kivéve aki Veszprémben ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Started by
ruff
, 2002. October 23. 19:59
Posted 2003. February 06. - 10:50
Posted 2003. February 06. - 09:57
Ras
Ha gondjainkra bízod Julcsit, akkor nem jutunk el Veszprémig... ;D
lajoska
Én speciel Szolnok felõl megyek... Meg esetleg az öcsém, de gondolom ez nem új. Szvsz mindenki más Budapesten csalatkozik, ööö izé csatlakozik.
Ha gondjainkra bízod Julcsit, akkor nem jutunk el Veszprémig... ;D
lajoska
Én speciel Szolnok felõl megyek... Meg esetleg az öcsém, de gondolom ez nem új. Szvsz mindenki más Budapesten csalatkozik, ööö izé csatlakozik.
Posted 2003. February 06. - 00:13
az télleg nagyon jó volna mert akkor a gondjaitokra bíznám Julcsit (persze csak Veszprémig... ;D)Az dejó volna, mert akko jól csatlakoznák Veszprémben. ;D
meg én is csatlakoznék a tammal együtt 8)
Posted 2003. February 05. - 19:55
Hi!
tamo: OK! Csak tudod amikor személyszerint ott voltam azon az 1 napon végig esett az esssõ!
Ki megy a talira Szolnok felöl???
tamo: OK! Csak tudod amikor személyszerint ott voltam azon az 1 napon végig esett az esssõ!
Ki megy a talira Szolnok felöl???
Posted 2003. February 05. - 19:47
Igen,ruff 1fajta gördeszkába szerelmesedett bele,de azért néha-néha még felnéz chatre és fórumra.De nem hinném,h jönne.
Posted 2003. February 05. - 19:42
Az dejó volna, mert akko jól csatlakoznák Veszprémben. ;D
Jorus: ugye rosszul értettem, hogy nem tisztelsz meg minket jelenléteddel?
ruff azt mondta, mikor távozott, hogy eladja a bringáját, és abbafejezi a Fórum látogatását, mert valami másik sportágra tér át. Azóta zérus hír van róla. kár.
Jorus: ugye rosszul értettem, hogy nem tisztelsz meg minket jelenléteddel?
ruff azt mondta, mikor távozott, hogy eladja a bringáját, és abbafejezi a Fórum látogatását, mert valami másik sportágra tér át. Azóta zérus hír van róla. kár.
Posted 2003. February 05. - 18:24
Posted 2003. February 05. - 17:26
ruff, passz kár lenne a srácért!
tamio: bográcsozás mindenképpen lesz, de nem úgy min a BMFTT4en ;D
hanem mint azelsõ adag SAUHon, azaz esõmentesen de legalább olyan finoman... (azóta csak fejlõdik a technikám, mivel mostanában a gépszépítgetés miatt kissé megfogyatkozott a forgótõkém :-X)
a Pesti szekció sopron vagy Székesfehérvár-Veszprém felõl jut el Szombathelyre?...
részemrõl érthetõ okokból Veszprém felõl játszik a vonat ;D
tamio: bográcsozás mindenképpen lesz, de nem úgy min a BMFTT4en ;D
hanem mint azelsõ adag SAUHon, azaz esõmentesen de legalább olyan finoman... (azóta csak fejlõdik a technikám, mivel mostanában a gépszépítgetés miatt kissé megfogyatkozott a forgótõkém :-X)
a Pesti szekció sopron vagy Székesfehérvár-Veszprém felõl jut el Szombathelyre?...
részemrõl érthetõ okokból Veszprém felõl játszik a vonat ;D
Posted 2003. February 05. - 15:45
Posted 2003. February 05. - 14:23
Hi!
Simán jó buli! Csak ha szerveztek ilyet akkor a 4. találkozó problémájival számolva figyelembe veszitek az idõjárásjelentést. Please!
lajos ;D
A 4.talival kapcsolatban nem volt választási lehetõségünk.Az idõjárásról pedig csakkk annyyitt,hogy napsütéses hétvégét mondtak,ami vasárnapra igaz is volt.Az idõvel kapcsolatosan fel kell hívni a Ferihegyi reptér idõjárás szolgálatát.Õk igazán pontosan és precízen tudnak mindent.
LESSZ BOGRÁCSOZÁS VAGY NEMM 8) 8) 8) 8) 8)
úúgye lessz
üdv:tamo
Posted 2003. February 05. - 14:04
Én érdeklõdni, akkor, hogy a vonatozós brigád mikor, honnan, melyikkel fog utazni pöstrõ?
:
:
Posted 2003. February 05. - 12:54
Posted 2003. February 05. - 11:19
Lensver: Ott leszek - Halkan jegyzem meg, de lehetséges hogy velem lesz egy Specialized is ;D
:-*
:-*
Posted 2003. February 04. - 23:59
idõpont: március 14-16.
helyszín: Kõszeg
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED
rob
tamaskaa
rave+findli
yoci+tömeg
ras+julcsi
lcs
vole
Péef+csubee
Tyito
Begbie
kalaius
Bagi+1
Kislust
olaf
JoeBlack
ors
zold
Tyito
cheesy?
thommey
tamo+ lógóóós Imre
lajos
kissfish
ez 29+1?+tömeg
a szállásnál kissfish miatt minusz egy...
az idõjárás ügyében Para kartárshoz tessen fordulni...
ja és Joghurt és Mûzli már akcióba léptek ;D
olaf: Nyugati: mész a 4-6 os villamos vonalán, át a Margit-hídon, egészen a Moszkva térig követed a villamost ott Pedig vagy a kerékpárúton, ami kissé kacskaringós, vagy a Krisztina körúton lecsorogsz a délihez..
de nézz meg egy Budapeast térképet ez alapján és érteni fogod simán
helyszín: Kõszeg
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED
rob
tamaskaa
rave+findli
yoci+tömeg
ras+julcsi
lcs
vole
Péef+csubee
Tyito
Begbie
kalaius
Bagi+1
Kislust
olaf
JoeBlack
ors
zold
Tyito
cheesy?
thommey
tamo+ lógóóós Imre
lajos
kissfish
ez 29+1?+tömeg
a szállásnál kissfish miatt minusz egy...
az idõjárás ügyében Para kartárshoz tessen fordulni...
ja és Joghurt és Mûzli már akcióba léptek ;D
olaf: Nyugati: mész a 4-6 os villamos vonalán, át a Margit-hídon, egészen a Moszkva térig követed a villamost ott Pedig vagy a kerékpárúton, ami kissé kacskaringós, vagy a Krisztina körúton lecsorogsz a délihez..
de nézz meg egy Budapeast térképet ez alapján és érteni fogod simán
Posted 2003. February 04. - 22:31
Mondja már meg ki jön Pestrõl vonattal?És ki mutatja meg lóval az utat Nyugatiból a Délibe?
Posted 2003. February 04. - 15:55
Posted 2003. February 04. - 12:55
Posted 2003. February 04. - 12:51
Eddig még sajna nem sikerült eljutnom egy talira sem, de ha nem jön közbe semmi [márpedig nem fog 8) ] akkor én is ott leszek kõszegen ;D
A szállásom megoldott [köszegi rokony 8) ]
üdv
A szállásom megoldott [köszegi rokony 8) ]
üdv
Posted 2003. February 04. - 12:29
Ras kollega: Csubee-val történtz egyeztetés alapján felhatalmaztak rá, hogy a Csubee mellletti "?" jelet töröltessék! 8)
azaz: Paraferee+Csubee+2táltos+jókedv++
Üdv, PéeF
azaz: Paraferee+Csubee+2táltos+jókedv++
Üdv, PéeF