Csak tájékoztatásképpen:
2001-ben Velemben (Kõszeg mellett) töltöttünk egy hetet, 11-en bringástul. Az utazást úgy oldottuk meg, hogy emberek vonattal, bringák+csomagok mikrobusszal Bp-Fertõszentmiklós. Onnan meg kb. 40 km tekerés Kõszegig.
Ezen az útvonalon a legegyszerûbb és a leggyorsabb az odajutás. Persze, ha bevállalja ezt a kis túrát az ember. Megjegyzem nagyon kellemes túra útvonal, minimális autó forgalommal.
tiBIKE
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Indította
ruff
, 2002. október 23. 19:59
Írta 2003. január 26. - 17:06
Írta 2003. január 26. - 15:14
hát nekem még óccsóbb a vonatozás, amíg egyetemsita vagyok... de ha Para megcsinlátatja a táskáját lehet én is kedvet kapok hozzá
akkor a busz sem lenne akkora akadály
akkor a busz sem lenne akkora akadály
Írta 2003. január 26. - 15:08
Vole-nak teljesen igaza van!
Diesel autó, tetõcsomagtartó, bicajtartó és már kész is. Olcsóbb, mint a vasút.
Én is így csinálom!
Nekem szinte csak nagyon kivételes esetben nincs bicajtaró a kocsi tetején!
Diesel autó, tetõcsomagtartó, bicajtartó és már kész is. Olcsóbb, mint a vasút.
Én is így csinálom!
Nekem szinte csak nagyon kivételes esetben nincs bicajtaró a kocsi tetején!
Írta 2003. január 26. - 13:50
LCS: Amint lehet, veszek egy eves berletet a kocsitokba..hogy mindig veletek utazhassak... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. január 25. - 23:43
Na ezért veszünk kombit a Szilvivel a jövõ héten. Már nekem is elegem van és télleg drágább a vonat már ebben a korban.
Írta 2003. január 25. - 17:18
Foleg ha egy dizel auto fogyasztasat nezzuk...
Akkor mar tenyleg olcsobb, es kenyelmesebb is, raadasul nem kell atlszallni, idopontfuggetlen, es hatozol - hazig visz...
Akkor mar tenyleg olcsobb, es kenyelmesebb is, raadasul nem kell atlszallni, idopontfuggetlen, es hatozol - hazig visz...
Írta 2003. január 25. - 16:24
PéeF: csubee jelezte helyigényét az autóba!
Elolvasva ezeket a MÁV os sztorikat.... szörnyû... irány az EU!
Szerencse,hogy nem vagyok nagy vonatozós,mivel a korom miatt nincs kedvezmény. Ha valahova utaznék és esetleg már 2en vagyunk olcsóbb az autó :-\
Illetve az is nagyon drága, de a VONAT mégdrágábbb!
Elolvasva ezeket a MÁV os sztorikat.... szörnyû... irány az EU!
Szerencse,hogy nem vagyok nagy vonatozós,mivel a korom miatt nincs kedvezmény. Ha valahova utaznék és esetleg már 2en vagyunk olcsóbb az autó :-\
Illetve az is nagyon drága, de a VONAT mégdrágábbb!
Írta 2003. január 25. - 14:54
Írta 2003. január 25. - 14:16
Írta 2003. január 24. - 16:12
na ez az!!!
kifizetem a nem kis pénzt a kerékpáromért, és amikor felraknám a qrva vonatra, majd hogy nem leugatnak, hogy merészelem?? az persze hozzátartozik, hogy ha kinn a peronon áll a lovam, akkor vele állok végig... pedig nem 2Ft fizettem magamért sem...
>
a kerékpárjegyre meg kitaláltam már megoldást... hogy úgy mondjam: LÓF@SZ a seggükbe alapon: varratok egy kerékpár szállító táskát... két kerék kikap, és mondja meg bmelyi kaller is, hogy mi van benne... ha meg 200×40×40 befoglalóba befér, szót nem szólhat... nocomment
kifizetem a nem kis pénzt a kerékpáromért, és amikor felraknám a qrva vonatra, majd hogy nem leugatnak, hogy merészelem?? az persze hozzátartozik, hogy ha kinn a peronon áll a lovam, akkor vele állok végig... pedig nem 2Ft fizettem magamért sem...
>
a kerékpárjegyre meg kitaláltam már megoldást... hogy úgy mondjam: LÓF@SZ a seggükbe alapon: varratok egy kerékpár szállító táskát... két kerék kikap, és mondja meg bmelyi kaller is, hogy mi van benne... ha meg 200×40×40 befoglalóba befér, szót nem szólhat... nocomment
Írta 2003. január 24. - 16:06
Rendszeres eset, hogy a jegypénztárban megveszünk 20 menettérti jegyet kerékpárjeggyel, és tegyük fel nem tudjuk, hogy milyen vonattal megyünk (bizmut vagy nagykék), és persze a pénztárnál szó nélkül kiadják a 20 jegyet a 6 kerékpár szállítására alkalmas vonatra. Aztán persze a kaller, meg az utik már szájalnak.
