Sajna csak csütörtök környékén derül ki hogy megyek-e mert akkor jön meg a tárcsám + az adapterem (ha nem késik a posta) :-\.
De amint 100% tudatom veletek.
Amugy nem baj ha én is mennék ???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Indította
ruff
, 2002. október 23. 19:59
Írta 2003. március 10. - 12:30
Írta 2003. március 10. - 11:42
VAn valami konkrétum,hogy mikor van tali és hol kõszegen?
Egyelõre még nincsen. A napokban azonban ezt is megbeszéljük. Hiszen a cim, hogy hol van a Diákotthon, nálam van. (persze ha valaki türelmetlen, az fölmegy a netre és megkeresi, de nekem ez most otthon van,nem tudom leirni)
Írta 2003. március 10. - 11:41
Butchman! Merlot nállam nincs, de szokott lenni mivel ez is kell a bikavérbe, meg nem is gagyi. Az édes szájúak nagyon fognak szeretni, mert amit viszek az ûberfasza 8)
Írta 2003. március 10. - 10:42
No, beszéltem a hölggyel Kõszegen,és õ azt mondta, hogy természetesen nekünk nem kell vinni ágynemût, mert az lesz!
Kapunk 4 db 10 ágyast, tehát 40-nél többen nem lehetünk. Remélem nem lépjük túl ezt a számot, bár azt is meg lehetne oldani úgy, hogy valaki hálózsákban vagy kocsiban alszik.
Egyébként - nem tudom, findli mondta-e - de õ intézi a vonaton a pótkocsit. Majd szólunk, mire jutott.
Kapunk 4 db 10 ágyast, tehát 40-nél többen nem lehetünk. Remélem nem lépjük túl ezt a számot, bár azt is meg lehetne oldani úgy, hogy valaki hálózsákban vagy kocsiban alszik.
Egyébként - nem tudom, findli mondta-e - de õ intézi a vonaton a pótkocsit. Majd szólunk, mire jutott.
Írta 2003. március 10. - 09:08
Mit gondoltok milyen idõ lesz?
Eléggé szar ma az idõ >
A szállás akkor 1100/fõ?
Eléggé szar ma az idõ >
A szállás akkor 1100/fõ?
Írta 2003. március 10. - 07:02
Írta 2003. március 10. - 02:16
Baliba itt a konyha:
Holnap estére összeütöm a menüt, nyomom a listát a hozzávalókról...
Négkerekûvel érkezõk meg tudják oldani majd a bevásárlást valami naaagy helyen?
Holnap estére összeütöm a menüt, nyomom a listát a hozzávalókról...
Négkerekûvel érkezõk meg tudják oldani majd a bevásárlást valami naaagy helyen?
Írta 2003. március 09. - 22:30
Írta 2003. március 09. - 20:36
MAYDAY-MAYDAY!!!!!
Takaró témában kellene vmi válasz! Kell hálózsák?
A kaja SZVSZ legyen vörösboros pörkölt, fõtt kolompérral!!!!!
Üdv,
Baliba
Takaró témában kellene vmi válasz! Kell hálózsák?
A kaja SZVSZ legyen vörösboros pörkölt, fõtt kolompérral!!!!!
Üdv,
Baliba
Írta 2003. március 09. - 19:39
Révész kollega a szükség világításról te gondoskodj pl romantikus holdfénylámpa ;D
Írta 2003. március 09. - 19:29
konkrétum annyi:
A nagy része a társaságnak a 17:15-ös vonattal érkezik, jómagam és baliba kartárs is erre az idõpontra idõzitjük az érkezést!
A nagy része a társaságnak a 17:15-ös vonattal érkezik, jómagam és baliba kartárs is erre az idõpontra idõzitjük az érkezést!
Írta 2003. március 09. - 18:20
Írta 2003. március 09. - 14:55
Ras kollega mit fõzöl? Ha vmi pörkölt szerûséget akkor jóhírem van! Hoztam bele Egri Bikavért Jókis ezüstérmes borocska, roszabbat nem találtam a fõzéshez. Az édes szájúaknak pedig majd Cuve-vel szolgálhatok 8)
Írta 2003. március 09. - 12:49
Most találtam meg ezt a topicot és mivel Zalaegerszegi vagyok szivesen elmennék én is ha lehet és ha nem zavarok senkit :-\
Ja mit gondoltok 5000-ezerböl kigyünne az egész móka?kb.?Vagy kunyermáljak többet a fönökömtöl?Mert kicsit feléltem a fizumat már.
Ja és Bobán szállok át én is, habár konkrét idõpontot nem tudok még ott esetleg összefuthatnánk többen.de a héten megnézem a menetrendet pontosan.
Üdv.
Ja mit gondoltok 5000-ezerböl kigyünne az egész móka?kb.?Vagy kunyermáljak többet a fönökömtöl?Mert kicsit feléltem a fizumat már.
Ja és Bobán szállok át én is, habár konkrét idõpontot nem tudok még ott esetleg összefuthatnánk többen.de a héten megnézem a menetrendet pontosan.
Üdv.
Írta 2003. március 09. - 10:44
Hi!
Megkérnék valakit,hogy ha tud hozni magnót akkor hozzon mert én sajna nemtom hozni. :-\ :'(
De kamerát viszünk!!
Megkérnék valakit,hogy ha tud hozni magnót akkor hozzon mert én sajna nemtom hozni. :-\ :'(
De kamerát viszünk!!
Írta 2003. március 07. - 22:01
Jáé! Erõ felmérés? A taliraigyekvõk dual-DH-s réteg nem tom hogy birkózik meg ezen nehézséggel! De mászunk a taliért!
lajos
lajos
Írta 2003. március 07. - 20:11
Hali!
Én ma rendeltem kerékpárszállító vagont, de hétfõn kapok csak visszajelzést, hogy kapunk is, vagy sem...mert a 13.05-ösön persze nincs alapjában ilyen! de a szombathely-kõszeg vonalon nem hiszem, hogy sikerülni fog.
Úgyhogy onnan tekerni kell mindenkinek valszeg 8) ;D ;D
Én ma rendeltem kerékpárszállító vagont, de hétfõn kapok csak visszajelzést, hogy kapunk is, vagy sem...mert a 13.05-ösön persze nincs alapjában ilyen! de a szombathely-kõszeg vonalon nem hiszem, hogy sikerülni fog.
Úgyhogy onnan tekerni kell mindenkinek valszeg 8) ;D ;D
Írta 2003. március 07. - 13:53
Tam: Nem ilyen, mert ez InterPici! Ez már luxuskategóriás De nagyon hasonlít, fapadosabb kiadásban.
Írta 2003. március 07. - 11:57
Üdv emberek!
Ezt megnyugtató hallani ;D (és látni is) - bzmot
Akkor a takaró meg egyebek dolog hogy is lesz? Csak azért érdekel, hogy teljes menetfelszereléssel készüljek, vagy sem.
by(t)e
Ezt megnyugtató hallani ;D (és látni is) - bzmot
Akkor a takaró meg egyebek dolog hogy is lesz? Csak azért érdekel, hogy teljes menetfelszereléssel készüljek, vagy sem.
by(t)e