Szerintem 12:20-kor kéne,mert:
10 perc a késés, 10 perc a sorban állás a jegyért, 10 perc az üccsivásárlás, 10 perc a vonatra felkászálódás.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
VII. BMFTeam Találkozó
Indította
ruff
, 2002. október 23. 19:59
Írta 2003. március 11. - 14:09
Írta 2003. március 11. - 14:02
Egyébként hánykor találkozunk? Mert még meg kell venni a jegyeket is, ami nem kevés idõ...
(meg lehet, hogy nagy sor lesz)
kislust
(meg lehet, hogy nagy sor lesz)
kislust
Írta 2003. március 11. - 13:43
Én mindenféle otthon fellelhetõ szerszámot viszek. Meg légtelenítõ kittet is. És egy kis DOT Hayes olajom is van, azt is viszem. (ha valakinek szüksége lesz rá).
Szóval szerintem a szerelés nem lesz probléma.
Zene jöhet!
Szóval szerintem a szerelés nem lesz probléma.
Zene jöhet!
Írta 2003. március 11. - 13:39
Helló! Mintha azt hallottam volna valamikor hogy nem lesz muzikbox. Ha ez tényleg így van akkor szóljatok és viszem az enyémet! Van benne rádió, magnó, cd! állítólag megy elemrõl is, de még nem próbáltam. meg azt csak akkor vállalom ha van valaki aki tizesével tud hozni, ingyen! :
A baj csak az hogy lehet hogy csak szombaton tudok menni! > :'(
De ne hagyjátok! Vigyetek magatokkal! Az az igazság hogy a fõnök csütörtökön lesz és akkor kellene szabira mennem, vagy a betegszabi... de azt meg nem merem! :-[
Ja lesz ott valaki aki ért a biciklikhez? ??? Mert az enyémet meg kéne nézni. : Nem úgy!
Remélem azért pénteken ott leszek!
A baj csak az hogy lehet hogy csak szombaton tudok menni! > :'(
De ne hagyjátok! Vigyetek magatokkal! Az az igazság hogy a fõnök csütörtökön lesz és akkor kellene szabira mennem, vagy a betegszabi... de azt meg nem merem! :-[
Ja lesz ott valaki aki ért a biciklikhez? ??? Mert az enyémet meg kéne nézni. : Nem úgy!
Remélem azért pénteken ott leszek!
Írta 2003. március 11. - 13:39
Azt bökje ide valaki légyszi, hogy a Déliben a 13:05-ös hányadik vágányról indul?
És mindenképpen tartóztassátok fel, ha mi nem érnénk oda idõben. A Nyugatiba késhet a vonat....
Itt egy szám: 0630/492-7144 ez az enyém. Örülnék egy olyan telefonszámának, aki a 13:05-ösön fog várni, már legalább 12:45 körül.
És mindenképpen tartóztassátok fel, ha mi nem érnénk oda idõben. A Nyugatiba késhet a vonat....
Itt egy szám: 0630/492-7144 ez az enyém. Örülnék egy olyan telefonszámának, aki a 13:05-ösön fog várni, már legalább 12:45 körül.
Írta 2003. március 11. - 12:45
Voltunk mi már együtt zuhogó esõben 2 napon át bulizni, és tök jól éreztük magunkat. Nem hiszem,hogy ez ezúttal másképp lenne!
Zorg, kivánom,hogy minél hamarabb meggyógyulj!
Zorg, kivánom,hogy minél hamarabb meggyógyulj!
Írta 2003. március 11. - 12:35
zOrg: remélem nem tõlem kaptad el :-\
én hála istennek (kopp kopp kopp) már kijöttem belõle 8)
amit megSzilárd bácsi mondd annak remélhetõleg az ellenkezõje fog történni
mindenesetre Mûzli és remélem Joghurt is dolgoznak az ügyön gõzerõvel...
én hála istennek (kopp kopp kopp) már kijöttem belõle 8)
amit megSzilárd bácsi mondd annak remélhetõleg az ellenkezõje fog történni
mindenesetre Mûzli és remélem Joghurt is dolgoznak az ügyön gõzerõvel...
Írta 2003. március 11. - 12:26
Ahogy az idõjárásjelentést nézem elég szarok a kilátásaink de nem akarok ünneprontó lenni.
Ha szar az idõ akkor én kihagyom sajna:(
Amúgy szerdán vagy csütörtökön megyek pestre a Gyapihoz féket légteleníteni ugyhogy már csak az idõtöl függ :
Valaki jön velem egerszegrõl bicajjal??Vagy csak én vagyok ilyen õrült ???
Ha szar az idõ akkor én kihagyom sajna:(
Amúgy szerdán vagy csütörtökön megyek pestre a Gyapihoz féket légteleníteni ugyhogy már csak az idõtöl függ :
Valaki jön velem egerszegrõl bicajjal??Vagy csak én vagyok ilyen õrült ???
Írta 2003. március 11. - 12:07
Kezdjem én...?
Neeeem, csakazértse. Perpill halálomon vagyok: 39 fokos láz és 1000 zsilett a torkomban... De hétvégére valahogy renoválom magam.
