Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

VII. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
801 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Sajna csak csütörtök környékén derül ki hogy megyek-e mert akkor jön meg a tárcsám + az adapterem (ha nem késik a posta) :-\.
De amint 100% tudatom veletek.
Amugy nem baj ha én is mennék ???

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

VAn valami konkrétum,hogy mikor van tali és hol kõszegen?

Egyelõre még nincsen. A napokban azonban ezt is megbeszéljük. Hiszen a cim, hogy hol van a Diákotthon, nálam van. (persze ha valaki türelmetlen, az fölmegy a netre és megkeresi, de nekem ez most otthon van,nem tudom leirni)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Butchman! Merlot nállam nincs, de szokott lenni mivel ez is kell a bikavérbe, meg nem is gagyi. Az édes szájúak nagyon fognak szeretni, mert amit viszek az ûberfasza 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
No, beszéltem a hölggyel Kõszegen,és õ azt mondta, hogy természetesen nekünk nem kell vinni ágynemût, mert az lesz!
Kapunk 4 db 10 ágyast, tehát 40-nél többen nem lehetünk. Remélem nem lépjük túl ezt a számot, bár azt is meg lehetne oldani úgy, hogy valaki hálózsákban vagy kocsiban alszik.

Egyébként - nem tudom, findli mondta-e - de õ intézi a vonaton a pótkocsit. Majd szólunk, mire jutott.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Mit gondoltok milyen idõ lesz?
Eléggé szar ma az idõ >:(
A szállás akkor 1100/fõ?

Butchman

Butchman

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Olaf!

Merlot-od van, vagy ilyen gagyikal te nem foglalkozol?

by(t)e

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Baliba itt a konyha:

Holnap estére összeütöm a menüt, nyomom a listát a hozzávalókról...
Négkerekûvel érkezõk meg tudják oldani majd a bevásárlást valami naaagy helyen? ;)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
A bor az rendben! Húst kiveszi? Talán a Metróban lenne a legolcsóbb.

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
MAYDAY-MAYDAY!!!!!

Takaró témában kellene vmi válasz! Kell hálózsák?
A kaja SZVSZ legyen vörösboros pörkölt, fõtt kolompérral!!!!!

Üdv,
Baliba

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Révész kollega a szükség világításról te gondoskodj pl romantikus holdfénylámpa ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
konkrétum annyi:
A nagy része a társaságnak a 17:15-ös vonattal érkezik, jómagam és baliba kartárs is erre az idõpontra idõzitjük az érkezést!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
VAn valami konkrétum,hogy mikor van tali és hol kõszegen?

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Ras kollega mit fõzöl? Ha vmi pörkölt szerûséget akkor jóhírem van! Hoztam bele Egri Bikavért Jókis ezüstérmes borocska, roszabbat nem találtam a fõzéshez. Az édes szájúaknak pedig majd Cuve-vel szolgálhatok 8)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Most találtam meg ezt a topicot és mivel Zalaegerszegi vagyok szivesen elmennék én is ha lehet és ha nem zavarok senkit :-\
Ja mit gondoltok 5000-ezerböl kigyünne az egész móka?kb.?Vagy kunyermáljak többet a fönökömtöl?Mert kicsit feléltem a fizumat már. :(
Ja és Bobán szállok át én is, habár konkrét idõpontot nem tudok még ott esetleg összefuthatnánk többen.de a héten megnézem a menetrendet pontosan.
Üdv.

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Hi!

Megkérnék valakit,hogy ha tud hozni magnót akkor hozzon mert én sajna nemtom hozni. :-\ :'(
De kamerát viszünk!!

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Jáé! Erõ felmérés? A taliraigyekvõk dual-DH-s réteg nem tom hogy birkózik meg ezen nehézséggel! De mászunk a taliért!

lajos

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Hali!

Én ma rendeltem kerékpárszállító vagont, de hétfõn kapok csak visszajelzést, hogy kapunk is, vagy sem...mert a 13.05-ösön persze nincs alapjában ilyen! de a szombathely-kõszeg vonalon nem hiszem, hogy sikerülni fog.
Úgyhogy onnan tekerni kell mindenkinek valszeg 8) ;D ;D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Tam: Nem ilyen, mert ez InterPici! Ez már luxuskategóriás :) De nagyon hasonlít, fapadosabb kiadásban.

Butchman

Butchman

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Üdv emberek!

Ezt megnyugtató hallani ;D (és látni is) - bzmot

Akkor a takaró meg egyebek dolog hogy is lesz? Csak azért érdekel, hogy teljes menetfelszereléssel készüljek, vagy sem.

by(t)e

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Lensver ;D Hát ilyen. 8)