Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

VII. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
801 replies to this topic

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Jó volt? Csak így?
Tudom mi a bajotok,sokkot kaptatok bazze!!

Na szóval nekem egy kicsit kellet várakozni a délibe mivel már ott voltam fél dél körül.De szerencsére hamar jött a másnapos társaság Begbie és Kislust személyben.Eztkövetõen sörvétel a zútra,majd arcal a vasutnak.
Ahogy teltek a kilométerek ugy zögykölödött össze a társaság,közben Olaf borait nyeldestük amit be kell valjak,hogy naon fincsi volt.Igaz a bográcsozásra nem is maradt.
Majd egy kis zûrzavar Szombathelyen,hogy hol is a másik vonat.
Kábé fél óra mulva már Kõszegen voltunk [csak ugy repült a kis piros csoda].
Majd rövid tekerés és megtaláltuk a szállást ami elõl nagyon frankón nézet ki de hátul egy kicsit beparázott mindenki a látványtól.A haláltábor fílíng miatt.
Rövid ismerkedés a berendezési tárgyakkal pl.: a felsõ ágyaknál rájöttönk,hogy nagyon de nagyon rossz helyen vannak,mivel mindenki leverte.
Estefelé befutottak Zsuzsiék,Balibáék,Zorgék is és kezdetét vette a buli.
Révi gondoskodott a pezsgõ fürdöröl is,igaz a szobában.
Totális földön fetrengés igaz nem volt,de volt aki feladta.Igaz JoeBlack ;) ;D
Közben Begbie és Zsuzsi félelmetes pankrációját láttuk.
Én bevallom már kezdtem félni,hogy ránktörnek a rohamrendõrök.Mert ugye a portás bácsi mondta,hogy halkan mert már alszanak a gyerekek.
De simán ordított a magnó hajnali háromkor is. ;D
Bár sztem õk is direkt ordibáltak reggel.
Ébredés szombaton nemtudom mikor majd csatlakozás a tekerõmanó csoporthoz [Ors,Findli,Kissfish,Csubee,Tyito,Merlin]
De rá kellet,hogy ébredjek mégha Tyito és Csubee rendületlenül probálta bennem tartani a lelket,hogy ez biza nem nekem való.
Folyt. köv.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
;D
Egyébként tagnak kell lenni ahhoz, hogy vki mehessen a találkozóra?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Bennem van a sárga irígység. Szuzper buli mlehetett a leírásokból ítélve is! Sajna nekem kicsit messze van, de ígérem, hogy a 7.-en ottleszek én is, mert szeretném megismerni ezt a kötetlen, laza, életvidám és természetszeretõ csapatot!
Tehát: Hajrá Szilvásvárad, hajrá 7. találkozó!

Robnak meg csak annyit, hogy a szaga se jó! (mármint a benzinnek.) Én is öngyújtós vagyok.

Babyface

Babyface

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Hali Mindenkinek!!!

Csatlakozom az elõttem Szólóakhoz!!! Nagyon tuti volt a találkozó, bár az idõjárás lehetett volna kegyesebb.

Az indulás (mint általában) eléggé göröngyösen indult. Felszedtük Ors-it, beszuszakoltuk a csomagjait az Astra hátuljába, ahol utána már egy négyzet cm hely sem volt. Ezután jött Zorgné Ági, akinek üzentük, hogy a ruhákat (amiket hozni akar) vegye fel, mert nincs szabad platz. 14.00 helyett negyed négykor sikerült elindulnunk.
Bp.-n dugó volt (nem is csodálkoztunk a tényen). Aztán Zorggal találkoztunk és haladtunk a cél felé. Gyõr után sikerült elkavarnunk, nem jó helyen fordultunk le az ótópályáról ;D.
De aztán egyenesbe jöttünk és Rave Ace segítségével szerencsésen megérkeztünk a szállásra.

Apropó szállás: Nagyon KIRÁLY volt 8) .

Másnap elmentünk tekeregni a városba Ras-ékkal+ Zorgékkal. Aztán átmentünk Ósztriába tankolni, vagyis csak akartunk mert nem volt eurónk. De találtunk egy tutkó kilátót!!! Visszafele úton rádöbbentünk, hogy biza a bogrács + nálunk maradt. Tépés ezerrel a szállásra, ahol mindenki tárt karokkal fogadott minket ::) . Ezer bocsi még egyszer.
Este hamar nyugovóra tértünk, mert állítólag a portás bá' kommandózot és ki (illetve be) akart zárni minket.

