Ezek szerint neked FRA/CG van, nekem meg ESX/CG. A Tied 35Won tudja kb. azt a fényerõt, amit az enyém 20Won.
ez magyarázd már el léci...
nem értem:)
mi az a FRA/CG meg az ESX/CG?
meg mi a különbség, mert ilyenrõl még nem hallottam...
Nekem is van ebbõl a lámpából, szerintem használható! Amíg nem vólt a nite hawk addig ezt raktam a sisakra:scared: És használható a fénye:)
baky: ez general electric gyártmányú.
ahogy nézem bp-i vagy: menj be a tungsram márkaboltba a király utcába;)
de ha gondolod el is cserélhetjük, ha 35W-os, zárt hidegtükrös a tied;)
:mypage:
Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
Nekem is van ebbõl a lámpából, szerintem használható! Amíg nem vólt a nite hawk addig ezt raktam a sisakra:scared: És használható a fénye:)Az elõbb muszáj volt nevetnem...
Anyám hívott, hogy van nála egy üzletkötõ és hogy érdekel-e fejlámpa.
mondom nemtudom, erre adja az ürgét.
Márka:Energizer
már itt elkönyveltem, hogy ebbõl nem lesz semmi
Ár? 3600FT elemekkel együtt
ja és ledes, valahogy úgy magyarázta, hogy két Led világít egy harmadik, meg pirosan helyzetjelzõt játszik.
Mondom neki köszi, de Kételkedek, hogy ez jó lenne nekem, valamint gyanúsan olcsónak tartom.
-olcsónak tartod? ezt se mondták még, de rengeteget eladunk horgászoknak, akik megvannak vele elégedve..
Majd kifejtettem neki, hogy más egyhelybe állni, meg más 30-40-50km/h órát menni.
na mindegy...
nekem 20°-os nyílásszögû van, de a 10-15°-os még jobb lenne, mert messzebbre világítana, az ösvény meg úgyis keskeny.
de _sztem_ nehogymár az 1320Ft-os izzón spóroljunk...érted:)
lehet fölrakni ködlámpát a bukóra, de uyganúgy giga akku kell hozzá, és még csak nem is világítan jobban mint egy kis aranyos halogén:)
:mypage:
Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
NE ÍGY! NE ÍGY!