Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

VII. BMFTeam Találkozó

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
801 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szerintem 12:20-kor kéne,mert:

10 perc a késés, 10 perc a sorban állás a jegyért, 10 perc az üccsivásárlás, 10 perc a vonatra felkászálódás.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Egyébként hánykor találkozunk? Mert még meg kell venni a jegyeket is, ami nem kevés idõ...
(meg lehet, hogy nagy sor lesz)

kislust

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Én mindenféle otthon fellelhetõ szerszámot viszek. Meg légtelenítõ kittet is. És egy kis DOT Hayes olajom is van, azt is viszem. (ha valakinek szüksége lesz rá).
Szóval szerintem a szerelés nem lesz probléma.

Zene jöhet! :)

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Helló! Mintha azt hallottam volna valamikor hogy nem lesz muzikbox. :( Ha ez tényleg így van akkor szóljatok és viszem az enyémet! ;) Van benne rádió, magnó, cd! állítólag megy elemrõl is, de még nem próbáltam. meg azt csak akkor vállalom ha van valaki aki tizesével tud hozni, ingyen! ::)
A baj csak az hogy lehet hogy csak szombaton tudok menni! >:( :'(
De ne hagyjátok! Vigyetek magatokkal! Az az igazság hogy a fõnök csütörtökön lesz és akkor kellene szabira mennem, vagy a betegszabi... de azt meg nem merem! :-[
Ja lesz ott valaki aki ért a biciklikhez? ??? Mert az enyémet meg kéne nézni. ::) Nem úgy! :o
Remélem azért pénteken ott leszek!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Azt bökje ide valaki légyszi, hogy a Déliben a 13:05-ös hányadik vágányról indul?

És mindenképpen tartóztassátok fel, ha mi nem érnénk oda idõben. A Nyugatiba késhet a vonat....

Itt egy szám: 0630/492-7144 ez az enyém. Örülnék egy olyan telefonszámának, aki a 13:05-ösön fog várni, már legalább 12:45 körül.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Voltunk mi már együtt zuhogó esõben 2 napon át bulizni, és tök jól éreztük magunkat. Nem hiszem,hogy ez ezúttal másképp lenne!

Zorg, kivánom,hogy minél hamarabb meggyógyulj!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
zOrg: remélem nem tõlem kaptad el :-\
én hála istennek (kopp kopp kopp) már kijöttem belõle 8)

amit megSzilárd bácsi mondd annak remélhetõleg az ellenkezõje fog történni ;)
mindenesetre Mûzli és remélem Joghurt is dolgoznak az ügyön gõzerõvel...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Ahogy az idõjárásjelentést nézem elég szarok a kilátásaink de nem akarok ünneprontó lenni.
Ha szar az idõ akkor én kihagyom sajna:(
Amúgy szerdán vagy csütörtökön megyek pestre a Gyapihoz féket légteleníteni ugyhogy már csak az idõtöl függ ::)
Valaki jön velem egerszegrõl bicajjal??Vagy csak én vagyok ilyen õrült ???

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Kezdjem én...?
Neeeem, csakazértse. Perpill halálomon vagyok: 39 fokos láz és 1000 zsilett a torkomban... De hétvégére valahogy renoválom magam.

Ha Baliba kartárs valóban eltranszportálja a Kedvest, akkor má' pénteken este ott leszünk mi is.

Még hány nap....?

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 posts
Most nagyon úgy néz ki ,h tényleg nemtudok bringát vinni,meghogy 1éccakát maradok és nem megyek a 13.05-ös vonatttal... Közbejött egy sulis dolog,de mindenképpen ott leszek, szombaton kapcsolódom hozzátok, viszont az még kérdéses,h bringával vagy anélkül... :'( :'( :'( :'(

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Sajna nekem is februárban lejárt:(
De nem baj addig megiszunk mindent amig a többiek tekernek(biciklit).
Ja úgy néz ki én innen zegröl bicajjal megyek fel kõszegre(anyagi helyzetembõl kiindulva)"csak"
74km úgyhogy nem vészes.
De ha nem jönne meg a héten a tárcsám akkor nem megyek sajna:(
Rob: ha mennék egy légtelenítés beleférne?Ja nem kell egy flakon olaj csak egy kicsi pótólni a hiányt(ami melléfolyik) ;D

Butchman

Butchman

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Hi

Olaf: Én nem vagyok alkoholista, csak szeretem a finom (vörös)borokat. Asszem majd a helyszinen probálom meg beszerezni e szükséges mennyiséget. A tekerésnek meg szerintem nem a másnaposság, hanem a semi-slick gumim fog gátat szabni.

