Hát, remélem igazad lesz, de én azért izgulok egy kicsit.
Ha a sár nem zavar, akkor a víz miért? csak valami vízhatlan felsõ kell, ami a sárhoz sem árt, és akkor már lehet is nyomulni. : Az esõ maximum a bográcsozást zavarhatja, de sütöttem már szalonnát esernyõ alatt! ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Started by
ruff
, 2002. October 23. 19:59
Posted 2003. March 04. - 13:00
Posted 2003. March 04. - 12:55
Nem interpici vonatok járnak Szombathely és Kõszeg között! Hanem azok a piros Bzmotok, amikkel nemrég volt a "visszahívás" botrány.
Interpicin nem lehetne bicajt vinni, ezeken lehet, csak nagyon kevés hely van nekik!
A bringásvagon tuti elég lesz, csak az volt a gond, hogy múltkor a vonatnak az a része nem Szhelyre ment, ezért újfent át kellett szállni a vonat másik részébe, ahol persze már semmilyen hely nem volt a bicajoknak!
Interpicin nem lehetne bicajt vinni, ezeken lehet, csak nagyon kevés hely van nekik!
A bringásvagon tuti elég lesz, csak az volt a gond, hogy múltkor a vonatnak az a része nem Szhelyre ment, ezért újfent át kellett szállni a vonat másik részébe, ahol persze már semmilyen hely nem volt a bicajoknak!
Posted 2003. March 04. - 12:32
Mud: elég lesz az az egy szállító vagon sztem. Ha láttad volna azt, amivel Sátrasra mentünk, akkor tudnád... : sok hóember különbenis kis helyen is elfér, fõleg ilyenkor +10-ben.
Tényleg, idõjárásjelentés szempontból mi várható? A sár nem zavarna annyira, csak csapadék ne legyen... Túl sok talit mosott már el az essõ. :'(
Tényleg, idõjárásjelentés szempontból mi várható? A sár nem zavarna annyira, csak csapadék ne legyen... Túl sok talit mosott már el az essõ. :'(
Posted 2003. March 04. - 11:58
Szegény Ras minden oldalon legalább 1x kiírja hogy a 13-05ös vonat a Délibõl indul Veszprémen át Szombathelyi átszállással...
És erre te még nem tudod ??? Egyébként szerintem nem is csak az interpici a gyenge pont utunk során. Hány bringa szállító vagont kell rendelni? Mert 1 szerintem nem lesz elég annak a 20 bicajnak! A pici szerintem meg úgy van ahogy, lehet el se bírna még egy vagont, vagy kettõt
És erre te még nem tudod ??? Egyébként szerintem nem is csak az interpici a gyenge pont utunk során. Hány bringa szállító vagont kell rendelni? Mert 1 szerintem nem lesz elég annak a 20 bicajnak! A pici szerintem meg úgy van ahogy, lehet el se bírna még egy vagont, vagy kettõt
Posted 2003. March 04. - 00:09
Tényleg akkor hányszor kell átszállni??[bocsi,de nem akarok visszalapozgatni mert olyan lassan töltödik le]
És az inter-picihez nem lehet rendelni bringa szállító vagont?
És az inter-picihez nem lehet rendelni bringa szállító vagont?
Posted 2003. March 03. - 19:58
A buli ott kezdõdik, ezért megyek vonattal. 8)
Amúgy, ha esetleg fáznánk, arra azesetre hoz vki vmi melegítõ folyadékot. Én Ha minden igaz hozok egy ki nyalánkságot (Borosgazdák lévén van ez meg az)
Amúgy, ha esetleg fáznánk, arra azesetre hoz vki vmi melegítõ folyadékot. Én Ha minden igaz hozok egy ki nyalánkságot (Borosgazdák lévén van ez meg az)
Posted 2003. March 03. - 19:52
Majdnem az egész társaság vonattal jön... Nem lenne egyszerûbb ha a vonaton tartanánk a talit?
Posted 2003. March 03. - 19:12
Halló!
Teljes erõmmel azon leszek hogy meglegyen 14.-ére a hátsóagyam és a ma szétment bokám is rendezze sorait! Ez az apró incidens a talajjal a bokám rovására nem befolyásolja a talin történõ részt vételt!
Ha beledöglökis oda tolom az arcocskám!
lajos
Teljes erõmmel azon leszek hogy meglegyen 14.-ére a hátsóagyam és a ma szétment bokám is rendezze sorait! Ez az apró incidens a talajjal a bokám rovására nem befolyásolja a talin történõ részt vételt!
