Ahoy!
Felkerültek a CsekeRt honlapjára a 2002es TRUVATIV alkatrészek mellé a RITCHEY bácsi termékeinek egy része...
Ahhh... MOTOVADER 2,4"os dual és freerider külsö... hmmm...
Na csõváz és hátszél...
Joghurtos nyálcsorgatást... Paraferee voltam
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
linkelõ
Indította
Zap
, 2001. június 19. 16:43
Írta 2002. január 28. - 10:06
Írta 2002. január 26. - 17:44
Írta 2002. január 25. - 23:46
nagyon komolyak a bianchi bringák is (http://www.bianchi.it), és vannak királyságok a magura lapján is (http://www.magura.de), 348 grammos tárcsafék, kerékszettek, levegõs rúgostag, villák stb...
Írta 2002. január 25. - 23:30
Hi!
A Magura honlapján találtam rá egy francia gyártóra, én még sosem hallottam róla, Cycles Lapierre a neve, a képek szerintem elég meggyõzõek:

A Magura honlapján találtam rá egy francia gyártóra, én még sosem hallottam róla, Cycles Lapierre a neve, a képek szerintem elég meggyõzõek:

Írta 2002. január 25. - 17:29
ruckus hívõk ide!
van egy rossz hírem gerekek. Olvastam Bikemagot, (az amcsit) és abban van egy hír, miszerint a Schwinnt, és A GT-t felvásárolta a legnagyobb amcsi tesco-bájk forgalmazó, a Pacific. Namost ennek olyan negatív következménye lehet a cikk írója szerint, hogy a nagyker( a Pacific) elárasztja a hipermarketeket, meg a Toys 'R' Us-okat 15 sebességes SYSes Gt-kkel, meg Schwinnekkel. Állítólag a hivatalos forglmazóknál megmaradnak a felsõ kategóriás cuccok, a régi minõséggel, de a baj ott van, hogy a fejlesztési kedv el fog szállni. A nyereséget hozni fogja mint az állat, mert lehet venni a gyereknek GT-t fillérekért, és inkább azt vesznek, mint Neuzert, csak így szépen háttérbe szorul a versenysport szponzorálása, és a termékfejlesztés. Szopás.
van egy rossz hírem gerekek. Olvastam Bikemagot, (az amcsit) és abban van egy hír, miszerint a Schwinnt, és A GT-t felvásárolta a legnagyobb amcsi tesco-bájk forgalmazó, a Pacific. Namost ennek olyan negatív következménye lehet a cikk írója szerint, hogy a nagyker( a Pacific) elárasztja a hipermarketeket, meg a Toys 'R' Us-okat 15 sebességes SYSes Gt-kkel, meg Schwinnekkel. Állítólag a hivatalos forglmazóknál megmaradnak a felsõ kategóriás cuccok, a régi minõséggel, de a baj ott van, hogy a fejlesztési kedv el fog szállni. A nyereséget hozni fogja mint az állat, mert lehet venni a gyereknek GT-t fillérekért, és inkább azt vesznek, mint Neuzert, csak így szépen háttérbe szorul a versenysport szponzorálása, és a termékfejlesztés. Szopás.
Írta 2002. január 25. - 11:46
Igy elsõre Deore hajtómü és hátsóváltó a tavalyi LX/XTR után, RockShox teló (Duke vagy Psylo) az átütõtengelyes Z5 után, Avid mechanikus a Hayes olajos után....
Szóval butitottak egy fokkal, meg kiszúrták a szemünket egy új villával.
Szóval butitottak egy fokkal, meg kiszúrták a szemünket egy új villával.
Írta 2002. január 24. - 08:53
Major!
Gyaci kollegával megvitattuk ezt...
arra a következtetésre jutottunk, hogy dzsííítiék csak a színt barmolták el... :-/ már elnézést...
de szerintünk a tavalyi szín, az a matt iksztéer az állati volt.. ez a lilás beütéses valami ingerelõ...
De...
jobban áttanulmányozva a képeket(ruckus1.o & ruckus2.o & ruckus i-drive) észre vettük, hogy mindegyik kép kicsit torzult...
az egyiknek a hátulja, a másiknak az eleje, az i-drive-nak meg olyan kinézete van, mint egy 140kilós emberke rátette volna már a fenekét, és lesatírozták volna róla...
Szal könnyen elõfordulhat, hogy a színekben is van egy kis torzulás...
Majd ha végre lesz a GT honlapon is hivatalos kép, biztosabbak leszünk...
(a másik érdekesség, hogy ahol ezek a képek vannak, ott a ruckushoz S & M méretek voltak párosítva... viszont a velotrade-nél tavaly novemberben úgy nyilatkoztak, hogy idén februárban jön be szállítmány, és abban lesz Les... és az már 2002es lesz... szal vannak ellentmondások rendesen...)
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek...
Pf
Gyaci kollegával megvitattuk ezt...
arra a következtetésre jutottunk, hogy dzsííítiék csak a színt barmolták el... :-/ már elnézést...
de szerintünk a tavalyi szín, az a matt iksztéer az állati volt.. ez a lilás beütéses valami ingerelõ...
De...
jobban áttanulmányozva a képeket(ruckus1.o & ruckus2.o & ruckus i-drive) észre vettük, hogy mindegyik kép kicsit torzult...
az egyiknek a hátulja, a másiknak az eleje, az i-drive-nak meg olyan kinézete van, mint egy 140kilós emberke rátette volna már a fenekét, és lesatírozták volna róla...
Szal könnyen elõfordulhat, hogy a színekben is van egy kis torzulás...
Majd ha végre lesz a GT honlapon is hivatalos kép, biztosabbak leszünk...
(a másik érdekesség, hogy ahol ezek a képek vannak, ott a ruckushoz S & M méretek voltak párosítva... viszont a velotrade-nél tavaly novemberben úgy nyilatkoztak, hogy idén februárban jön be szállítmány, és abban lesz Les... és az már 2002es lesz... szal vannak ellentmondások rendesen...)
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek...
Pf
Írta 2002. január 23. - 23:14
Jól látom hogy csak a színe lett más? ? ?
Szerinetm szép, de nem írják mi változott a színen kívül ? ? ?
Szerinetm szép, de nem írják mi változott a színen kívül ? ? ?
Írta 2002. január 23. - 15:45
Ruckus fanok!!!
Imhol egy fotó a 2002es ruckusról!!!

