Üdv a fórumozóknak!
Ennél jobb helyet nem találtam, ahova hozzászólásomat írhatnám. Sajnos a lámpa projekt lezárva, és ezt az egy lámpásat találtam.
Szóval... adódott a helyzet, hogy jövõre valószínû többször tekerek éjszaka terepen. És emiatt lámpát szeretnék. Viszont a használható bolti dolgok horribilis áron vannak, ezért gondoltam, hogy keresnék valakit aki tud ilyet gyártani. Mondjuk a helyzet az, hogy nem csak bringára kéne, hanem gyalogláshoz, futáshoz is.
Tehát, akkor a nagy és nehéz akksi, csak sisakra vagy kormányra rögzíthetõ lámpatest kizárva. Nem igen ismerem a lámpák építését, nagyon nem is értek hozzá, de hallottam, hogy az akksi és a hûtés szokott gondot okozni. Nyílván nem kell, hogy maxon menjen a lámpa állandóan, max ha az ember sötétben erdei utakon jön lefelé, mászáskor már jóval kisebb fény is elég.
Én valami ilyesmire gondoltam:
http://www.petzl.com...es/ultra-belt-0Volt már szerencsém ezt éjszaka mûködés közben látni, és szerintem bicajozáshoz is tökéletes fényt ad. Emellett az akksija sem horribilis méretû, és egész sokat bír, és súlyra is kecsegtetõ. Csak hát a bolti ára......
Szóval ha valaki tudna hasonlót építeni, netán van ilyen lámpája eladó pár ezerért

akkor keressen meg a mail címemen (magcser kukac gmail com)