Ha beledöglökis oda tolom az arcocskám!
lajos
Posted 2003. March 03. - 19:08
Posted 2003. March 03. - 14:44
Posted 2003. March 03. - 11:58
Lens: a Butchman kollega ha minden igaz, akkor 2 éjszakára marad. Ez nem bizti, de olyan 89 % körülre mondom. Ha mégse, akkor még megpróbálok idõben szólni.
pussz
pussz
Posted 2003. March 03. - 09:52
[glow=red,2,300]Változás!!![/glow]
Ras!
Minket is felírhatsz,hogy a 13:05-ös vonattal megyünk.
Elférünk még ???
Ras!
Minket is felírhatsz,hogy a 13:05-ös vonattal megyünk.
Elférünk még ???
Posted 2003. March 03. - 00:26
Ras, persze majd visszaolvasok, köszi. Csak tudod, idônként olyan fárasztó ez! De igérem, most már igyekezni fogok.
Jövô héten akkor elmegyek a Délibe lefoglalni nektek egy kocsit. Nektek, mert én elôbb megyek le kocsival.
Jövô héten akkor elmegyek a Délibe lefoglalni nektek egy kocsit. Nektek, mert én elôbb megyek le kocsival.
Posted 2003. March 02. - 13:51
idõpont: március 14-16.
helyszín: Kõszeg, Máv diákotthon 1120Ft/fõ/éj
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED 2éj
rob (13-05-ös vonat) 2éj
tamaskaa (13-05ös vonat... te velem jössz! ) 2éj
rave+findli (renáta) 2éj
yoci+tömeg (13-05ös vonat) 2éj
ras (13-05ös vonat Vptõl) 2éj
julcsi (13-05ös vonat) 2éj
lcs
vole (13-05ös vonat)
Péef 2éj (Tyitó kocsija)
csubee 2éj (Tyitó kocsija)
Begbie (13-05ös vonat) 2éj
kalaius
Kislust (13-05ös vonat) 2 éj
olaf 2éj (13-05ös vonat)
JoeBlack 2éj (13-05ös vonat)
ors 2éj
Tyito 2éj (Tyitó kocsija)
thommey
tamo+ lógóóós Imre 2éj
lajos (13-05ös vonat) 2éj
kissfish nem kell szállás
Baliba+Babyface (autó) 2éj
Lorka (13-05ös vonat?) 2éj
mongoose16 (13-05ös vonat) 2éj
MudCow (13-05ös vonat) 2éj
Ágnes+zOrg szombat=1éj
Beck Ákos 2éj (Gyõrbõl vonat)
Butchman (13-05ös vonat) 2éj
a 13-05ös vonat a Délibõl indul Veszprémen át Szombathelyi átszállással...
lens néha olvass vissza szállás ügyben mert nem mindig írok új hozzászólást, hanem a régit módosítom :
helyszín: Kõszeg, Máv diákotthon 1120Ft/fõ/éj
eddigi jelentkezõk:
lensver+ZED 2éj
rob (13-05-ös vonat) 2éj
tamaskaa (13-05ös vonat... te velem jössz! ) 2éj
rave+findli (renáta) 2éj
yoci+tömeg (13-05ös vonat) 2éj
ras (13-05ös vonat Vptõl) 2éj
julcsi (13-05ös vonat) 2éj
lcs
vole (13-05ös vonat)
Péef 2éj (Tyitó kocsija)
csubee 2éj (Tyitó kocsija)
Begbie (13-05ös vonat) 2éj
kalaius
Kislust (13-05ös vonat) 2 éj
olaf 2éj (13-05ös vonat)
JoeBlack 2éj (13-05ös vonat)
ors 2éj
Tyito 2éj (Tyitó kocsija)
thommey
tamo+ lógóóós Imre 2éj
lajos (13-05ös vonat) 2éj
kissfish nem kell szállás
Baliba+Babyface (autó) 2éj
Lorka (13-05ös vonat?) 2éj
mongoose16 (13-05ös vonat) 2éj
MudCow (13-05ös vonat) 2éj
Ágnes+zOrg szombat=1éj
Beck Ákos 2éj (Gyõrbõl vonat)
Butchman (13-05ös vonat) 2éj
a 13-05ös vonat a Délibõl indul Veszprémen át Szombathelyi átszállással...
lens néha olvass vissza szállás ügyben mert nem mindig írok új hozzászólást, hanem a régit módosítom :
Posted 2003. March 02. - 11:01
Üdv emberek.
