tamaskaa: ;D ;D ;D jóóól szóltál...
Pf...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
linkelõ
Indította
Zap
, 2001. június 19. 16:43
Írta 2002. március 11. - 11:27
Írta 2002. március 11. - 11:15
A bölcs Tamash Létrás óta tudja, hogy nincs az a magas hegy amire nem lehetne feltolni akármilyen nehéz gépet. Csak az igénybevett idõ mennyisége a kérdéses... ;D
Írta 2002. március 10. - 16:38
Írta 2002. március 10. - 15:24
sztem kib@@@@ nehéz... ;D
minek ilyen? alig bírod feltolni a hegyre....
;D ;D ;D ;D ;D
minek ilyen? alig bírod feltolni a hegyre....
;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2002. március 10. - 00:11
Írta 2002. március 04. - 21:33
na még egyet a végére, aztán húzok a pébe innen. Életem elsõ komoly dual-dirt gépe volt a P.3, ennek látvány hozott tûzbe, azóta se vagyok hajlandó leszállni a témáról, max érintõlegesen. Ez már egy módosított változata az elsõ kiadásnak( azon még nem volt tárcsaféxem) asszem a 2001es verzió. Ja és a kép kinagyítva ideális háttérkép, nekem ez van fenn.

Hát nem gyönyörûûûûûû?? ?? ??
na pussz mindenkinek mára (természetesen Jorus huginak dupla adag :-* :-* :-* :-* :-* :-*)

Hát nem gyönyörûûûûûû?? ?? ??
na pussz mindenkinek mára (természetesen Jorus huginak dupla adag :-* :-* :-* :-* :-* :-*)
Írta 2002. március 04. - 21:22
nem mintha azzal bármi gond lenne....
;D ;D
más tészta: ( nur für erwachsene...)
www.licker.hu
aztán óvatosan!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
más tészta: ( nur für erwachsene...)
www.licker.hu
aztán óvatosan!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Írta 2002. március 04. - 21:12
Írta 2002. március 04. - 21:04
tényleg szép, a teló a sima, vagy az Ultra? azt már én is néztem, a Killerqueen LT és a Hanebrink telókkal van kategóriában... Milyen kár, hogy nekünk ebbõl is annyi jut, amennyit a wörksopban láthatunk.... :
:
:
Írta 2002. március 04. - 20:53
Bocs, nem figyeltem hogy 2x írtál.
Az indexen is csak rövid ideig használtam ezt a nevet, aztán váltottam, most meg vissza.
Ja és a világ egyik legszebb, és persze a kedvenc összrusósom:
Balfa BB7-es

És persze a gyönyörû Stratos S8-assal!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Az indexen is csak rövid ideig használtam ezt a nevet, aztán váltottam, most meg vissza.
Ja és a világ egyik legszebb, és persze a kedvenc összrusósom:
Balfa BB7-es

És persze a gyönyörû Stratos S8-assal!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Írta 2002. március 04. - 20:45
Vannak itt (http://covebike.com) még más érdekességek is, nézegessétek! Egyébiránt az elõbb tévedtem, nem amerikaiak, hanem kanadaiak...
Írta 2002. március 04. - 20:44
Hüpp....
Hát ez télleg gyönyörû. Nemhiába a pénzért már ügyelnek a részletekre is.
Hát ez télleg gyönyörû. Nemhiába a pénzért már ügyelnek a részletekre is.
Írta 2002. március 04. - 20:40
NNNNNnnnna itt is van mindjárt egy képecske. Tamash mindig reá volt izgulva azokra a gyártókra, amikrõl kicsiny hazánkban nem sokat tudunk, de sajnos/szerencsére (mindenki döntse el) többnyire amcsi cégeket találok. Pedig érdekelne a svéd kerékpárgyártás is....
Szal addigis: Cove

milyen?
Szal addigis: Cove

milyen?
Írta 2002. március 04. - 20:32
OpiumPaPa: ez nem az Indexes neved volt? Ott is voltam egy egészen rövid ideig, és valami rémlik...
Egyébként én és a családom vagyunk itt a fõ linkfelelõsök, de mostanság itt nálam a netteremben elhatalmasodtak a merevlemezen a teljes játékok, és 3-4 óra civ III., vagy Heroes3 meg se kottyan, alig fórumozok, elhanyagoltam a linkelõt...
De ígérem erõt eszek magamon, és tolom a szebbnél érdekesebb címeket, képeket, amint tudom!!!
Például: http://www.vein.hu ;D ;D ;D
Egyébként én és a családom vagyunk itt a fõ linkfelelõsök, de mostanság itt nálam a netteremben elhatalmasodtak a merevlemezen a teljes játékok, és 3-4 óra civ III., vagy Heroes3 meg se kottyan, alig fórumozok, elhanyagoltam a linkelõt...
Például: http://www.vein.hu ;D ;D ;D
Írta 2002. március 04. - 20:15
Nem akarom hogy eltûnjön a topik!
A névváltozásomról annyit, hogy már meguntam a Nolan-t, és hát ugyan nem nagyon szoktatok nevet változtatni, én szerettem volna egy kis frisseséget.
Ja és itt egy link, aki még nem tudná, a legkeményebb és (szerintem) legjobb telók, egy személyes álom:
www.avalanchedownhillracing.com
Jó szórakozást!
A névváltozásomról annyit, hogy már meguntam a Nolan-t, és hát ugyan nem nagyon szoktatok nevet változtatni, én szerettem volna egy kis frisseséget.
Ja és itt egy link, aki még nem tudná, a legkeményebb és (szerintem) legjobb telók, egy személyes álom:
www.avalanchedownhillracing.com
Jó szórakozást!
Írta 2002. február 22. - 09:37
Ahoy Skaccok!
A többünkbõl nagy tetszést kiváltó MOZO villák felkerültek a CSEKE honlapjára...
Csõváz és hátszél...
Pf és Joghurt voltunk
A többünkbõl nagy tetszést kiváltó MOZO villák felkerültek a CSEKE honlapjára...
Csõváz és hátszél...
Pf és Joghurt voltunk
Írta 2002. február 22. - 09:34
Írta 2002. február 21. - 20:46
Írta 2002. február 21. - 20:30
A legutóbbi német Bike-ban láttam ezt a srácot, a gépével együtt. Ez egy Nicolai BMXTB váz, de mivel eltörött alatta, visszaküldte a gyárba, hogy skacok valamit basszatok má' neki! És mit ad Isten, õk tudták mit kell csinálni. Maga a váz most olyan 5 kiló körül mocorog súlyban, de ha ez neki jó,... Széttörni mégegyszer biztos nem fogja.
Itt egy kép a gengszterrõl, s a géprõl:

De itt van a honlapja is (sz is van szegénykémnek) amin rajta vannak, mit kell(et volna) ez alatt az állat alatt kibírni egy váznak. Hajrá: http://www.bombenkrater.de
Itt egy kép a gengszterrõl, s a géprõl:

De itt van a honlapja is (sz is van szegénykémnek) amin rajta vannak, mit kell(et volna) ez alatt az állat alatt kibírni egy váznak. Hajrá: http://www.bombenkrater.de
Írta 2002. február 21. - 19:22
Ez is iszonyat durva! 1991-es Merlin titán vázra épített 1*1es. Kultikus darab rajta a lilára eloxált kanti hátul (fél kezem adnám érte, valszeg AC vagy MRP...) nomeg a Mavic egybekerekek...

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére