Jelentkezz be Regisztrálj

Látni & látszani!
Írta 2005. április 21. - 03:54

lehet veluk beszelni, hoyg hoygan kuldjek vagy merevek?
szal csak nemzetkozi szabalyokhoz ragaszkodva csak ups-el vagy ha en azt mondom hogy bakfitty akkor bakfitty?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. április 20. - 21:47

Írta 2005. április 20. - 21:21

mert nem mindegy
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. április 20. - 21:03

Még Január elején rendeltem a www.batteryspace.com oldalról Li-Ion aksit.
Nagyon jó ára volt (náluk is aksiósként szerepelt)
Miután a szálítási határidõ lejárt és nem jött meg, emil váltás ide-oda, keresik.
Nem találták meg hol tünt el. Nem is küldenek mégegyszer, mert félõ, hogy az is az elõzõ sorsára jutna. (Azaz egy k*csög a reptéren, vagy a postán azt is lenyúlná) :-(((
A vételárat viszont korrekten visszautalták.
Kár, hogy nem jött össze, mert volt még egy-két finom dolog náluk, HID lámpa. ilyesmi....
Írta 2005. április 18. - 15:21

köszi:)
azt hittem más technológiájú, azért fényesebb...
de így már minden tiszta
Írta 2005. április 17. - 22:06

ez magyarázd már el léci...
nem értem:)
mi az a FRA/CG meg az ESX/CG?
meg mi a különbség, mert ilyenrõl még nem hallottam...
naszóval:
itten van tungsramék pédéefje, amiben frankón leírják, hogy melyik termékük mit tud
Azt írtad, hogy 35Wos, 20Vos GE izzód van. A táblázat szerint ez FRA/CG, mégpedig a Constant Color családból. Ez az FRA/CG egy ANSY kód, jelentése: 35W, 12V, 20° (medium flood), GU5,3 (MR16)os foglalat, zárt kialakítású. Ha megnézed a táblázatot, ehhez az izzóhoz 3200cd fényerõt írtak.
Az enyémhez (ESX/CG) pedig 3350cdát. Furcsának tûnhet, hogy egy kisebb teljesítményû lámpának nagyobb a fényereje. Ez azért van, mert az én izzóm fényét kisebb területre fókuszálják (12°), így ez a kisebb terület fényesebb lesz. Cserébe viszont kisebb fogyasztás => kisebb akku, vagy hosszabb üzemidõ
a régebben belinkelt honlapomon láthatsz szép kis grafikonokat arról hogyan is függ a fényerõsség a szórási szögtõl
remélem most már minden világos
:mypage:
Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
Írta 2005. április 14. - 12:08

Nekem is van ebbõl a lámpából, szerintem használható! Amíg nem vólt a nite hawk addig ezt raktam a sisakra:scared: És használható a fénye:)
jajjj a fenééér kell elbizonytalanitani...

még a végén el kell koboznom a boltból használatra...
edit: azért mertem kijelenteni, hogy kevés lehet a féyne, mert van egy 3Ledes lámpám és hát inkább látszódásra használható, mint látásra.
tehát az energizerbe csak 2 Led van, valamint sokkal magasabbról kell levilágitania, mintha a kormányon lenne. Nemjól következtetek?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. április 14. - 10:41

baky: ez general electric gyártmányú.
ahogy nézem bp-i vagy: menj be a tungsram márkaboltba a király utcába;)
de ha gondolod el is cserélhetjük, ha 35W-os, zárt hidegtükrös a tied;)
Ott voltam, a Király utcában ... nem is egyszer. Hogy azok az eladók mennyire bukók! Na mindegy ... ahogy nézegetem a katalógust, azért kerülte el a figyelmem a 20°os, mert én csak 20Wosban gondolkoztam.
Ezek szerint neked FRA/CG van, nekem meg ESX/CG. A Tied 35Won tudja kb. azt a fényerõt, amit az enyém 20Won. Igaz, hogy a Tied 20°-, enyém meg 15°-os. Tehát, ha ESX/CG-t vennél akkor csak annyi elõnyöd származna, hogy hosszabb ideig tudod használni ua.-zal az akksival. A fényerõ nem lenne jobb.
Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
Írta 2005. április 12. - 21:13

ahogy nézem bp-i vagy: menj be a tungsram márkaboltba a király utcába;)
de ha gondolod el is cserélhetjük, ha 35W-os, zárt hidegtükrös a tied;)
Írta 2005. április 12. - 20:29

Nekem is van ebbõl a lámpából, szerintem használható! Amíg nem vólt a nite hawk addig ezt raktam a sisakra:scared: És használható a fénye:)Az elõbb muszáj volt nevetnem...
Anyám hívott, hogy van nála egy üzletkötõ és hogy érdekel-e fejlámpa.
mondom nemtudom, erre adja az ürgét.
Márka:Energizer
már itt elkönyveltem, hogy ebbõl nem lesz semmi
Ár? 3600FT elemekkel együtt
ja és ledes, valahogy úgy magyarázta, hogy két Led világít egy harmadik, meg pirosan helyzetjelzõt játszik.
Mondom neki köszi, de Kételkedek, hogy ez jó lenne nekem, valamint gyanúsan olcsónak tartom.
-olcsónak tartod? ezt se mondták még, de rengeteget eladunk horgászoknak, akik megvannak vele elégedve..
Majd kifejtettem neki, hogy más egyhelybe állni, meg más 30-40-50km/h órát menni.
na mindegy...
Írta 2005. április 12. - 19:57

nekem 20°-os nyílásszögû van, de a 10-15°-os még jobb lenne, mert messzebbre világítana, az ösvény meg úgyis keskeny.
de _sztem_ nehogymár az 1320Ft-os izzón spóroljunk...érted:)
lehet fölrakni ködlámpát a bukóra, de uyganúgy giga akku kell hozzá, és még csak nem is világítan jobban mint egy kis aranyos halogén:)
Te conor, mit tud az a 20°-os izzó?
Én Tungsramot és Osramot nézegettem és ott nem volt 20°os. Vagy van valami másik megbízható gyártó is, aki készít?
(Nekem most 15°os van, ami sztem picit szûk. 20° lenne az igazi ...)
Írta 2005. április 08. - 14:39

Anyám hívott, hogy van nála egy üzletkötõ és hogy érdekel-e fejlámpa.
mondom nemtudom, erre adja az ürgét.
Márka:Energizer
már itt elkönyveltem, hogy ebbõl nem lesz semmi
Ár? 3600FT elemekkel együtt

ja és ledes, valahogy úgy magyarázta, hogy két Led világít egy harmadik, meg pirosan helyzetjelzõt játszik.
Mondom neki köszi, de Kételkedek, hogy ez jó lenne nekem, valamint gyanúsan olcsónak tartom.
-olcsónak tartod? ezt se mondták még, de rengeteget eladunk horgászoknak, akik megvannak vele elégedve..
Majd kifejtettem neki, hogy más egyhelybe állni, meg más 30-40-50km/h órát menni.
na mindegy...

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. április 03. - 08:23

vendég_fac€_*
Írta 2005. április 03. - 05:24

Írta 2005. április 02. - 21:28

Írta 2005. április 02. - 21:26

Írta 2005. április 02. - 15:24

ezt mar tobbszor leirtuk.
mindenki attol fel, hoyg megb@ssza az aram.
fizikabol mindenki 4-es volt?!
@conor: orulok! 8-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. április 02. - 13:22

Írta 2005. április 02. - 13:20