A kajára visszatérve, minden elismerésem a tûzgyújtóknak! Rob ugye nem égedted meg a kezed!
Mi lenne , ha legközelebb fõznék egy perkeltett???

Most zárom (hosszú) soraimat, mert Baliba (életem értelme) már csúnyán néz rám.

Millió Pussz Mindenkinek!!!! :-*
Kriszti

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Nagyon jók a beszámolók! ;D
Szívesen részt vennék egy hasonló bulin... persze azért az ivászatot nem erõltetném. ::) ;D

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Sziasztok!

Igen igen sajnálhatják azok akik nem voltak ott! Ez volt az elsõ tali amin ott voltam és ahoz képest nagyon barátságosan fogadt mindenki! Nagyon pöpec volt ez a hétvége még akkor is ha a DH pálya elõtt lévõ hídon rendszeresen el firkáltam! :-[ A szombat esti fõzés az nagyon komoly volt a fa kereséstõl kezdve a gázolajon ami olyan szinten benzin hogy 95-ös -ön keresztül! Azok a képek amik a társaság "álomkorós" részérõl alvás közben készült azok érdekesek lesznek! Várom a 7.-et + a 8.-at és a többit is! Majd a többiek mesélnek mert õk jobban tudnak! :-[

lajos

Mindenki nagyon jó fej akit most a hétvégén megismertem eltekintve a csillagai számától és szinétõl!

juli

juli

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok :D

Nos magam részérõl csatlakoznék Rob korábbi hozzászólásához és hozzátennék annyit hogy nagyon jól éreztem magam és egy élmény volt számomra megismerni új emberkéket :)

Akárhogy nézzük azért jó kis csapat ez ;)

Puszi mindenkinek: Juli

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Na egy pár szót

Nem akarok ismételni, így csak annyit mondok jó volt Veletek, tök jó volt az Irott kõ féle tekergés és a sáros földetérés :D, (ha kicsit gyakorolnék Merlin szivesen száguldoznék veled felefe- persze oútival 8) )

A buliból személy szerint kimaradtam mert elsõ este ivászat nélkül is majd el hánytam magam :( :'(

Elsõ talinak remek volt, talán összejön a májusi is ha túlélem 18-át ::)

Mindenkinek örültem és
KÉPEKET AKAROK!!

JoeBlack

JoeBlack

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
No hali mindenkinek!!

Elöljáróban: hazafele az Európa-hídtól elütöttem egy rendört, nem nagyon örült neki... :) :) :)

NO!!!Péntek délelött (miután 12:30kor rájöttem hogy nem borotváltam le az arcom -> 8,5 perc alatt fel a Gellérthegyre egy 6,5 kg-os zsákkal), fölszálltam a vonatra, tele reménnyel, blablabla, Rob tárcsáitól meg lehidaltam. Azok megérnek egy missssssét. Az a 4és0,5óra vonatozás szinte elszállt, a szépidövel együtt, mert nagyban ment a StarTrekHipertérugrasfíling az öklömnyi szemekben hulló hótól. A bzmoton Olaf után és vele egyetemben majdem lefejeltük a vécének tünö trágyadombot.

Miután 15 perc keresgélés után +találtuk a szállást (köbö egy középkori hodályra Mlékeztetett), a portás Olafot kinevezte fönöknek, és minél több lóvét akart belölünk kicsikarni. Ezután jött a 'rém'. Belépés után szembejött velünk egy átlag 70 centi magas átlag egypervégtelen éves és átlag 500 decibellel visító óvodáscsoport, akikkel kölcsönösen keserítettük meg egymás életét. Szobakeresés, pénzgyüjtés, ágyfoglalás (Yoci visszakézböl leverte a lámpát), rendezkedés, átöltözés. Az ágyakkal nekünk szerencsénk volt, mert abba a 10ágyasba mentünk Tamaskaa, Olaf, Rob és mások kíséretében, ahol nem az elöbb említett törpéknek szánt ágyak voltak. Ugyanis Tomi vasárnap reggel köbö 5 cm hiánnyal és tömör gerincferdüléssel ébredt a másik szobában.

