Idõpont már van, Jorus talált egy hétvégét szeptember huszonvalahanyadikán. Az utolsó hétvége szeptemberben.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

IV. BMFTeam Találkozó
Indította
zOrg
, 2002. július 23. 08:36
Írta 2002. augusztus 22. - 16:34

Írta 2002. augusztus 22. - 13:52

Írta 2002. augusztus 22. - 13:49

Hölgyeim és Uraim!
elõször is:
Lens: eldöntöttem a helyszínt??
Ha jól emléxem amikor elkezdõdött itt a nagy de.akkor-is-csillebérc-legyen-mert-oly-jó-és-tuti-nem-megyünk-haza írtam ide utoljára...
A BMen Banditossal beszéltünk errõl, és egy ÚJabb ötlettel rukkolt elõ... pontosabban nem az Õ részérõl újabb, hanme összeségében... na mind1...
szóval: Várkút.
az árakról, helyszínrõl szerintem majd Õ fog írni...
a másik: Jómagam továbbra is SAUH mellett vagyok... pontosabban Csillebérc ellen...
bocs...
PéeF voltam...
u.i.: egyáltalán idõpont van már??
elõször is:
Lens: eldöntöttem a helyszínt??

Ha jól emléxem amikor elkezdõdött itt a nagy de.akkor-is-csillebérc-legyen-mert-oly-jó-és-tuti-nem-megyünk-haza írtam ide utoljára...
A BMen Banditossal beszéltünk errõl, és egy ÚJabb ötlettel rukkolt elõ... pontosabban nem az Õ részérõl újabb, hanme összeségében... na mind1...
szóval: Várkút.
az árakról, helyszínrõl szerintem majd Õ fog írni...
a másik: Jómagam továbbra is SAUH mellett vagyok... pontosabban Csillebérc ellen...
bocs...
PéeF voltam...
u.i.: egyáltalán idõpont van már??
Írta 2002. augusztus 22. - 13:13

ÍGY VAN!!! 
Én is fel tudok ajánlani esetleg pár dolgot!!! Pl a garázst esetleges szerelés céljából, kocsit, ha odaadják a szüleim...

Én is fel tudok ajánlani esetleg pár dolgot!!! Pl a garázst esetleges szerelés céljából, kocsit, ha odaadják a szüleim...
Írta 2002. augusztus 22. - 13:10

Hi ;D
Legyen Cs.bérc, és akkor lesssz nagyon finom házi sütííí lensvertõl.
üdv:tamo
Legyen Cs.bérc, és akkor lesssz nagyon finom házi sütííí lensvertõl.
Írta 2002. augusztus 21. - 23:38

Írta 2002. augusztus 21. - 20:27

RUFF! Köszi,hogy emléxel rám... ;D
Mostanában néha benézek,ha a fõnököm nem zaklat,és akkor talán ez a tali összejön!
Szóval mi a legutolsó infó? Hol,mikor,merre??
Üdv: FreeStyler (Kranked)
Mostanában néha benézek,ha a fõnököm nem zaklat,és akkor talán ez a tali összejön!

Szóval mi a legutolsó infó? Hol,mikor,merre??
Üdv: FreeStyler (Kranked)
Írta 2002. augusztus 21. - 18:38

Szerezzetek nekem 130-150 mm között mozgó villát, és megyek! 
(látod L.Cs, most -ahogy azt mondtam anno: augusztus végén! - megvenném az Alfalfádat, de hát Te eladtad Õt.....
)

(látod L.Cs, most -ahogy azt mondtam anno: augusztus végén! - megvenném az Alfalfádat, de hát Te eladtad Õt.....

Írta 2002. augusztus 21. - 18:28

Mindenesetre a nagyszájúakkal egy bringacserés feltekerésben benne lennék, hogy kiderüljön ki a puhány
![]()
![]()
.
tudod, hogy nem úgy gondoltam.

Mindenki másnak: oké, hogy fel lehet menni szinte bárhol bármilyen géppel, de nem mindenki akar. Ha lementünk volna SAUH-ra, és arra leszünk figyelmesek, hogy az a fránya felvonó nem müxik, akkor biztos lett volna pár elszánt versenyzö, aki csakazértis feltologatta volna a biciglit (hamá' egysze' ittvan...), de ha tudjuk elöre, hogy nincs semmiféle felvonó, akkor sokan el se indultak volna... :-/ (most nem akarok megint puhányozni, lehet, hogy akkor én se megyek...)
Írta 2002. augusztus 21. - 17:45

ha a találkozók lehetséges helyszíneit nézzük... akkor lehet menni SAUHra, Csillére... meg esetleg Csillére vagy SAUhra?
Írta 2002. augusztus 21. - 17:40