Ha Baliba kartárs valóban eltranszportálja a Kedvest, akkor má' pénteken este ott leszünk mi is.
Még hány nap....?
Neeeem, csakazértse. Perpill halálomon vagyok: 39 fokos láz és 1000 zsilett a torkomban... De hétvégére valahogy renoválom magam.
Ha Baliba kartárs valóban eltranszportálja a Kedvest, akkor má' pénteken este ott leszünk mi is.
Még hány nap....?
Írta 2003. március 11. - 11:44
Most nagyon úgy néz ki ,h tényleg nemtudok bringát vinni,meghogy 1éccakát maradok és nem megyek a 13.05-ös vonatttal... Közbejött egy sulis dolog,de mindenképpen ott leszek, szombaton kapcsolódom hozzátok, viszont az még kérdéses,h bringával vagy anélkül... :'( :'( :'( :'(
Írta 2003. március 11. - 10:41
Sajna nekem is februárban lejárt:(
De nem baj addig megiszunk mindent amig a többiek tekernek(biciklit).
Ja úgy néz ki én innen zegröl bicajjal megyek fel kõszegre(anyagi helyzetembõl kiindulva)"csak"
74km úgyhogy nem vészes.
De ha nem jönne meg a héten a tárcsám akkor nem megyek sajna:(
Rob: ha mennék egy légtelenítés beleférne?Ja nem kell egy flakon olaj csak egy kicsi pótólni a hiányt(ami melléfolyik) ;D
De nem baj addig megiszunk mindent amig a többiek tekernek(biciklit).
Ja úgy néz ki én innen zegröl bicajjal megyek fel kõszegre(anyagi helyzetembõl kiindulva)"csak"
74km úgyhogy nem vészes.
De ha nem jönne meg a héten a tárcsám akkor nem megyek sajna:(
Rob: ha mennék egy légtelenítés beleférne?Ja nem kell egy flakon olaj csak egy kicsi pótólni a hiányt(ami melléfolyik) ;D
Írta 2003. március 11. - 09:54
Hi
Olaf: Én nem vagyok alkoholista, csak szeretem a finom (vörös)borokat. Asszem majd a helyszinen probálom meg beszerezni e szükséges mennyiséget. A tekerésnek meg szerintem nem a másnaposság, hanem a semi-slick gumim fog gátat szabni.
Evribádi: Én is maradok magyarhonban, mert még nem küldték az útlevelem.
by(t)e
Olaf: Én nem vagyok alkoholista, csak szeretem a finom (vörös)borokat. Asszem majd a helyszinen probálom meg beszerezni e szükséges mennyiséget. A tekerésnek meg szerintem nem a másnaposság, hanem a semi-slick gumim fog gátat szabni.
Evribádi: Én is maradok magyarhonban, mert még nem küldték az útlevelem.
by(t)e
Írta 2003. március 11. - 08:56
20-25kg krumpli
3kg fõzõ kolbász
7db nagyobb fej hagyma
7db babérlevél
20dag szalonna
valamennyi zsír (lehetõleg sertés)
egy kis csomag pirospaprika (amilyen kis csomag van)
só
három zöldpaprika
két-három paradicsom
plussz 15-20 kiló kenyér
max költsége kb: 10.000- HUF
aki valamelyiket nem szereti köhögjön...
nem emlékszem a tavaly ilyenkor megvalósult mennyiségekre, de kb ennek kellett lennie
más: konyhai eszközök sem ártanának (mármint a bográcson túl 8)):
kéne néhány krumplipucoló (meg néhány vállalkozó kedvû aki használja majd õket ), legalább két kisebb és egy nagyobb kés, egy merõkanál + egy fakanál, valamint 2-3 tálca és legalább egy vágódeszka
azt hiszem semmi sem maradt ki...
ja és valaki hozzon jó nagy síszemûveget, mert Jorus nem jön
ki mit tudna hozni?
én két nagyobb kést plussz egy vágódeszkát bevállalok
3kg fõzõ kolbász
7db nagyobb fej hagyma
7db babérlevél
20dag szalonna
valamennyi zsír (lehetõleg sertés)
egy kis csomag pirospaprika (amilyen kis csomag van)
só
három zöldpaprika
két-három paradicsom
plussz 15-20 kiló kenyér
max költsége kb: 10.000- HUF
aki valamelyiket nem szereti köhögjön...
nem emlékszem a tavaly ilyenkor megvalósult mennyiségekre, de kb ennek kellett lennie
más: konyhai eszközök sem ártanának (mármint a bográcson túl 8)):
kéne néhány krumplipucoló (meg néhány vállalkozó kedvû aki használja majd õket ), legalább két kisebb és egy nagyobb kés, egy merõkanál + egy fakanál, valamint 2-3 tálca és legalább egy vágódeszka
azt hiszem semmi sem maradt ki...
ja és valaki hozzon jó nagy síszemûveget, mert Jorus nem jön
ki mit tudna hozni?