Az 'este' alkoholtartalmú része leszállt. Közben +jöttek RaveAce-ék és Zsuzsiék, és kiruccan tunk a bóóuutba söré me' kajáé , ami jelen esteben a szombathelyi T*S*ÓÓÓ-t jelentette. Ildi be is próbált egy üveg Gazdaságost. Nem volt valami szívderítö íze/látványa. Valahogy a sörök mellett elpárolgott még az este folyamán egy-egy üveg Jéger ill Vilmos, valami pezsgöesö is volt, érdekes módon a poharamba csapódott le/gyült össze minden... :) :D ;D Az aznapesti fözésem elmaradt mer nem volt fa, Baliba meg még nem jött meg a bográccsal. Fünyirotologatás után nyugovóra tértem, egy zacskóval felfegyverkezve...szükség is volt rá... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Uhogy, Lens, én meséltem el a Vuk-ot este, és

TAMASKAANAK ÖRÖK HÁLA,

ha valamivel ezt ki tudom fejezni, szólj mivel. Rob: nem vonakodtam, csak gözöm nem volt, hogy mit honnan és milyen formában kell kivinnem. Ilyen lett a bemutatkozás, de nem ilyen vagyok...ritkán iszom többet egy-két sörnél (havonta csak egyszer), de akkor aztán mindent mindennel. Bár a hátim egy kicsit multikolorabb lett, semmi baj nem törtét.

MÁSnap(osan) reggel 8kor már fenn is voltam, és Olaffal, Tomival és Mongival el is indultam Fritzföld felé, csak a bibi az volt, hogy az útlevelem 4 napja lejárt, így a határon bevonták. Gondoltam felmegyek a magyar oldalról Írott-köre. Egyedül, mer immmmmmmmmmádok egyedül tekerni. Odafele uton (elöször idegen köszegiként kezelve öket) megismerkedtem Lorkával és családjával, és egy ideig együtt mentünk felfele, igaz, Lorká(ék)nak nem volt bicajuk. A lassú tempót megunva elhúztam, de úgy eltévedtem, hogy nagyon. Találtam egy olyan budit, hogy esküszöm ilyet fogok otthonra kérni: az erdö közepén, tiszta, nem büdös, és még retyópapír is volt....istenit üzleteltem ott. Végül kb 15 km töblettel felértem Írott-köre, virult a fejem a hóátfúvásokban, igaz, a combom kikészült. Lefele valami mámor volt az út. Aznap este/éjjel nem nagyon néztem meg a márkajelzést az üvegek alján, inkább Zorg és RaveAce, ill Tomi történeteit halgattuk. Ras potom 5 óra alatt levezényelte a fözést, nagyon állat volt a kaja. Az aznap éjjeli dolgokról meséljenek bövebben Tomiék, Zsuzsiék és Yociék(nem irigylem az ovisokat).

Reggel a pisisekre ébredtem, és ugy le*#&¤ß$£³×÷¸~·^¢°²`ÿ´tam öket h öröm volt hallgatni a csöndet. Igaz, egy perc után visszatekerték a volumét. Másnap a velemi látogatás után lenyúltam Lust PolarX-ét, és a CCs szekció (némi DHs támogatással) elindult a DH pályára. Fölfele Tomi dobott egy hátast egy eredetileg lefelemenetre tervezett (mennye E) vályúban, és Merlin is bemutatta 2szer a helyes SPDhasználat verzióit, egyszer lefele dölt, másszor fölfele. Nem az én müfajom, de a tolás utáni lejtö...isten, pláne mikor 45 foknál meredekebben döngetsz lefele, és nem tudod, normális vagy-e. Valószínü nem. A végénél egy letörésen nyomtam egy keresztapásat, de sikerült elkerülnöm a KTT tagságot, csak a sípcsontom bánta. Késöbb sikeresen teljesítettem a feladatot.

Pakolás, oszt hazafele. A vonaton néhány kellemetlen, ütlegelésre és nyílt törésre vágyó tagnak nagyon nem tetszett a FOGLALT!!! válasz, de Olaf ezt már elmondta. Szunyáltam egy kicsit, és hazatérés elött még +néztük a Kossuth, bocsi, 'Európa'-hidat. A rendört már mondtam.