Bocs ha kicsit lassan jön le...
Amúgy szvsz a tavalyinak jobb volt a színe... :-/
Na cs&h+tsai
Imhol egy fotó a 2002es ruckusról!!!

Bocs ha kicsit lassan jön le...
Amúgy szvsz a tavalyinak jobb volt a színe... :-/
Na cs&h+tsai
Írta 2002. január 22. - 12:51
Írta 2002. január 22. - 12:35
Írta 2002. január 21. - 14:49
Há igen igen........ 
Az elsõ barátnõm eléggé hasonlított Pinkre, csak szõkében!!! Jófej volt, csak elégé csapodár!!!
A bicajt ha bennhagyod a garázsban tuti ott magvár!!!
Amúgy a mostani barátnûmmel már nincs ilyen gond! Szerencsére!!! ;D
Az elsõ barátnõm eléggé hasonlított Pinkre, csak szõkében!!! Jófej volt, csak elégé csapodár!!!
A bicajt ha bennhagyod a garázsban tuti ott magvár!!!
Amúgy a mostani barátnûmmel már nincs ilyen gond! Szerencsére!!! ;D
Írta 2002. január 21. - 14:39
ugye-ugye?
De az a szép a dologban, hogy nem csak jól néz ki, hanem szvsz tök aranyos is, igaz a média minden területen egy idealizált, erõsen torzított képet tálal nekünk, és én a tévében láttam õt beszélgetni a Stefan Raab-bal, meg az MTV-n is volt egész délután valamelyik nap. Meg a zenéje is tetszik, ami szintúgy nem mellékes...
De az a szép a dologban, hogy nem csak jól néz ki, hanem szvsz tök aranyos is, igaz a média minden területen egy idealizált, erõsen torzított képet tálal nekünk, és én a tévében láttam õt beszélgetni a Stefan Raab-bal, meg az MTV-n is volt egész délután valamelyik nap. Meg a zenéje is tetszik, ami szintúgy nem mellékes...
Írta 2002. január 21. - 14:39
..csak 99%-ig off, mert a jobbkezén bicikliskesztyû van!!! ;D ;D ;D
üdv,
kislust
üdv,
kislust
Írta 2002. január 21. - 14:27
Írta 2002. január 21. - 14:25
101 %ig off, de ezért a csajért bármelyik gépet odadnám amit csak el lehet képzelni...
Írta 2002. január 21. - 13:21
GerMan: de én komolyan gondoltam!!!! >
>
>
és a Tomac vázamat is szétkalapáltam, mert nem bírtam beleerőszakolni a menetesracsnis műanyag borítású hátsóagyamat. Valamit gagyogtak a boltba ahol vettem valamiféle átütőtengelyről, meg 16 miliméterről, de tudom, hogy azok csak hülyítettek...

különben is tök ronda...
tamaskaa was nervous...
és a Tomac vázamat is szétkalapáltam, mert nem bírtam beleerőszakolni a menetesracsnis műanyag borítású hátsóagyamat. Valamit gagyogtak a boltba ahol vettem valamiféle átütőtengelyről, meg 16 miliméterről, de tudom, hogy azok csak hülyítettek...

különben is tök ronda...
tamaskaa was nervous...
Írta 2002. január 21. - 09:56
Hey!
a Cseke honlapjára felkerültek a TRUVATIV alkatrészek 2002es készlete...
Ajánlom figyelmetekbe a comb és vádli szeletelõ triál hajtómûvet... azt hiszem a kép önmagáért beszél...

na igen...
Pf
a Cseke honlapjára felkerültek a TRUVATIV alkatrészek 2002es készlete...
Ajánlom figyelmetekbe a comb és vádli szeletelõ triál hajtómûvet... azt hiszem a kép önmagáért beszél...

na igen...
Pf
Írta 2002. január 17. - 19:43
Írta 2002. január 17. - 13:39

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére