Miert?? Iden talan indulsz?? Vagy megint csak nezed?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Indította
ruff
, 2002. október 23. 19:59
Írta 2003. január 13. - 23:27
Írta 2003. január 13. - 23:12
Az klassz lenne, ha nem ütközne versennyel, pl Tokoddal, mert az elég korán szokott lenni.
Írta 2003. január 13. - 22:29
Írta 2003. január 13. - 22:28
Írta 2003. január 13. - 21:17
Nekem az idõpont mindegy, csak hamar kiderüljön mikor!
Juliusban SAUH azt én findlivel megszervezem, de ezt vállalja fel valaki más!
Én és Findli tuti résztvevõk vagyunk!
Juliusban SAUH azt én findlivel megszervezem, de ezt vállalja fel valaki más!
Én és Findli tuti résztvevõk vagyunk!
Írta 2003. január 13. - 21:07
Woaaaahhhhhh! (nem,nem rókázok,csak felkeltem téli álmomból)
Na szóval én mennék,sõt megyek is,de ugye nembaj ha nem egyedül?
Na szóval én mennék,sõt megyek is,de ugye nembaj ha nem egyedül?
Írta 2003. január 13. - 20:31
tehát akkor a felállás: március 7-8-9 vagy 14-15-16???
én részemrõl talán a 14-16ot preferálnám, nnem vagyok egy nagy ünneplõs típus ;D
én részemrõl talán a 14-16ot preferálnám, nnem vagyok egy nagy ünneplõs típus ;D
Írta 2003. január 13. - 20:27
Oksa,télleg mind1.Akkor már csak az kell,h az itteni arcZOK összeüljenek 1 kicsikét,és izé.Dzsoblekk,mi a pálya a kolesszal?
Kik akarnak jönni?Neveket ide!Téli álmot alvók is mozduljanak lassan!
Kik akarnak jönni?Neveket ide!Téli álmot alvók is mozduljanak lassan!
Írta 2003. január 13. - 20:17
én meg személy szerint szeretnék mihamarabb egy jó bulit csapni az itteni arcokkal 8)
szerintem csinálhatunk egyet márciusban is meg utána április végefelé... hozzászólás?
szerintem csinálhatunk egyet márciusban is meg utána április végefelé... hozzászólás?
Írta 2003. január 13. - 19:57
Én személy szerint örülnék a minél késöbbi idõpontnak,mert szeretnék az új bringámmal menni 8) De amit a többség dönt,az yoo lesz nekem is...
Írta 2003. január 13. - 19:05
április ??? hát eleve a népszavazás, de szerintem lehetne kicsit korábban... mondjuk március közepe?
Írta 2003. január 13. - 16:30
Csörepedés mindenkinek!
Hát igen, punnyadunk/punnyadtunk egy kicsit ebben a témában.
DE...szerintem nincs túl korán a szervezés.Ha tényleg akarunk szállást szerezni áprilisra, akkor kb február eleje-közepén szólni kéne nekik.Ugyhogy ha mindenki kipihente az Ujjjévi banzájok más-, harmad- illetve negyednaposságát és/vagy hazajött az isten háta mögül, akkor el kéne kezdenetek küldözgetni privát üziket (1db/fö) nekem, vagy vkinek aki az ilyen jellegü összeröffenéseket szervezni szokta, hogy tudja(m) hányan jöttök, és ha az ápr.12-13 vkinek nem jó (pl. nemtom akkor van-e a népszavazás), akkor fikszájjunk le 1 új idö.ot. Ugyhogy kalandra/forumra fel és legyen veletek a (tér-, habv-, kev-, feleségv-)erö!!!
Hát igen, punnyadunk/punnyadtunk egy kicsit ebben a témában.
DE...szerintem nincs túl korán a szervezés.Ha tényleg akarunk szállást szerezni áprilisra, akkor kb február eleje-közepén szólni kéne nekik.Ugyhogy ha mindenki kipihente az Ujjjévi banzájok más-, harmad- illetve negyednaposságát és/vagy hazajött az isten háta mögül, akkor el kéne kezdenetek küldözgetni privát üziket (1db/fö) nekem, vagy vkinek aki az ilyen jellegü összeröffenéseket szervezni szokta, hogy tudja(m) hányan jöttök, és ha az ápr.12-13 vkinek nem jó (pl. nemtom akkor van-e a népszavazás), akkor fikszájjunk le 1 új idö.ot. Ugyhogy kalandra/forumra fel és legyen veletek a (tér-, habv-, kev-, feleségv-)erö!!!
Írta 2003. január 13. - 09:54
Kala, gondolom (és remélem ;D), ez a Jurisics Miklós Kôszegen van!
Nem tudom, nincs-e még túl korán ezt elkezdeni szervezni. A fórumon különbenis elült valahogy az élet, és jobban élnek a szinvonal alatti beszólások, mint mások. A fórumosok többsége valahova eltünt. (tisztelet persze a kivételnek, akik egész télen is beirogatnak, okos, tréfás megjegyzéseikkel felmelegitve itt a légkört.) Talán várni kell?