Röviden ennyi ;), nagggggggggggggggyon jó volt. Jó érzés, hogy ilyen emberek közé tartozom, bár nemtom emberek vagyunk-e...vagy már Homo CCiensus ill Homo DHiensus, a hozzánknött bicajok miatt. Találkozunk Szilváson.

UI:Bocsi hogyha szófosó lettem volna

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Nos...
Ami engem illet , viszonylag kevés idõt töltöttem veletek, de amíg ott voltam az jó volt 8)
Szombaton reggel érkeztem 9:00 óra magasságában. Éppen ébredezett a társaség , egy kajálgatás aztán irány a sufni, ami tele volt mindenféle szörnyeteggel. Mindenki keresgélte a saját lovát .... aztán még egy kis pumpálgatás meg készülõdés meg miegymás, majd 11 óra felé sikerült is elindulni ;D Mivel lekéstük Olaf-ék indulását, így egy páran [ ors, findli, csubee, tyito, merlin és jómagam ... ja és persze yociék, de õk korán feladták a mászást ;D ] elindultunk magyar oldalról az írott-kõre ;D Nagyon kellemes szerpentin vezetett felfelé. A hóhatárt mi is elértük 500 m körül ahogy azt az osztrák oldalról közelítõ kollégák is említették ;D Innen hóban folytattuk, ami olyanná tette az egészet mint egy karácsonyi túra ;D
Szóval felértünk, felmentünk a kilátóba, de nagyon gyorsan lejöttünk, mert iszonyatos hideg szél fújt ott fenn :o
Visszafelé megszavaztuk hogy Velem felé menjünk, hátha találunk egy jó kis kocsmát ;) Tyito javasolta, hogy menjünk a piros jelzésen, ami ugyan egy kicsit járatlannak tünt, de azt mondta, hogy nem vészes ... 3 másodperc múlva már a földön ült mert elcsúszott az elsõ kereke egy gyökéren ;D Következett egy jó kis DH szakasz ... sikerült is belekostolnom az avar és a a hó incsiklandozó keverékébe [ borultam egyet ;D ] Szerencsére semmi gond nyomulok tovább a többiek után.
Leérkezvén Velembe kerestünk egy nyitva lévõ helyet ahol enni-inni lehetne [ márc 15 - egy kicsit nehézkes ilyenkor] Találtunk egy éttermet ahol 6 személyre csak 5 teát tudtak kihozni, mert cssak ennyi volt ;D Teát benyomtuk, egy kis eszegetés aztán nyomás kõszegre.
Amikor visszaértünk a szállásra kiderült, hogy az osztrák oldalról közelítõ különítmény 30 perces különbséggel járt Írott-kõn :o

A szombat esti buli nem volt túl fergeteges, gondolom egy kicsit mindenki már fáradt volt ... azért örülök, hogy megismertem egy-két embert személyesen is [ sonkazsuzsi és palmer, kislust és begbie , merlin, csubee, ors , yoci és még sokan mások ]
A paprikás krumplit nem tudtam megvárni mert még 1/2 12-kor nem volt kész és a portásbácsi így is alig akart kiengedni a kapun ;D

Részemrõl valami ilyesmi volt, bocs, ha sokat írtam és keveset voltam ;D

üdv

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Nos elõször is szeretnék szólni, hogy nincs még egy épeszû ember, aki benzint tart kannában a dízel autója hátuljában.... :)
Ennek megfelelõen nagy lendülettel locsoltam meg az éppen csak pislákoló tüzet, (abban a hitben, hogy a kannában gázolaj van -> YOci szerint: ami olyan szinten benzin, hogy 95-ös... :)) mert hát a szél csak erõsebb volt sokáig (úgy volt, hogy nem lesz kaja). Azután meg nem gyõztem a lángoló kannát elég messzire dobni, hogy fel ne robbanjak, miközben a karomon lángolt a benzin.... érdekes képet festettem...

A kaja jó lett, akik kivették belõle a részüket (mármint a csinálásból) szerintem ettek is belõle. Én biztos, de szerintem megérdemeltem. :) Amiatt sem maradt elég, mert Ras kiborította a felét, mikor már majdnem kész volt....

