No hali mindenkinek!!
Elöljáróban: hazafele az Európa-hídtól elütöttem egy rendört, nem nagyon örült neki...

NO!!!Péntek délelött (miután 12:30kor rájöttem hogy nem borotváltam le az arcom -> 8,5 perc alatt fel a Gellérthegyre egy 6,5 kg-os zsákkal), fölszálltam a vonatra, tele reménnyel, blablabla, Rob tárcsáitól meg lehidaltam. Azok megérnek egy missssssét. Az a 4és0,5óra vonatozás szinte elszállt, a szépidövel együtt, mert nagyban ment a StarTrekHipertérugrasfíling az öklömnyi szemekben hulló hótól. A bzmoton Olaf után és vele egyetemben majdem lefejeltük a vécének tünö trágyadombot.
Miután 15 perc keresgélés után +találtuk a szállást (köbö egy középkori hodályra Mlékeztetett), a portás Olafot kinevezte fönöknek, és minél több lóvét akart belölünk kicsikarni. Ezután jött a 'rém'. Belépés után szembejött velünk egy átlag 70 centi magas átlag egypervégtelen éves és átlag 500 decibellel visító óvodáscsoport, akikkel kölcsönösen keserítettük meg egymás életét. Szobakeresés, pénzgyüjtés, ágyfoglalás (Yoci visszakézböl leverte a lámpát), rendezkedés, átöltözés. Az ágyakkal nekünk szerencsénk volt, mert abba a 10ágyasba mentünk Tamaskaa, Olaf, Rob és mások kíséretében, ahol nem az elöbb említett törpéknek szánt ágyak voltak. Ugyanis Tomi vasárnap reggel köbö 5 cm hiánnyal és tömör gerincferdüléssel ébredt a másik szobában.
Az 'este' alkoholtartalmú része leszállt. Közben +jöttek RaveAce-ék és Zsuzsiék, és kiruccan tunk a bóóuutba söré me' kajáé , ami jelen esteben a szombathelyi T*S*ÓÓÓ-t jelentette. Ildi be is próbált egy üveg Gazdaságost. Nem volt valami szívderítö íze/látványa. Valahogy a sörök mellett elpárolgott még az este folyamán egy-egy üveg Jéger ill Vilmos, valami pezsgöesö is volt, érdekes módon a poharamba csapódott le/gyült össze minden...

;D Az aznapesti fözésem elmaradt mer nem volt fa, Baliba meg még nem jött meg a bográccsal. Fünyirotologatás után nyugovóra tértem, egy zacskóval felfegyverkezve...szükség is volt rá... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Uhogy, Lens, én meséltem el a Vuk-ot este, és
TAMASKAANAK ÖRÖK HÁLA,ha valamivel ezt ki tudom fejezni, szólj mivel. Rob: nem vonakodtam, csak gözöm nem volt, hogy mit honnan és milyen formában kell kivinnem. Ilyen lett a bemutatkozás, de nem ilyen vagyok...ritkán iszom többet egy-két sörnél (havonta csak egyszer), de akkor aztán mindent mindennel. Bár a hátim egy kicsit multikolorabb lett, semmi baj nem törtét.
MÁSnap(osan) reggel 8kor már fenn is voltam, és Olaffal, Tomival és Mongival el is indultam Fritzföld felé, csak a bibi az volt, hogy az útlevelem 4 napja lejárt, így a határon bevonták. Gondoltam felmegyek a magyar oldalról Írott-köre. Egyedül, mer immmmmmmmmmádok egyedül tekerni. Odafele uton (elöször idegen köszegiként kezelve öket) megismerkedtem Lorkával és családjával, és egy ideig együtt mentünk felfele, igaz, Lorká(ék)nak nem volt bicajuk. A lassú tempót megunva elhúztam, de úgy eltévedtem, hogy nagyon. Találtam egy olyan budit, hogy esküszöm ilyet fogok otthonra kérni: az erdö közepén, tiszta, nem büdös, és még retyópapír is volt....istenit üzleteltem ott. Végül kb 15 km töblettel felértem Írott-köre, virult a fejem a hóátfúvásokban, igaz, a combom kikészült. Lefele valami mámor volt az út. Aznap este/éjjel nem nagyon néztem meg a márkajelzést az üvegek alján, inkább Zorg és RaveAce, ill Tomi történeteit halgattuk. Ras potom 5 óra alatt levezényelte a fözést, nagyon állat volt a kaja. Az aznap éjjeli dolgokról meséljenek bövebben Tomiék, Zsuzsiék és Yociék(nem irigylem az ovisokat).
Reggel a pisisekre ébredtem, és ugy le*#&¤ß$£³×÷¸~·^¢°²`ÿ´tam öket h öröm volt hallgatni a csöndet. Igaz, egy perc után visszatekerték a volumét. Másnap a velemi látogatás után lenyúltam Lust PolarX-ét, és a CCs szekció (némi DHs támogatással) elindult a DH pályára. Fölfele Tomi dobott egy hátast egy eredetileg lefelemenetre tervezett (mennye E) vályúban, és Merlin is bemutatta 2szer a helyes SPDhasználat verzióit, egyszer lefele dölt, másszor fölfele. Nem az én müfajom, de a tolás utáni lejtö...isten, pláne mikor 45 foknál meredekebben döngetsz lefele, és nem tudod, normális vagy-e. Valószínü nem. A végénél egy letörésen nyomtam egy keresztapásat, de sikerült elkerülnöm a KTT tagságot, csak a sípcsontom bánta. Késöbb sikeresen teljesítettem a feladatot.
Pakolás, oszt hazafele. A vonaton néhány kellemetlen, ütlegelésre és nyílt törésre vágyó tagnak nagyon nem tetszett a FOGLALT!!! válasz, de Olaf ezt már elmondta. Szunyáltam egy kicsit, és hazatérés elött még +néztük a Kossuth, bocsi, 'Európa'-hidat. A rendört már mondtam.
Röviden ennyi

, nagggggggggggggggyon jó volt. Jó érzés, hogy ilyen emberek közé tartozom, bár nemtom emberek vagyunk-e...vagy már Homo CCiensus ill Homo DHiensus, a hozzánknött bicajok miatt. Találkozunk Szilváson.
UI:Bocsi hogyha szófosó lettem volna