Ha nincs 20 biciklinek hely, akkor nincs. Van ez így. Ha 6 hely van csak, akkor a többi 14 majd a peronon áll, és pakolgatja a biciklijét, ha valaki fel- vagy leszáll. De, ha egyszer kifizetem azt a nyomorult kerékpárjegyet, akkor a tanulatlan kallere ne beszéljen vissza, ha odarakom, ahol hely van.
Az IC meg sajna ilyen.
Ha nincs 20 biciklinek hely, akkor nincs. Van ez így. Ha 6 hely van csak, akkor a többi 14 majd a peronon áll, és pakolgatja a biciklijét, ha valaki fel- vagy leszáll. De, ha egyszer kifizetem azt a nyomorult kerékpárjegyet, akkor a tanulatlan kallere ne beszéljen vissza, ha odarakom, ahol hely van.
Az IC meg sajna ilyen.
Írta 2003. január 24. - 15:38
Szerinted foglalkoznak ilyennel??
Hogy te két, nem összepasszoló jegyet vettél??
KIT ÉRDEKEL... kérem szépen... irány európa! :'(
Hogy te két, nem összepasszoló jegyet vettél??
KIT ÉRDEKEL... kérem szépen... irány európa! :'(
Írta 2003. január 24. - 15:32
egyszerûen csak ICre nem lehet bringával felszállni...
szerintem ez kicseszés a néppel, dehát ez van... viszont nem értem hogy a jegykiadásnál nem volt gyanús hogy kerékpárjegy+ICpótjegy nem igazán mûködik ???
szerintem ez kicseszés a néppel, dehát ez van... viszont nem értem hogy a jegykiadásnál nem volt gyanús hogy kerékpárjegy+ICpótjegy nem igazán mûködik ???
Írta 2003. január 24. - 15:28
Lehet, hogy OFF, de egy érdekes eset:
Miskolc Tiszai pu. Két Holland srác bringával megvette a jegyét az IC-re. Felszálláskor közölte velük a tányérsipkás, hogy ide nem!
A fiúk mondták, hogy megveszik a plusz jegyet, a személy jegy már megvan, de akkor sem. Nem értem. Ezt így lehet? Ennyire elit alakulat az IC? és mennyi üres hely volt még rajta!
Miskolc Tiszai pu. Két Holland srác bringával megvette a jegyét az IC-re. Felszálláskor közölte velük a tányérsipkás, hogy ide nem!
A fiúk mondták, hogy megveszik a plusz jegyet, a személy jegy már megvan, de akkor sem. Nem értem. Ezt így lehet? Ennyire elit alakulat az IC? és mennyi üres hely volt még rajta!
Írta 2003. január 24. - 10:21
"Aki bicikliversenyre megy az miért nem tud odatekerni?"
MegaLOL...
hát igen ez Magyarország...
kifizeted a &>#@@Ð[³@÷ drága jegyet, aztán amikor szolgáltatást kéne nyújtani az már nemtetszik...
Írta 2003. január 24. - 10:00
Írta 2003. január 24. - 08:21
Aki tud jöjjön inkább kocsival, utánfutóval, tekerve, bárhogy, mert elég gáz a helyzet arrafelé vonatilag, pláne hozzáállásilag a MÁV részérõl. A két leggyakoribb idézet:
"Akinek telik ilyen drága biciklire, miért nem oldja meg valahogy a lejutást?, erre mifelénk 40ezer az átlagbér."
"Akinek telik ilyen drága biciklire, miért nem oldja meg valahogy a lejutást?, erre mifelénk 40ezer az átlagbér."
Írta 2003. január 24. - 04:48
Sziasztok!
A kocsi telítettségétõl függõen változik az útirány.... assszem.
Pest útbaejtésével is meglehet közelíteni Kõszeget,pálne,ha csak 2en leszünk a kocsiban.Ócsoságosság. :-\
Még van egy kis idõ az egyeztetésre.
A kocsi telítettségétõl függõen változik az útirány.... assszem.
Pest útbaejtésével is meglehet közelíteni Kõszeget,pálne,ha csak 2en leszünk a kocsiban.Ócsoságosság. :-\
Még van egy kis idõ az egyeztetésre.
Írta 2003. január 24. - 02:03
Írta 2003. január 24. - 02:01
olaf lova változatlan Tavalyi találkozó óta csak a hátsó felni került lecserélésre, egy "kis repülés miatt" kb 5m. de azt hiszem ezt tavaly a sztorikban meg is írtam! Ja most jot eszembe tesztelem az új 9.0 markolatváltót is már meg vasn meg minden csak haza kéne érni a bótba!