A dh pálya király volt. A fékem elõször látott lejtõket. Csak az zavart, hogy két órát toltam felfelé, és 10 perc alatt lent voltam. De Rave úgy lenyomta a 19"-os Konával, hogy respect!

Én amúgy jókat alukáltam minden este, nem zavart az állítólagos fényképezés, stb. Bár JoeBlack elég csúnyán összeokádta az ágya melletti részt, meg a táskáját, és az öcsémnek kellett feltakarítania (mert Joe már alukált, de büdös az volt...). És elég elszomorító volt, hogy miután másnap kiborult a kukából, amit öcsém feltakarított, Joe-nak sokáig derogált újra összeszedni azzal a dumával, hogy hát öcsém vitte ki.... No Comment.

Azért jó volt, meg nem is volt jó. Egyrészt a szállás király, de nem BMFT-nek való. Messze volt a tûzgyújtó hely, ami miatt sokan nem dugták le az orrukat sem, csak a kaját várták a melegben. Én jobban szeretem a SAUH féle "csak a mienk a hely és nincs felügyelet" címû helyeket.
És baromi messze van! 13:40-kor indultunk, és 22:05-kor voltam otthon.

Összességében megérte, aki nemjött, sajnálhatja!

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Ahoj!

Számomra a legnagyobb nehézséget a pénteki felkelés jelentette! Hála a XXII. Közlekari Napoknak vasárnaptól-csütörtökig non-stop bulizás volt. Pénteken is reggel 7kor sikerült ágyba kerülni, 10körül meg jó lett volna felkelni...
Végülis sikerült elérni bõven a vonatot, "enyhén" másnaposan! ::)
Vonatozást már leírtátok, a "túl" igényes szállást, az alulméretezett ágyaival szintén.
Este zenehallgatás/italozgatás közben próbáltam minnél további bulizásra ösztönözni a társaságot, de 3 körül már mindenki aludt. :)

Másnap a DH pályán örültünk, hogy nincsen hó, és a sár is elviselhetõ. Ígyhát feltoltuk a "letörésig", mindenki szépen megugrálta és lezúztunk végig! Még egy kicsit tekeregtünk a városban is.
Este RaveAce-szel és Kislusttal bejártuk Szombathely összes benzinkútját tûzifáért, mindhiába!
A napi alkoholmennyiséget is egy kútnál voltunk kénytelenek megvenni. (2 üveg vodka+ narancs)
Este vártuk a kaját, beszélgettünk, ésatöbbi...
Uttánna, ahogy Révi mondaná kitekertük az üvegek nyakát. Ekkorra már sokan elég álomosak voltak, biztos a jó kis tekerésektõl (igaz Mongi ;) ) , és csak páran tartottuk a frontot Yociékkal! Meg rémisztgettük az alvókat villogókkal/fotózással! :D
16-án a cc-csapatból is sokan a dh pályára tartottak velünk. Páran meg is próbáltak feljutni tekerve, hiába mondtam nekik, hogy az nem emelkedõ, hanem lejtõ! ;D
Pár otthon maradt takarított, köszi érte!!! :-*
A hazaút konfliktusait Olaf remekül bemutatta!

Pár fontos eseményt biztos, kihagytam, vagy az agyam felejtette el rögzíteni. (Vajon mitõl lehetett? ::) )

Köszi mindenkinek, hogy eljöttetek! Különösen köszi, hogy elviseltetek! ;)

