjteni!
Hülyeséget izzítani!!
(Ezért nem kell a szomszédba menni! ;D)
Kerékpárokat fényesíteni!
BUUULLLIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T-7 NAP!!
Energiát gyûjteni!
Hülyeséget izzítani!!
(Ezért nem kell a szomszédba menni! ;D)
Kerékpárokat fényesíteni!
BUUULLLIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2002. július 11. - 22:25

Írta 2002. július 11. - 22:11

Írta 2002. július 11. - 18:44

Lcs:A sátor tied!
Tamo: virtuálisan fel vagy véve! ;D
Para:Hip hip hurrá! ;D
Na meg persze szomoruság a mama meg csubee miatt!
De ahogy a lelkesedést nézem eléggé kevesen jeleznek vissza, hogy mi újság??
Mi lesz emberek akik nem jeleztek még?
Nem jöttök? ???
Tamo: virtuálisan fel vagy véve! ;D
Para:Hip hip hurrá! ;D
Na meg persze szomoruság a mama meg csubee miatt!

De ahogy a lelkesedést nézem eléggé kevesen jeleznek vissza, hogy mi újság??
Mi lesz emberek akik nem jeleztek még?
Nem jöttök? ???
Írta 2002. július 11. - 16:04

De ez azt jelenti, hogy jössz, ugye?
Még jövök a szivarral a Kranked III/IV és NewWorldDisorder miatt!
Remélem szereted a dominikai szivarokat is, nem csak a kubaiakat....
Én magamnak is SanSebastiant viszek.
Még jövök a szivarral a Kranked III/IV és NewWorldDisorder miatt!

Remélem szereted a dominikai szivarokat is, nem csak a kubaiakat....