Evribádi: Én is maradok magyarhonban, mert még nem küldték az útlevelem.

by(t)e

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
20-25kg krumpli
3kg fõzõ kolbász
7db nagyobb fej hagyma
7db babérlevél
20dag szalonna
valamennyi zsír (lehetõleg sertés)
egy kis csomag pirospaprika (amilyen kis csomag van)

három zöldpaprika
két-három paradicsom

plussz 15-20 kiló kenyér

max költsége kb: 10.000- HUF

aki valamelyiket nem szereti köhögjön... ;)
nem emlékszem a tavaly ilyenkor megvalósult mennyiségekre, de kb ennek kellett lennie :D

más: konyhai eszközök sem ártanának (mármint a bográcson túl 8)):
kéne néhány krumplipucoló (meg néhány vállalkozó kedvû aki használja majd õket ;)), legalább két kisebb és egy nagyobb kés, egy merõkanál + egy fakanál, valamint 2-3 tálca és legalább egy vágódeszka
azt hiszem semmi sem maradt ki...
ja és valaki hozzon jó nagy síszemûveget, mert Jorus nem jön :(

ki mit tudna hozni?
én két nagyobb kést plussz egy vágódeszkát bevállalok

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
olaf: ne félj, az üzlettársakra mindig számithat az ember: ott fogok veled tekerni másnap reggel! Csak a betegségem szólhat közbe, ami sajnos immár 4. hete emészt.

Emberek: itt a cim:

Máv Diákotthon
Felsô krt. 4. Kôszeg

A neten vannak térképek, ott meg lehet nézni, hogy pontosan hol helyezkedik el, de valahol a centrumhoz közel. Legalábbis nekem ezt mondták.

Juli, ne aggódj. Lesznek otthon maradók bôven!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Kössszz az érdeklõdést a szegediek nevében.
A tény, hogy PéeF orosházi barátjával, Csubeeval KETTEN :o megyünk innen a környékrõl. Egy kicsit megdrágítja ez a tény az utazást.
Néha feljövök és szomorúan olvasgatom a túraleírásokat, könnyes szemmel nézegetem a fényképeket és közben arra gondolok..... Setáfütty, egyszer majd csak Én is ott feszíthetek Közöttetek, mint pók a lucernában.
Szal pénteken este látjuk egymást.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Én nem valószinû, hogy sokat tekerek max zOrg Moratián fogom kipróbálni a 2003-as XTR-t egy rövid teszt körön! :D
A többi idõt inkább dumával meg röhögéssel tölteném ha lehet! ;D
Ja meg ennék és innék meg ilyesmi...

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Micsoda alkoholista banda ;D
Remélem a másnap ellenére jön velem tekerni vki?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ehhh,sok felhõtlen lelkû! :)
Mi éppen a hétvége megorganizálásával szenvedünk.Lorkának még lehet,h gépe nincs,nekem meg feltorlódtak péntekre a tennivalók.(Szörnyû dolog,amikor több buli 1szerre van ;) )
Én egy ruhadarabot tuti viszek;Tyito pulcsiját ;D Télleg,mi van a szögödiekkel?Rég nem hallani felõlük.
Ruhán kívül bekerül még egy kis KALA-KV (Irish Cream) mert az nekem kell ahhoz,h reggelente emberi formát öltsek + sztem egy kis Bélíz is lesz nálam,mert az édes-krémes,mármár "nõies" italokat szeretem....Bár ha koccintásra kerül a sor egy kis Merlot-val,akkor ne hagyjatok ki!!! Fõként,ha ilyen kaják lesznek!Ugye tojás is lesz bõven a lecsóban? NYAMM..... ;D

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Olaf nem kocsma, csak viking. Amúgy nincs az a pénz, hogy a hátamon cipeljek egy hekto bort. Ja nem is rajtatok akarok meggazdagodni. Komoly cégem van igaz lens?
szóval csak kóstoló, hogy Egerben mivel szolgálhatok esetleg. ::)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Én nem tudom, hogy akarok e menni!
De ne sírdogálj, szönte tuti, hogy lesz aki itthon marad! ;)