Begbie

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Na aztán kicsavartuk a a Jaegert és Vilmost és innetõl passz....
Reggel mikor felkeltünk már nem volt semmi a két üvegben.. nem is értem hova tünt??
Szóval szombat reggel Olaf vezetésével a turista szakosztály elindult Írottkõ felé, ezt majd õk leírják mi is történ, én a Dh szekcióval maradtam és a Magyar Kupa pályát ahol jókat mókáztunk ugráltuk meg néha lefostuk a bokánk, de megállapítottam, hogy sokkal szarabbul néz ki, mint amennyire jó lejönni rajta.
Este rájöttünk, hogy nincs fa meg a tartalmasabb alkohol tartalmú italunk, ezért újra elindultunk felfedezni a környéket benzinkút ügyileg, hogy tûzelni való fát találjunk, persze sehol nem találtunk, és még a nagy Szombathelyen sem találtunk egy Non-stop közértet, így aranyáron vettünk két üveg vodkát, a hozzávaló fantával, és fa nélkül visszarobogtunk a szállásra.
Útközben felcsörögtük a bázison maradt társainkat, hogy szerezzenek fát, így mire visszatértünk már a társaság egy része elment fáért a maradék pedig a kaja elõkészitésén dolgoztak.
Aztán megint elkezdödött a sörpusztitás, a vodkával megvártuk a kaját. Közben lent Rob kis hijján felgyújtotta magát a benzines kannámmal, mert szegény azt hitte gázolaj van benne! :D
Nem is értem miért?
Azért mert disel autóm van nem lehet benne egy kis kanna benzin? ;)
Na a kaja elkészült, de sajna nem sikerült ennem belõle mert mire odaértem a sáska banda felfalta.
Este már megint nem emlékszem.
Most ennyi késõbb még folytatom..

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Hogy egyesek milyen türelmetlenek! Elkellett volna jönni! Nem? ;D

Pénteken találkozott a csapat a Déli-pályaudvaron. A vasúti kocsik rendben voltak Kõszegig odafelé jókat röhögtünk és egész jól összeismerkedtünk.
Kõszegen kis problémát okozott a szállás megtalálása, de meglett.
Miután elfoglaltuk a helyünket kipakoltunk és elkezdtünk beszélgetni 10:00-ig az autós szekció is megérkezett. teljes volt a létszám és kezdõdött a buli ami hajnali 2-ig tartott. /A buliról nem mesélek 8) ::)/
Másnap reggel 9 körül elõvettük a lovakat és a tervek szerint majdnem el is indultunk tekerni. Két szekció volt az osztrák és a magyar. 10 körül meguntam, hogy csak a pletyó megy és szóltam, hogy az osztrák szekció indul. A tervezett 10 fõbõl 4-en el is indultunk.
A határhoz 10 perc alatt kiértünk. Átkelésnél volt egy kis probléma Joe Black útlevele lejárt és nem engedték át.
Miután csapatunk 3 fõre redukálódott átjutottunk Ausztriába és hihetetlen jó minõségû kerékpár utakon tekertünk el Lockenhausig. Onnan kezdõdött a terep. találtunk egy MTB utat ami Irott-kõre vezetett. Az út hihetetlen jó volt 3 óra mászás a cálig igen változatos úton, amire egy vmi volt jellemzõ: VÉGIG EMELKEDETT. Én ezt nagyon imádtam mert szeretek mászni. A terep elõször sáros volt /Nem nagyon, épp jó volt. Majd kb. 500 m-en elértük a hóhatárt és a célig végig másztunk. Irott-kõn megnéztük az emlékmûvet majd mielõtt elindultunk vissza felé találkoztunk osztrák turistákkal, akik barátságosan egy kupica pálinkával kínáltak. Mit mondjak jól esett, mert nagyon hideg volt, mert fújt a szél. A kulacsomban a víz tetején is jég képzõdött.