Lényeg a lényeg és ezt ezért írom külön sokkal jobb szük ösvényeken, kidõlt fákon keresztül tépni lefelé mint sétautakon.
Írta 2002. augusztus 21. - 17:38

Aki elég elszánt, az mindenhova felmegy az akármilyen biciklijével: én a Mátrában felmentem Gyöngyöstõl Ágasvárig, pedig nem CC biciklim van, elõl-hátul DH külsõ, belsõ, a bicaj hátulján kb. 7 kiló csomag (vittem a kaját is). Annyit akartam mondani, hogy aki akar az felmegy mindenhova. Nem kell mindenkinek a tekerõlegényekkel tartania, mehetünk úgy is, hogy mi felfele toljuk ahol kell, de lefele sem ott megyünk, ahkol õk. Persze akinek a DH csak egy passzió... (Passzió és nem sport.)
Írta 2002. augusztus 19. - 21:31

A szavazatok alapján csillebércnek tûnik , de összeszámolhatjuk :
szerintem aki akart az már szavazott, elvégre már csak megjött midnenkinek a mehetnéke :

Írta 2002. augusztus 19. - 16:59

Írta 2002. augusztus 19. - 06:16

Para, úgy hallottam, hogy már szilárd elhatározásra jutottál a helyszint illetôen. Ez igaz, vagy mégis Csillebércen fogunk tanyázni? Most akkor mi lesz? Mert már csak 1 hónap van addig hátra. Továbbá, a mezek is addigra lesznek készen? Egyáltalán, rendeltetek már, vagy még nem?
Csak azért kérdezem, mert már olyan régóta beszélünk róla, és sose tudjuk, hogy hol is tartunk.
Csak azért kérdezem, mert már olyan régóta beszélünk róla, és sose tudjuk, hogy hol is tartunk.
Írta 2002. augusztus 16. - 13:47

Írta 2002. augusztus 16. - 11:06

Hi ;D
lensver ez azt jelent,hogy hát izzé szóval a süti az lehet ,hogy fehérje tartalmú lesssz ??? :
Hadd nyaraljanak végre ôk is, mindig csak bezárva a konyha hagymás-tojásos-káposztás levegôjébe! :-/
[/quote]
lensver ez azt jelent,hogy hát izzé szóval a süti az lehet ,hogy fehérje tartalmú lesssz ??? :

Hadd nyaraljanak végre ôk is, mindig csak bezárva a konyha hagymás-tojásos-káposztás levegôjébe! :-/
[/quote]
Írta 2002. augusztus 15. - 22:59

Sose felejtem el ;D, amikor még merev bringával úgy '98 körül 7-800km-estúrákat nyomtunk 1 hét alatt, hjaj könnyek szöktek a szemembe :'(, azért az is jó volt, de ez most jobb,
Mindenesetre a nagyszájúakkal egy bringacserés feltekerésben benne lennék, hogy kiderüljön ki a puhány
.

Írta 2002. augusztus 15. - 22:37

Szerintem tök jó! Én már be vagyok lelkesülve! 
Egy baj van csak: hogy kisállatok behozása 300Ft/ alkalom. Tehát akinek atkái vagy tetvei vannak, azt igencsak megvámolják. ;D Vagy az már nem számit kisállatnak? Akkor elhozhatom a házi, idomitott-csótányaimat, ingyen és bérmentve?

Egy baj van csak: hogy kisállatok behozása 300Ft/ alkalom. Tehát akinek atkái vagy tetvei vannak, azt igencsak megvámolják. ;D Vagy az már nem számit kisállatnak? Akkor elhozhatom a házi, idomitott-csótányaimat, ingyen és bérmentve?

Írta 2002. augusztus 15. - 13:34

Kössz !
Kemping
sátorhely/éj 600 Ft
szállásdíj fõ/éj 500 Ft
Tehát ha egy sátroban vannak mondjuk 3 - an, akkor az személyenként 500 + 600/3 = 700 Ft egy éjszaka, ez egész olcsó a többihez képest ... és így még nem is kell félni attól hogy összetörünk vmit, mert ahogy elnéztem a képeket, lenne minek neki menni ...
Medence kizárólagos használati díja 10000 Ft/óra (max. 2 óra naponta) Mit szóltok hozzá , még fürdeni is tudunk ? ;D;D
Kemping
sátorhely/éj 600 Ft
szállásdíj fõ/éj 500 Ft
Tehát ha egy sátroban vannak mondjuk 3 - an, akkor az személyenként 500 + 600/3 = 700 Ft egy éjszaka, ez egész olcsó a többihez képest ... és így még nem is kell félni attól hogy összetörünk vmit, mert ahogy elnéztem a képeket, lenne minek neki menni ...
Medence kizárólagos használati díja 10000 Ft/óra (max. 2 óra naponta) Mit szóltok hozzá , még fürdeni is tudunk ? ;D;D