Jelentkezz be Regisztrálj
Látni & látszani!
Írta 2007. február 08. - 22:19
Veszel 6db akkusat párba is tudod tölteni és van tartalékod.
Én LED LENSERT használok ebbe is 3 kõ
ilyen:http://www.zweibrued...bikerpower.html
Írta 2007. február 08. - 22:02
Igen, errõl itt már korábban is esett szó.
Valaki nárom ceruza akkut akart volna tölteni de ilyen töltöje volt neki is.
yepp én voltam az.
azóta az egyik akksi pihen, a másik kettõ pedig a villogóban szorgoskodik. a fejámpába pedig energízer elem.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 08. - 21:52
jólvanna, hülye vagyok, tudom:D de akkor van valakinek a 8ledes cateye eladó?mert kõne!nem születhet mindennki értelmesnek, van akiket oktatni kell hozzá.
az alkáli elem másnéven tartós elem, hihetõ, hogy jobban bírja mint a névtelen vacak. nem gondolod?
Írta 2007. február 08. - 21:39
Ez így van, ha nem gyorstöltõvel töltöd.arra azért felhívnám a figyelmet hogy a 2700 mAh-s aksik töltési ideje min. 16-17 óra!!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. február 08. - 21:08
Nekem ilyen van és szoktam vele hármat tölteni, mert pl. a cateye villogómba 3 kell.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. február 08. - 20:38
Igen, errõl itt már korábban is esett szó.Ez bizti?
Azt írja 2-4db akku töltésére.
Valaki nárom ceruza akkut akart volna tölteni de ilyen töltöje volt neki is.
Szerintem azért nem írják, hogy 1-4 ig mert az 1 és 3 darab nem illik bele elektromosan a körbe.
2-2 sorosan van kötve és elektromosan csak úgy illeszkedik.
Írta 2007. február 08. - 17:15
Azt írja 2-4db akku töltésére.
Picasa _Alex_
Írta 2007. február 08. - 11:03
Arra azért felhívom a figyelmet, hogy 1 és 3 db akkut nem lehet benne tölteni.Vegyél ilyet!
Volt itt már ilyenrõl szó, hogy vaklakinek 3 akku ment bele valamibe és ilyen töltõvel nem tudta kezelni.
Egyébként 2 vagy 4 elemmel biztosan jó, csak páratlan számu elem nem tölthetõ vele mert 2-2 sorosan töltõdik.
Írta 2007. február 08. - 01:25
Picasa _Alex_
Írta 2007. február 07. - 22:53
Van ennél még jobb ötletem: vegyél akkukat. Igaz, megvenni sokba fáj (pláne, ha töltõ is kell), de ha sokat használod a lámpát, akkor hamar visszahozza az árát.
igen valóban tán a a legjobb megoldás, de csincsun elemek után az alkáli is komoly elõrelépés (lenne)..
Írta 2007. február 07. - 22:27
az alkáli elem másnéven tartós elem, hihetõ, hogy jobban bírja mint a névtelen vacak. nem gondolod?
Van ennél még jobb ötletem: vegyél akkukat. Igaz, megvenni sokba fáj (pláne, ha töltõ is kell), de ha sokat használod a lámpát, akkor hamar visszahozza az árát.
Írta 2007. február 07. - 22:11
nemtudom valaki kínai kaki cuccos 200 ft a kettõ...de ha rendes normális duracell elemet teszek bele jobban bírja?
nem születhet mindennki értelmesnek, van akiket oktatni kell hozzá.
Írta 2007. február 07. - 19:02
Jó, de attól függ mire? Erdõben orra esni, pl. arra szerintem tuti....duracell fejlámpák a hatledes az jó?mert nem volt róla szó
Mondjuk ha a legújabb ledek volnának benne akkor 6 leddel már lassabban menni is tudsz vele.
Viszont egy ilyen új led ami sokat tud, amirõl itt egy ideje beszélünk,
annál már látni is lehet, fõleg ha fejlámpaként használod.
Kormányon meg bármelyik is, világít amerre áll a bringa eleje arra látsz csak,
és ha kanyarodik az ösvény, akkor tudsz benézni ha rákormányoztál.
Írta 2007. február 07. - 16:19
Írta 2007. február 06. - 23:16
mért fogy ki 2 óra után az elemje?
naív kérdés..
alkáli elemet teszel bele?
Írta 2007. február 06. - 21:23
Írta 2007. február 06. - 19:09
Úgy emlékeztem, mintha 100 óra eddigi mûködést említettél volna annak idején.
Én nem emlékszem, hogy ilyet mondtam, vagy ha mégis akkor gondolat botlás volt a részemrõl. Még jóval arrébb vagyok a száz órától.
(Amennyi használom, nehéz lenne ésszerûen megmagyaráznom a ráköltött pénzt) "Szükséges<->De nekem akkor is kell"
Írta 2007. február 06. - 16:26
Amúgy nagyon dulván hangzik ez a "szélesre fókuszált fénysugár"... a "top" 1 ledes Cateye-nak erõsen fókuszált a fénye, de így is olyan halovány, hogy rendes kerékpározásra alkalmatlan. Hát még a 110 óra üzemidõ... 4 ceruzaelembõl... ez mindent elárul :-)
Viszont arra jó lehet, hogy téged lássanak, tehát városba, jobbára kivilágított (és kátyúmentes :-)) utcákra...