Én is bepofátlankodnék a 6. BMFT-re, ha nincs kifogás. Az érkezésem-indulásom 1beesne Lajoséval.
??? ;D
Bye
Szerintem nincs kifogás, csak légyszives jelezd, hogy hány éjre jönnél, mert nekem pontosan tudnom kell!
Tyitó, köszi, akkor számitunk rá. Hány óra felé jártok Pesten?
Posted 2003. March 02. - 11:00
Hi
Tyito batátom már feliratott a találkozóra (Beck Ákos álnéven).
Már csak az a kérdésem maradt, hogy mi az a 13-05-ös vonat, meg hogy mikor és hol van valami össznépi gyülekezés?
Merlin
Tyito batátom már feliratott a találkozóra (Beck Ákos álnéven).
Már csak az a kérdésem maradt, hogy mi az a 13-05-ös vonat, meg hogy mikor és hol van valami össznépi gyülekezés?
Merlin
Posted 2003. March 02. - 10:28
Elnézést a pontatlan tájékoztatásért :-[ , de Ákos barátom (Tyito kocsija) gyõri, Ö asszem valameddig vonattal, onnatt pedig keróval jön.
Lensver: sztem megoldható, hogy Zedet elvigyük, ... sõt, mint már láttam, itt vannak olyan emberkék akik öt kerót is feltudnak rakni egy tetõcsomagtartóra, ha nekem is sikerül, elfér még valaki.
Lensver: sztem megoldható, hogy Zedet elvigyük, ... sõt, mint már láttam, itt vannak olyan emberkék akik öt kerót is feltudnak rakni egy tetõcsomagtartóra, ha nekem is sikerül, elfér még valaki.
Posted 2003. March 01. - 20:20
Üdv emberek.
Én is bepofátlankodnék a 6. BMFT-re, ha nincs kifogás. Az érkezésem-indulásom 1beesne Lajoséval.
??? ;D
Bye
??? ;D
Bye
Posted 2003. March 01. - 14:53
JoeBlack, ezekután nem lepôdtem volna meg, ha megsértôdtél volna az egész társaságra, úgy ahogy van. Te azonban másképp cselekedtél, s ez nemes lélekre vall. Köszi, hogy még a fôzést is vállalod!
Sok új arc lesz a talin, kiváncsian várom a találkozást velük...veletek.
Sok új arc lesz a talin, kiváncsian várom a találkozást velük...veletek.
Posted 2003. March 01. - 14:12
Szeva Csövik!
Elmentem egy kicsit sielni és hogy megváltozott minden...
IGEN, JÖVÖK, 2 ÉJSZAKÁRA.
Az árakkal valaki viszont nagy szart kavart >(nem nevezem +),
de mi a redves faszért (ui.:elnézést) nem lehet visszaolvasni néha a forumban?????????????????????????????????????????????????
Világosan megmondtam, h diák:1100/fö/éj
kisérö:1400/fö/éj
felnött:1400/fö/éj + 200ft IFA
Az IFA-t sikerült lefeleznem 400ról 200ra, de már mindegy.
De az tuti hogy a nevem a feketelistára került ott, és örülök ha nem kérik számon rajtam az egészet.
Igaz, többség dönt, és igaz, én is pont jókor mentem el síelni.
DE AZ ÉLET ATTÓL MÉG SZÉP!!! ;D ;D
A 13.05ös vonat nekem is jó bytheway.
És a fözést még mindig vállalom.
Elmentem egy kicsit sielni és hogy megváltozott minden...
IGEN, JÖVÖK, 2 ÉJSZAKÁRA.
Az árakkal valaki viszont nagy szart kavart >(nem nevezem +),
de mi a redves faszért (ui.:elnézést) nem lehet visszaolvasni néha a forumban?????????????????????????????????????????????????
Világosan megmondtam, h diák:1100/fö/éj
kisérö:1400/fö/éj
felnött:1400/fö/éj + 200ft IFA
Az IFA-t sikerült lefeleznem 400ról 200ra, de már mindegy.
De az tuti hogy a nevem a feketelistára került ott, és örülök ha nem kérik számon rajtam az egészet.
Igaz, többség dönt, és igaz, én is pont jókor mentem el síelni.
DE AZ ÉLET ATTÓL MÉG SZÉP!!! ;D ;D
A 13.05ös vonat nekem is jó bytheway.
És a fözést még mindig vállalom.