Házi készítésű. A burkolatán a gépmunkát egy igen profi haver megcsinálta az elképzelésem szerint.
A többit, három db 10 Wattos ledet, kötést, akkukat bele raktam és rákötöttem magam.
Itt mutattam korábban videót a fényéről. kicsit szűkebbre volt húzva a felvételen a fókusza,
mert nem akartam mindenkit megzavarni a környéken. Úgy állítottam be, hogy akik közvetlenül előttem és
a közelemben vannak azok "ugorjanak" csak szét és ne meneküljön mindenki a Dunába a partról.
http://forum.bikemag...zani/?p=1215639
A videón, baloldalon felül lehet látni a lámpa terelőjét, ami megakadályozza egy tükör betéttel, hogy vakítson.
Miközben billentem a lámpa magasságát, azon látszik, hogy fel le mozog a lámpa fej a terelővel együtt.
Egyébként így néz ki és ami a legjobb benne, hogy állítható a fény magassága.
A lámpa vezetéke alatt a hátul kiálló csavar a zoom határolását adja, nehogy kicsússzon teljesen az első tagja a bordás résznek. Az még gondot okoz, ha szabályosan ismétlődő távolságban lévő macskaköves úton gurulok, akkor a lámpa beremeg. Valami egészen kicsi levegő fékezésű lengés csillapítót, pár centiset ha tudnék szerezni, akkor azzal lehetne csillapítani ezt is. Épp most jutott eszembe, modell boltban még nem néztem, ott hátha van ilyen.
Edited by Balu1, 2015. October 06. - 16:20.