Lefele gyorsan leértünk a 3 óra felfelé vissza felé kb 40 percig tartott. Haza felé szintén az osztrák oldalon jöttünk. A szállásra érve lezuhanyoztunk és a beérkezõ többiekkel dumáltunk késõ estig.
Másnap 8-kor keltünk és tekertünk egy rövidet Velem felé Tyito talált egy jó ösvényt és azon mentünk végig. A túra után összepakoltunk a szálláson és kimentünk az állomásra.
A visszafelé út már nem volt olyan egyszerû mint odafele. A szombathely Bp vonalon sokan utaztak és egyesek felháborodtak, hogy a lefoglalt kerékpáros kocsinkban elterültünk. Egy "kemény legény" elkezdett anyázni, amire 20 Mi a probléma? válaszolt. A srác fülét-farkát behúzva elsunnyogott, mivel egy páran fel ajánlották neki, hogy a nyeregcsõvel meglapogatják a hátát, vagy a hajtókart a felébe állítják. Na "röviden" ennyi.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Na vagyok én is!
szóval röviden:
Péntek délután, bevágodtunk a kocsiba kedvesemmel, hogy összeszedjük thommey-t a melóhelyén,ahol még a kuliszák mögötti világba bevezetett, és így nagyjából délután 2 fele elindultunk le a nagy messzeségbe. Útközben még megálltunk a Szfehérvári Tesco-nál a nagybevásárlásra, mert nekem csak pénteken amikor Ras szólt, hogy szombaton Márc 15 akkor eset le , hogy a szombati bevásárlást már alapból buktuk.Mindenesetre a bevásárlás legalább, háromnegyed órára legfoglalta kedvesemet meg Thommey-t így mikor elindultunk fehérvárról a vonatos szekció már a Bzmot-on zúgott Kõszeg felé, ezért gyors telefonos íránymutatást adtunk merre is kell menniük. Ami ezután jött az életem legrosszabb vezetési élménye marad sokáig.
A szürkület mellé még jött hó aztán a hó megmaradt az úton és galád módon tekergedte volna a kormány a kezembõl, ha hagyom.
Mindenesetre sikerült leérkeznünk egyben, megtaláltuk a szállást is ahol egy nagyon barátságos portás bácsi útba igazitott mere is találjuk a barátainkat.
A szállás tényleg nagyon igényes volt az eddigi talikhoz képestvolt áram, meleg víz, ágy, sõt még Tv is!
Na elsõ eszmélésre a szivacsok rájöttek, hogy nincs sör így kipakolás után vissza a kocsiba irány Szombathelyre a változatosság kedvéért a Tescoba.
A sör meg + kaja vásárlás után megint vissza a szállásra, majd ki Zsuzsiért és Palmiért az állomásra,mire visszaértünk a banda hiánytalanul felkészült a bulira.
A második vagy a harmadik pezsgõsüveg nyitása, elég jól sikerült nagyjából a fél üveget sikerült a padlóra és a ruhámra küldeni.
Foly köv....

