Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

3. BMFTeam Találkozó v2

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
232 hozzászólás a témában

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Ezaz Para!!!!
Vonat ügyben pedig én elfaxoltam az igényünket, az mondták, hogy a napokban visszahivnak, ha nem tudnak akkorra biztositani vagont (azt mondták van ilyen), de eddig még nem csörrent a tellám ;D ;D :-X

Kicsit kezdtem megijedni, hogy elkezdõdik az össznépi visszamondogatós vigadalom, bár úgy tünik azért sokan kimaradnak a nyár egyik legjobb bulijából, de magukra vessenek! Majd jól nem meséljük el nekik milyen volt ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Kérdés: akkor lesz a reggeli vonaton kerékpár szállító?

Úgy fest a végén mminden sikerült... nem hogy tudok menni, de péntek reggel!  8)

Na csõváz és hátszél...
Paraferee voltam

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Túra. EHH.  ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok!
Én is itt vagyok végre és eszemben sincs lemondani a hétvégét. Ha a DM-et ki kellett hagynom, errõl már nem akarok lemaradni.  :)
Sajnos idõm nincs elolvasgatni mindent, amit itt összeírtatok, valamit majd mondjatok az indulásról, meg még mit is kell tudnom.
Üdv:
Era

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Lens: öröm olvasni túraajánlataid! Na ná, hogy Én a hosszabbikra neveznék... kis vár szemlézéssel egybekötve...

Rave: csomagügyben ma vag yholnap jelentkezem!

Csõváz!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
õ már csak ilyen!!! ;D ;D Én mindig vele túrázom, és igy nem vagyok rá kényszerítve, hogy térképet olvassak stb...ma is sikerült eltévednem a hegyen ;)

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
NA EZ igen!!!

Túravezetõnk már van!

Valami ilyenre gondoltam!

;D

Nincs több kérdésem!!

Üdv,

Baliba

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Nekem millió útvonaltervem van, fôleg most, hogy annyit túráztam a Zemplénben az utóbbi idôben.
Javaslatok:

1.kis túra, mérsékelt terepen, de azért egy-két vadsággal: Bányi-nyereg -- Vágáshuta -- Nagyhuta -- Makkoshotyka -- Rákóczi fa

2. közepes túra: Makkoshotyka -- Háromhuta -- Bagolybérc -- Nagy Péter mennykô -- Telkibánya -- igény szerint tovább
Ez a túra elég nehéz terepen megy idônként, nagy szintkülönbségekkel. Viszont gyönyörû kilátásban lehet része minden ide jövônek

3. Füzéri vár: eljutás: igény szerint terepen, vagy betonon. Elmenni érdemes, mert e település  nagyon festôi helyen fekszik, fölötte magasodik a csodás Milic, ami nyugati oldalról tekerhetô is.

Ezeken kivül persze még millió variációja az útvonalnak elképzelhetô. Pl. nagyon érdemes lenne ellátogatni a Regéci várba. Javasolnék egy naplementônézô túrát a várromból, de ezt csakis lámpákkal felszerelkezve lehet, mert utána még 30km-t kéne tekerni az éjjeli erdôben.  ;D
Na jó, nappal is fantasztikus látvány a vár.
Javaslom még Füzérradványt a szép kastélyával és kastélykertjével, továbbá a település fölött masadodó Korom-tetôt és az azon túl lévô Bába-hegyi tanösvényt, ahol különleges növényekkel és állatokkal ismerkedhetünk meg.  ;)

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Még valami!

Vannak tervek, hogy merre lehet tekeregni abban a hegységben??

Esetleg +látogathatnánk a füzéri várat??

Bár lehet, hogy lemaradtam valamirõl, mert nem olvastam mindent végig!

tehát vannak helyi emberek, millió útvonaltervel??

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Hölgyeim és Uraim!

Ezzel a lemondogatósdit lezárom, és nem fogadunk el semmilyen igazolást és "buta" okot a távolmaradásilag!

Tessék jönni!

Senki többet 3-adszor!

KOPPPPPPP!

Az ülést berekesztem!

Üdv,

Baliba

sped

sped

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Sajna nem biztos [azaz elég valószínû] hogy nem tudok menni a találkozóra de mezre igényt tartok!! Úgyhogy a névsorba vegyetek be engem is, mert szeretnék bmft-s cuccban tekeregni ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Para

És mit szólnál egy "kubai körszakállas"-hoz ;)

Vole

Nagy sajnálattal értesültem róla, hogy nem jössz, majd gyújtunk gyertyákat, és egyperces néma megemlékezést tartunk, OKÉ?  ;D ;D ;D ;D

Ma kifejezetten poénos vagyok, mi?

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
B+ Vole nem kösz a DH versenyre se se a talira. Nem jön be neked ez a hely úgylátom.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Sajnos rossz hirt kell kzolnom, ugyanis en is dolgokok azon a hetvegen, es nem tudom elintezni, mert utana Koszeg DH es arra mindenkeppen megyek, igy kilove a hetvege. Nomeg sajnos anyagilag sem allok ugy jelenleg, szoval sajnalom a dolgot, de igy alakult. Iden sajnos eleg sok dologrol le kellett mondanom, de nem tehetek rola, ez van sajnos.
Majd talan a kovetkezore megyek..
:'( :'( :'( :'(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Csubee havernek épp tegnap vettem meg az új vázát (POLAR X), illetve épp sajna azon a hétvégén dolgozik így nem tud jönni...

Nálam már csak az utazás idõpontja kérdéses...

rob: ::) szivarrrrr?? gyöhet! ;)

Na... bulizzzzunk! 8)

CSõváz és hátszél!
Joghurt is legyen! ;) Paraferee voltam

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Hölgyeim és Uraim!

T-7 NAP!!

Energiát gyûjteni!

Hülyeséget izzítani!!
(Ezért nem kell a szomszédba menni! ;D)

Kerékpárokat fényesíteni!

BUUULLLIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
köszi, Rave :-*

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Holnap derül ki, hogy haladunk majd a magazinnal...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Lcs:A sátor tied!
Tamo: virtuálisan fel vagy véve! ;D
Para:Hip hip hurrá! ;D
Na meg persze szomoruság a mama meg csubee miatt! :(
De ahogy a lelkesedést nézem eléggé kevesen jeleznek vissza, hogy mi újság??
Mi lesz emberek akik nem jeleztek még?
Nem jöttök? ???

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
De ez azt jelenti, hogy jössz, ugye?

Még jövök a szivarral a Kranked III/IV és NewWorldDisorder miatt! :)

Remélem szereted a dominikai szivarokat is, nem csak a kubaiakat.... ;) Én magamnak is SanSebastiant viszek.