Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

IV. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
548 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Idõpont már van, Jorus talált egy hétvégét szeptember huszonvalahanyadikán. Az utolsó hétvége szeptemberben.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Miért vagy Cillebérc ellen ? ? ?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Hölgyeim és Uraim!

elõször is:
Lens: eldöntöttem a helyszínt??  :o
Ha jól emléxem amikor elkezdõdött itt a nagy de.akkor-is-csillebérc-legyen-mert-oly-jó-és-tuti-nem-megyünk-haza írtam ide utoljára...

A BMen Banditossal beszéltünk errõl, és egy ÚJabb ötlettel rukkolt elõ... pontosabban nem az Õ részérõl újabb, hanme összeségében... na mind1...

szóval: Várkút.
az árakról, helyszínrõl szerintem majd Õ fog írni...

a másik: Jómagam továbbra is SAUH mellett vagyok... pontosabban Csillebérc ellen...

bocs...

PéeF voltam...

u.i.: egyáltalán idõpont van már??

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
ÍGY VAN!!!  :D

Én is fel tudok ajánlani esetleg pár dolgot!!! Pl a garázst esetleges szerelés céljából, kocsit, ha odaadják a szüleim...

tamo

tamo

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Hi ;D

Legyen Cs.bérc, és akkor lesssz nagyon finom házi sütííí lensvertõl.

üdv:tamo

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
SZAVAZÁS????

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
RUFF! Köszi,hogy emléxel rám...  ;D
Mostanában néha benézek,ha a fõnököm nem zaklat,és akkor talán ez a tali összejön!  :)

Szóval mi a legutolsó infó? Hol,mikor,merre??

Üdv: FreeStyler (Kranked)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Szerezzetek nekem 130-150 mm között mozgó villát, és megyek! :)

(látod L.Cs, most -ahogy azt mondtam anno: augusztus végén! - megvenném az Alfalfádat, de hát Te eladtad Õt..... :))

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Mindenesetre a nagyszájúakkal egy bringacserés feltekerésben benne lennék, hogy kiderüljön ki a puhány ;) ;) ;).

tudod, hogy nem úgy gondoltam.  ;) csak hecceltem a népet.

Mindenki másnak: oké, hogy fel lehet menni szinte bárhol bármilyen géppel, de nem mindenki akar. Ha lementünk volna SAUH-ra, és arra leszünk figyelmesek, hogy az a fránya felvonó nem müxik, akkor biztos lett volna pár elszánt versenyzö, aki csakazértis feltologatta volna a biciglit (hamá' egysze' ittvan...), de ha tudjuk elöre, hogy nincs semmiféle felvonó, akkor sokan el se indultak volna...  :-/ (most nem akarok megint puhányozni, lehet, hogy akkor én se megyek...)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ha a találkozók lehetséges helyszíneit nézzük... akkor lehet menni SAUHra, Csillére... meg esetleg Csillére vagy SAUhra?

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Lényeg a lényeg és ezt ezért írom külön sokkal jobb szük ösvényeken, kidõlt fákon keresztül tépni lefelé mint sétautakon.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Aki elég elszánt, az mindenhova felmegy az akármilyen biciklijével: én a Mátrában felmentem Gyöngyöstõl Ágasvárig, pedig nem CC biciklim van, elõl-hátul DH külsõ, belsõ, a bicaj hátulján kb. 7 kiló csomag (vittem a kaját is). Annyit akartam mondani, hogy aki akar az felmegy mindenhova. Nem kell mindenkinek a tekerõlegényekkel tartania, mehetünk úgy is, hogy mi felfele toljuk ahol kell, de lefele sem ott megyünk, ahkol õk.  Persze akinek a DH csak egy passzió...       (Passzió és nem sport.)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
A szavazatok alapján csillebércnek tûnik , de összeszámolhatjuk  ::) szerintem aki akart az már szavazott, elvégre már csak megjött midnenkinek a mehetnéke  ::)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Jól mondta kedvenc barátném, végül is döntsük már el. ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, úgy hallottam, hogy már szilárd elhatározásra jutottál a helyszint illetôen. Ez igaz, vagy mégis Csillebércen fogunk tanyázni? Most akkor mi lesz? Mert már csak 1 hónap van addig hátra. Továbbá, a mezek is addigra lesznek készen? Egyáltalán, rendeltetek már, vagy még nem?
Csak azért kérdezem, mert már olyan régóta beszélünk róla, és sose tudjuk, hogy hol is tartunk.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát....öööö.. :-[...ja :-/
;)

tamo

tamo

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Hi ;D

lensver ez azt jelent,hogy hát izzé szóval a süti az lehet ,hogy fehérje tartalmú lesssz ??? ::)

Hadd nyaraljanak végre ôk is, mindig csak bezárva a konyha hagymás-tojásos-káposztás levegôjébe!  :-/
[/quote]

üdv:tamo

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Sose felejtem el ;D, amikor még merev bringával úgy '98 körül 7-800km-estúrákat nyomtunk 1 hét alatt, hjaj könnyek szöktek a szemembe :'(, azért az is jó volt, de ez most jobb,
Mindenesetre a nagyszájúakkal egy bringacserés feltekerésben benne lennék, hogy kiderüljön ki a puhány ;) ;) ;).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szerintem tök jó! Én már be vagyok lelkesülve!  :D

Egy baj van csak: hogy kisállatok behozása 300Ft/ alkalom. Tehát akinek atkái vagy tetvei vannak, azt igencsak megvámolják.  ;D Vagy az már nem számit kisállatnak? Akkor elhozhatom a házi, idomitott-csótányaimat, ingyen és bérmentve? ;) Hadd nyaraljanak végre ôk is, mindig csak bezárva a konyha hagymás-tojásos-káposztás levegôjébe!  :-/

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Kössz !
Kemping  
sátorhely/éj 600 Ft
szállásdíj fõ/éj 500 Ft
Tehát ha egy sátroban vannak mondjuk 3 - an, akkor az személyenként 500 + 600/3 = 700 Ft egy éjszaka, ez egész olcsó a többihez képest ... és így még nem is kell félni attól hogy összetörünk vmit, mert ahogy elnéztem a képeket, lenne minek neki menni ...
Medence kizárólagos használati díja 10000 Ft/óra (max. 2 óra naponta)  Mit szóltok hozzá , még fürdeni is tudunk ? ;D;D