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zsuzsi: :-[ :-* :-* Köszi.

Klassz volt a beszámoló, kár hogy nem lehettem ott.
Szóval mi volt ez a kaja dolog? Hogyhogy nem kináltak téged szivélyesen? Vagy csak úgy hozzádvágták a kaját?
És ki hányt le kit?

Én 3 ágyas szobákat foglaltam nektek, végül mégis 10-esekben aludtatok? ???

Mennyire volt a szállás messze Kõszeg centrumától (perc, km).

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Hahó!
Ahogy látom nem erõltette meg magát a társaság eddig, hogy beszámolgasson... Így mint renitens kénytelen vagyok írni :)
Szóval: Palmerkámmal még várt ránk 1 "kis" szerelnivaló indulás elõtt, amit õ 5 perc alatt igért +csinálni. Természetesen kicsit hosszabb lett így le is késtük a 13:05-ös voncsi. Maradt a 18:05-ös, de legalább Gyapinál megcsinálgattuk az sos dolgokat, hogy legalább haladni és fékezni tudjunk. Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy az estihez is rohannunk kellett, mert eldumáltuk az idõt ancijával :)) Tûzforró vagonba le Szombathelyig... néhol szakadt a hó, néhol csak fehér volt minden... de lent "csak" havazott, ami reggelre nyomtalanul eltünt. Szerencsére.
Révi kijött értünk az állomásra, majd 11-kor dokkoltunk. A házikó ahol a szállásunk volt a legfullosabb volt eddig a talik történetében. Egy kissebb kastély, amiben árva gyerekek éltek (akik punk nótákat hallgattak kapuõri pozíciójukban). Szóval 1 fél emelet a miénk volt, 2db 10 ágyas szoba, meg a pároknak külön helyiség-ha igényelték. Nekünk a masszívabb szobában volt foglalásunk, nem éltünk a privi szobával. Mégiscsak jobb a maggal lenni, harcolni azért, hogy aludhassak és hallgatni ittas kolegák nyöszörgését, hogy nem fér el az 160-as ágyon:) 190-es magasságával :P
Révikém4 Külön köszi, hogy kitartottál a jövetelünkig és nem ittál addig!!! Után viszont benne voltál rendesen a padló ragacsosításában...
Szóval buli csilióval, Scooter est és Jager-Vilmos párolgás szempillantás alatt. Elmondhatatlan mókák. Aztán 1 idõ után észrevettük, hogy a masszívabb réteg magára maradt, az álomkórosok visszavonultak szobácskájukba. Tökéletes volt a szobaválasztás mindenkinek: aki aludni akart, az többnyire tudott is, mert olyan hálótársai voltak; kivéve akkor, ha nem ébresztették villogó bicólámpás réverek vagy nem hányták éppen össze a hátizsákját - és nem kényszerült Tamáska még az éjjel mosómacit játszani.
Az elsõ talin Révibébi volt a császár holdfénylámpájával (és alkoholtartalmával), bár a lámpás megmozdulásokban most is benne volt a keze :-X , a mostanin nekem Beg vitte a prímet! Az elsõ este még Kislusttal, a másodikon õ már kidõlt. Begék egész héten buliztak, így nem okozott nehézséget, hogy a hétvégén is ezt a tendenciát kövessék...
Beg táncoslábúságát is bemuttatta és közölte a zuhanyzóban (ahová álandóan kukkolni járt), hogy õt nem érdeklik a nõk, csak a szõrös ffi fenekekre indul be.. vagyis nem az enyémre, hanem Palmeréra voltál kiváncsi ??? ???
Nagyon sok jó szitu volt, leírhatatlanul. Remélem mindenki leírja majd a kedvenceit.
Még annyit, hogy a koránkelõ túrázók Osztrákia felõl másztak Írott-õre, ahol hihetetlen infrastruktúrával találkoztak bicóút gyanánt, a tologatós brigád meg a MK DH pályát vette kezelésbe - ami jobb volt most, mint a nyári versenyen. Szerencsére senki sem sérült komolyabban, csak az avar tréfálta meg a társaságot néha. Palmikám itt bemutatta, hogy igenis a majmoktól származunk, amikor az elsõ katlanba elindulva mégis meggondolta magát és lefelé tartva átölelt inkább 1 fát és a másik kezével a kormánynál tartotta a bicóját. Aztán csüngött. Vhogy csak összeszedte magát, de itt már a para benne volt, aznap nem is tudta megcsinálni.
A Hambi bárt még meg kell jegyeznem, mert ilyen választékot és finomságot itt fenn nem találni.
Kicsit fútt a szél, de sütögetett 1 pirinyót a nap, vagyis az idõjárás is rendben volt.
Én nem ettem a p.krumpliból, kicsit sokára lett kész, aztán a szívélyesség, amivel kínáltak az sem jött be. Mintha nem is én álltam volna negyed napot az elsõ talin, hogy 2 bográcsravlót megfõzzünk és szarrá fagyjak!
Ifjú tesztpilótáik remekeltek: Thommy 1 hátsó kereket zúzott szét, Révi alatt úgy kopogott az elsõ teló, vízhangzott az erdõ tõle :D
Lensikém és a fél DH-s szekció nagyon hiányzott. Para, Zöld! Titeket meg beígértek, aztán semmi.
Tyitó! Köszi a nõnapi rózsákat!! kibírták a vonatos utat, itthon virítanak :-* és nem sikerált elköszönnünk sem :'( Csubeetól úgyszintén.
Bocsi Beg, hogy annyit vertelek, de a folyamatos alk.mámor szemtelenné tett :-* :-* majd jóvá teszem.. összehozlak vmi jeti haverommal ;D ;D ;D
Tõlem mostan ennyi...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
KÉPEKET!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Gyerünk, nyomjátok a beszámolókat, no meg a képeket is!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts

Huhh..
Ez a 20-25 km mászás az Írott-kõre nagyon betett :D
Egész nap szunyáltam ;D
A tali összegében jó volt, beszámoló majd késõbb.
mert most ZzZzZzZz.
Bye :)

minden évben rendezünk egy terep HC versenyt Kõszegen, ami a Szabó hegy aljáról indul, és cél az Írott-kõ....
ott aztán lehet mászni, kérdezzétek meg a soproniakat :)
egyébként terepen vagy országúton mentetek felfelé? (mármint a Hörmann forrásig, utána csak terepen lehet eljutni Írott-kõre :) )