Mindenesetre kurva jo.. es ezt en tudom!

RAUH-Welt
B E G R I F F
..mint minden led. Kisebb áramon jól világít de minél jobban hajtjukA K2 extrém áramokon (1000-1500 mA) kezdett nagyon gyengén világítani.
A következõ címen található a forgalmazó: http://www.chipcad.hu
Ez háromszor-négyszer erõsebb fényü mint a "luxeon K2", azonos fogyasztás mellett,
A luxeon K2 alig erõsebb valamivel a halogénnél, azt nem érdemes..A barkácsolással nem lehet gond azt megoldom, de hogy mik kellenek hozzá az már más kérdés. Ebben kérnék akkor egy kis segítséget, ha lehet. Szétnéztem a http://www.luxeon.hu oldalon. Ott találtam minden féle jóságot csak nem tom nekünk mi a megfelelõ. Gonolom valami Luxeon K2 emiter kéne meg vannak
...
350mA fehér led van gondolom ahhoz kéne foglalat optika meg miegymás. De milyen szögû átmérõjû hány ledes legyen mennyi az elég és a többi...
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ha így lesz, az eggyik akksit megvenném olcsón!
ez tök jó!!
de valaki lefordítaná azt a sok t-t meg h-t?
mer kib. nem vágom hogy mit meg meddig világít!!
vennék egy ilyet mert elekelne már
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ha így lesz, az eggyik akksit megvenném olcsón!Vagy kidobom a francba ezt a rendszert, és veszek egy HID-et :-) Ez elég valószínû, de majd csak õsszel, addig kibírom valahogy.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
NE ÍGY! NE ÍGY!
Tudnátok mondani nekem valami bringás fejlampiont olyan 10e pénzig?
Olvasgattam serényen a topikot, de kicsit sok benne a lux, meg flux meg adat, csak fejlampiról nem bírtam kibogozni hasznos infót, ami nekem jó lenne(oke 123 oldalt nem volt kedvem átrágni csak 10et, bocsika)
Elõlre is köszönöm ha van haszos tipp!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
NE ÍGY! NE ÍGY!