Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

VII. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
801 hozzászólás a témában

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Csak tájékoztatásképpen:
2001-ben Velemben (Kõszeg mellett) töltöttünk egy hetet, 11-en bringástul. Az utazást úgy oldottuk meg, hogy emberek vonattal, bringák+csomagok mikrobusszal Bp-Fertõszentmiklós. Onnan meg kb. 40 km tekerés Kõszegig.
Ezen az útvonalon a legegyszerûbb és a leggyorsabb az odajutás. Persze, ha bevállalja ezt a kis túrát az ember. Megjegyzem nagyon kellemes túra útvonal, minimális autó forgalommal.

tiBIKE

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát nekem még óccsóbb a vonatozás, amíg egyetemsita vagyok... de ha Para megcsinlátatja a táskáját lehet én is kedvet kapok hozzá :D

akkor a busz sem lenne akkora akadály ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Vole-nak teljesen igaza van!
Diesel autó, tetõcsomagtartó, bicajtartó és már kész is. Olcsóbb, mint a vasút.
Én is így csinálom!
Nekem szinte csak nagyon kivételes esetben nincs bicajtaró a kocsi tetején!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
LCS: Amint lehet, veszek egy eves berletet a kocsitokba..hogy mindig veletek utazhassak... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Na ezért veszünk kombit a Szilvivel a jövõ héten. Már nekem is elegem van és télleg drágább a vonat már ebben a korban.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Foleg ha egy dizel auto fogyasztasat nezzuk...
Akkor mar tenyleg olcsobb, es kenyelmesebb is, raadasul nem kell atlszallni, idopontfuggetlen, es hatozol - hazig visz...

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
PéeF: csubee jelezte helyigényét az autóba!

Elolvasva ezeket a MÁV os sztorikat.... szörnyû... irány az EU!
Szerencse,hogy nem vagyok nagy vonatozós,mivel a korom miatt nincs kedvezmény. Ha valahova utaznék és esetleg már 2en vagyunk olcsóbb az autó :-\
Illetve az is nagyon drága, de a VONAT mégdrágábbb!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
vagy mekkgányer ??? ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Para: te kis Mekkgajver.. ;D ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
na ez az!!!
kifizetem a nem kis pénzt a kerékpáromért, és amikor felraknám a qrva vonatra, majd hogy nem leugatnak, hogy merészelem?? az persze hozzátartozik, hogy ha kinn a peronon áll a lovam, akkor vele állok végig... pedig nem 2Ft fizettem magamért sem...
>:(

a kerékpárjegyre meg kitaláltam már megoldást... hogy úgy mondjam: LÓF@SZ a seggükbe alapon: varratok egy kerékpár szállító táskát... két kerék kikap, és mondja meg bmelyi kaller is, hogy mi van benne... ha meg 200×40×40 befoglalóba befér, szót nem szólhat... nocomment

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Rendszeres eset, hogy a jegypénztárban megveszünk 20 menettérti jegyet kerékpárjeggyel, és tegyük fel nem tudjuk, hogy milyen vonattal megyünk (bizmut vagy nagykék), és persze a pénztárnál szó nélkül kiadják a 20 jegyet a 6 kerékpár szállítására alkalmas vonatra. Aztán persze a kaller, meg az utik már szájalnak.

Ha nincs 20 biciklinek hely, akkor nincs. Van ez így. Ha 6 hely van csak, akkor a többi 14 majd a peronon áll, és pakolgatja a biciklijét, ha valaki fel- vagy leszáll. De, ha egyszer kifizetem azt a nyomorult kerékpárjegyet, akkor a tanulatlan kallere ne beszéljen vissza, ha odarakom, ahol hely van.

Az IC meg sajna ilyen.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szerinted foglalkoznak ilyennel??
Hogy te két, nem összepasszoló jegyet vettél??
KIT ÉRDEKEL... :o kérem szépen... irány európa! :'(

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
egyszerûen csak ICre nem lehet bringával felszállni...

szerintem ez kicseszés a néppel, dehát ez van... viszont nem értem hogy a jegykiadásnál nem volt gyanús hogy kerékpárjegy+ICpótjegy nem igazán mûködik ???

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Lehet, hogy OFF, de egy érdekes eset:
Miskolc Tiszai pu. Két Holland srác bringával megvette a jegyét az IC-re. Felszálláskor közölte velük a tányérsipkás, hogy ide nem!
A fiúk mondták, hogy megveszik a plusz jegyet, a személy jegy már megvan, de akkor sem. Nem értem. Ezt így lehet? Ennyire elit alakulat az IC? és mennyi üres hely volt még rajta!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

"Aki bicikliversenyre megy az miért nem tud odatekerni?"

MegaLOL...
hát igen ez Magyarország...
kifizeted a &>#@@Ð[³@÷ drága jegyet, aztán amikor szolgáltatást kéne nyújtani az már nemtetszik...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
lcs: :o wazzzz... tiszta nyugat...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Aki tud jöjjön inkább kocsival, utánfutóval, tekerve, bárhogy, mert elég gáz a helyzet arrafelé vonatilag, pláne hozzáállásilag a MÁV részérõl. A két leggyakoribb idézet:
"Aki bicikliversenyre megy az miért nem tud odatekerni?"
"Akinek telik ilyen drága biciklire, miért nem oldja meg valahogy a lejutást?, erre mifelénk 40ezer az átlagbér."

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Sziasztok!
A kocsi telítettségétõl függõen változik az útirány.... assszem. ;)
Pest útbaejtésével is meglehet közelíteni Kõszeget,pálne,ha csak 2en leszünk a kocsiban.Ócsoságosság. :-\
Még van egy kis idõ az egyeztetésre.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Qrva jó mingyá vizsgázok! Próba 1.

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
olaf lova változatlan Tavalyi találkozó óta csak a hátsó felni került lecserélésre, egy "kis repülés miatt" kb 5m. de azt hiszem ezt tavaly a sztorikban meg is írtam! Ja most jot eszembe tesztelem az új 9.0 markolatváltót is már meg vasn meg minden csak haza kéne érni a bótba! :)