Nem tudom, nincs-e még túl korán ezt elkezdeni szervezni. A fórumon különbenis elült valahogy az élet, és jobban élnek a szinvonal alatti beszólások, mint mások. A fórumosok többsége valahova eltünt. (tisztelet persze a kivételnek, akik egész télen is beirogatnak, okos, tréfás megjegyzéseikkel felmelegitve itt a légkört.) Talán várni kell?
Írta 2003. január 10. - 21:30
Hát anno még Kõszeg mellett döntöttek a legtöbben...Remélhetõleg ez marad így,mert az nagyon jó hely.
Írta 2003. január 10. - 19:46
Mintha leült volna ez a téma!
Mi is lesz akkor pontosan?
Ki veszi kézbe a szervezést?
És a netes szervezést?
És mikor lesz?
És...?
Mi is lesz akkor pontosan?
Ki veszi kézbe a szervezést?
És a netes szervezést?
És mikor lesz?
És...?
Írta 2002. december 09. - 17:12
Megvan a cim!!
Ha végre képesek leszünk dönteni, h hányan leszünk és mikor megyunk felhivhatom öket, de ha valaki itt szervezö, elküldöm neki.Kollégium, a Jurisics Miklós Gimié.
Ha végre képesek leszünk dönteni, h hányan leszünk és mikor megyunk felhivhatom öket, de ha valaki itt szervezö, elküldöm neki.Kollégium, a Jurisics Miklós Gimié.
Írta 2002. december 02. - 17:39
Üdvcsákó mindenkinek!!!!!!!!
12-13 olrájt né
Címmégnincs
Apropó:Lelkesítek mindenkit, hogy az adattárat szorgalmasan töltögesse, mer elég sok a "0" szám benne, és szerintem elég fontosak a vélemények, új és régi iparosoknak egyaránt.
Pölö akarok most venni egy kormányt, gondoltam megnézem a véleményeket és SEMMMMMMI nincs, még kormány tétel se.
Valamelyik éjszaka le fogok ülni és minden tapasztalatomat beírom, de TI IS.Megéri.
Állat voltam, kidöcögtem hvgén a Budai-hegyekbe,és a zöld v sárga v mittoménmilyen út Normafától lefele Sorrento fele ELTÜNT.Az egész rét egy tó/dagonya volt.Akármennyire
van "Heavens are falling" idö, mindenki menjen ki és tolja egy kicsit a szekeret.Kirrrrály.Utána irány a Shellkút és veresd le a géped mielött egy kupac tehénszarhoz kzdene hasonlítani a mexáradás folytán (hüüüü, én igy is tudok fogalmazni??)
Legytek jók, és menjetek fagyoskodni, ne csak engem nézzenek hüjjének az emberek.
12-13 olrájt né
Címmégnincs
Apropó:Lelkesítek mindenkit, hogy az adattárat szorgalmasan töltögesse, mer elég sok a "0" szám benne, és szerintem elég fontosak a vélemények, új és régi iparosoknak egyaránt.
Pölö akarok most venni egy kormányt, gondoltam megnézem a véleményeket és SEMMMMMMI nincs, még kormány tétel se.
Valamelyik éjszaka le fogok ülni és minden tapasztalatomat beírom, de TI IS.Megéri.
Állat voltam, kidöcögtem hvgén a Budai-hegyekbe,és a zöld v sárga v mittoménmilyen út Normafától lefele Sorrento fele ELTÜNT.Az egész rét egy tó/dagonya volt.Akármennyire
van "Heavens are falling" idö, mindenki menjen ki és tolja egy kicsit a szekeret.Kirrrrály.Utána irány a Shellkút és veresd le a géped mielött egy kupac tehénszarhoz kzdene hasonlítani a mexáradás folytán (hüüüü, én igy is tudok fogalmazni??)
Legytek jók, és menjetek fagyoskodni, ne csak engem nézzenek hüjjének az emberek.
Írta 2002. november 29. - 11:09
Írta 2002. november 29. - 10:26
Írta 2002. november 29. - 10:24
Szerintem, (mint tapasztalt találkozó szervezõ a társammal ),telejsen felesleges most kikjelölni most az idõpontot ápriliban,mert az még nagyon messze van!
A SAUH-it már májusban elkezdük szervezni és szinte az utolsó két három hétben lett igazán pörgõs az ügy!
De azt megigérem nyár közepére megszervezek findlivel egy II.SAUH BMFT talit, ami megpróbálja überelni az elsõt! ;D
A SAUH-it már májusban elkezdük szervezni és szinte az utolsó két három hétben lett igazán pörgõs az ügy!
De azt megigérem nyár közepére megszervezek findlivel egy II.SAUH BMFT talit, ami megpróbálja überelni az elsõt! ;D