én két nagyobb kést plussz egy vágódeszkát bevállalok
Írta 2003. március 11. - 08:16
olaf: ne félj, az üzlettársakra mindig számithat az ember: ott fogok veled tekerni másnap reggel! Csak a betegségem szólhat közbe, ami sajnos immár 4. hete emészt.
Emberek: itt a cim:
Máv Diákotthon
Felsô krt. 4. Kôszeg
A neten vannak térképek, ott meg lehet nézni, hogy pontosan hol helyezkedik el, de valahol a centrumhoz közel. Legalábbis nekem ezt mondták.
Juli, ne aggódj. Lesznek otthon maradók bôven!
Emberek: itt a cim:
Máv Diákotthon
Felsô krt. 4. Kôszeg
A neten vannak térképek, ott meg lehet nézni, hogy pontosan hol helyezkedik el, de valahol a centrumhoz közel. Legalábbis nekem ezt mondták.
Juli, ne aggódj. Lesznek otthon maradók bôven!
Írta 2003. március 11. - 07:29
Kössszz az érdeklõdést a szegediek nevében.
A tény, hogy PéeF orosházi barátjával, Csubeeval KETTEN megyünk innen a környékrõl. Egy kicsit megdrágítja ez a tény az utazást.
Néha feljövök és szomorúan olvasgatom a túraleírásokat, könnyes szemmel nézegetem a fényképeket és közben arra gondolok..... Setáfütty, egyszer majd csak Én is ott feszíthetek Közöttetek, mint pók a lucernában.
Szal pénteken este látjuk egymást.
A tény, hogy PéeF orosházi barátjával, Csubeeval KETTEN megyünk innen a környékrõl. Egy kicsit megdrágítja ez a tény az utazást.
Néha feljövök és szomorúan olvasgatom a túraleírásokat, könnyes szemmel nézegetem a fényképeket és közben arra gondolok..... Setáfütty, egyszer majd csak Én is ott feszíthetek Közöttetek, mint pók a lucernában.
Szal pénteken este látjuk egymást.
Írta 2003. március 10. - 23:39
Én nem valószinû, hogy sokat tekerek max zOrg Moratián fogom kipróbálni a 2003-as XTR-t egy rövid teszt körön!
A többi idõt inkább dumával meg röhögéssel tölteném ha lehet! ;D
Ja meg ennék és innék meg ilyesmi...
A többi idõt inkább dumával meg röhögéssel tölteném ha lehet! ;D
Ja meg ennék és innék meg ilyesmi...
Írta 2003. március 10. - 23:33
Micsoda alkoholista banda ;D
Remélem a másnap ellenére jön velem tekerni vki?
Remélem a másnap ellenére jön velem tekerni vki?
Írta 2003. március 10. - 23:30
Ehhh,sok felhõtlen lelkû!
Mi éppen a hétvége megorganizálásával szenvedünk.Lorkának még lehet,h gépe nincs,nekem meg feltorlódtak péntekre a tennivalók.(Szörnyû dolog,amikor több buli 1szerre van )
Én egy ruhadarabot tuti viszek;Tyito pulcsiját ;D Télleg,mi van a szögödiekkel?Rég nem hallani felõlük.
Ruhán kívül bekerül még egy kis KALA-KV (Irish Cream) mert az nekem kell ahhoz,h reggelente emberi formát öltsek + sztem egy kis Bélíz is lesz nálam,mert az édes-krémes,mármár "nõies" italokat szeretem....Bár ha koccintásra kerül a sor egy kis Merlot-val,akkor ne hagyjatok ki!!! Fõként,ha ilyen kaják lesznek!Ugye tojás is lesz bõven a lecsóban? NYAMM..... ;D
Mi éppen a hétvége megorganizálásával szenvedünk.Lorkának még lehet,h gépe nincs,nekem meg feltorlódtak péntekre a tennivalók.(Szörnyû dolog,amikor több buli 1szerre van )
Én egy ruhadarabot tuti viszek;Tyito pulcsiját ;D Télleg,mi van a szögödiekkel?Rég nem hallani felõlük.
Ruhán kívül bekerül még egy kis KALA-KV (Irish Cream) mert az nekem kell ahhoz,h reggelente emberi formát öltsek + sztem egy kis Bélíz is lesz nálam,mert az édes-krémes,mármár "nõies" italokat szeretem....Bár ha koccintásra kerül a sor egy kis Merlot-val,akkor ne hagyjatok ki!!! Fõként,ha ilyen kaják lesznek!Ugye tojás is lesz bõven a lecsóban? NYAMM..... ;D
Írta 2003. március 10. - 23:22
Olaf nem kocsma, csak viking. Amúgy nincs az a pénz, hogy a hátamon cipeljek egy hekto bort. Ja nem is rajtatok akarok meggazdagodni. Komoly cégem van igaz lens?
szóval csak kóstoló, hogy Egerben mivel szolgálhatok esetleg. :
szóval csak kóstoló, hogy Egerben mivel szolgálhatok esetleg. :
Írta 2003. március 10. - 22:29
Én nem tudom, hogy akarok e menni!
De ne sírdogálj, szönte tuti, hogy lesz aki itthon marad!
De ne sírdogálj, szönte tuti, hogy lesz aki itthon marad!