http://www.funnywebs.../greeting.shtml
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
linkelõ
Started by
Zap
, 2001. June 19. 16:43
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 29. - 09:13
vendég_Charon_*
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 29. - 09:04
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 28. - 11:00
Péef: Reméltem, hogy észreveszed, most ilyenre gyûjtök Neked karácsonyra, a Fórum és a Zújságért tett fáradozásaidért (
)hálából. Jó lesz Királyfi? ???(jó lesz Süsükém...)
Posted 2002. March 26. - 09:21
;D ;D ;D PARATROOPER ;D ;D ;D
sajna lebuktam... a multkor már a német BIKEban is megjelent a PARA FORK cég hirdetése... most meg már rábukkantatok a verdámra is... ;D
Sirályság az a ló... 8)
Cs&h+tsai...
Paraferee voltam
sajna lebuktam... a multkor már a német BIKEban is megjelent a PARA FORK cég hirdetése... most meg már rábukkantatok a verdámra is... ;D
Sirályság az a ló... 8)
Cs&h+tsai...
Paraferee voltam
Posted 2002. March 25. - 17:47
Ez a paratrooper nem akármi ;D ;D
Csak az a kérdés, színben passzoló kerékpáros öltözet is van-e hozzá (vagy Wermacht bukóban kell tekerni.. ;D)
Csak az a kérdés, színben passzoló kerékpáros öltözet is van-e hozzá (vagy Wermacht bukóban kell tekerni.. ;D)
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 25. - 17:14
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 25. - 17:01
Amerikában értelmes dolgokra is használják a bicajt, avagy Parafereenek soxeretettel:

egyrészt Para kollega is katona (volt) másrészt a gép neve Montague Paratrooper. Nem akármi. ;D
van nekieh kicsi zacsija is, bele lehet pakolni. Multi-purpose. yeah

egyrészt Para kollega is katona (volt) másrészt a gép neve Montague Paratrooper. Nem akármi. ;D
van nekieh kicsi zacsija is, bele lehet pakolni. Multi-purpose. yeah

Posted 2002. March 25. - 16:53
letöltöttem ezt a birkás dolgot én is, de nem értettem meg a lényeget, úgyhogy hanyagolom. Egyébként biztos jó, csak én vagyok a hülye.
Maradva hivatásomnál, lököm a képeket, linkeket, régi szerelmeim, a singlespeedek saját(os) honlappal is rendelkeznek, ahol bemutatják, hogy hol van az igazi bringás fíling gyökere. (Vagyis mindenki más gyökér...)
itt egy gép:

(csekáut dö stucni, olyan van nekem is, igazi ICON!)
ez meg egy kis apróság:
URLhttp://www.singlespeed-racer.com/english/gear/images/PICT0029.jpg
de a lényeg, hogy bármit be lehet vele vállalni, nem kell láncleeséstõl félni:

A cím: http://www.singlespeed-racer.com
Maradva hivatásomnál, lököm a képeket, linkeket, régi szerelmeim, a singlespeedek saját(os) honlappal is rendelkeznek, ahol bemutatják, hogy hol van az igazi bringás fíling gyökere. (Vagyis mindenki más gyökér...)
itt egy gép:

(csekáut dö stucni, olyan van nekem is, igazi ICON!)
ez meg egy kis apróság:
URLhttp://www.singlespeed-racer.com/english/gear/images/PICT0029.jpg
de a lényeg, hogy bármit be lehet vele vállalni, nem kell láncleeséstõl félni:

A cím: http://www.singlespeed-racer.com
Posted 2002. March 23. - 12:41
Hölgyeim és Uraim!!
Van szerencsém bemutatni a világ legjobb hullámvasutait amirõl még a hidegvérû emberek is telef...ott gatyával szállnak le.
Ha önök is erõs idegzetüeknek érzik magukat,nem riadnak meg semmitõl akkor SZÁLLJANAK BE és már indulunk is.

www.nolimitscoaster.com
Van szerencsém bemutatni a világ legjobb hullámvasutait amirõl még a hidegvérû emberek is telef...ott gatyával szállnak le.
Ha önök is erõs idegzetüeknek érzik magukat,nem riadnak meg semmitõl akkor SZÁLLJANAK BE és már indulunk is.

www.nolimitscoaster.com
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 22. - 09:47
vendég_Charon_*
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 22. - 09:40
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 22. - 09:23
YOci megmutattad hogyan degeneráljuk tovább eddig bringázásban degenerálódott agyunkat...
[glow=red,2,300]KÖSZÖNET[/glow] érte
[glow=red,2,300]KÖSZÖNET[/glow] érte
vendég_Charon_*
Posted 2002. March 22. - 09:02
vendég_Charon_*
Yoci:
Tegnap este nem tudtam levekarni a birkákról degenerált családomat. Naggggyon állat egy játék!
;D
Tegnap este nem tudtam levekarni a birkákról degenerált családomat. Naggggyon állat egy játék!
;D
Posted 2002. March 21. - 16:56
Posted 2002. March 20. - 14:48
Szasztok!
Igaz ez nem bringás de ha unatkoztok akkor javaslom ezt a birka jó játékot letölteni.
Egy kis ízelitõ:
Ui.:Letölteni a www.letoltes.com ról lehet
Igaz ez nem bringás de ha unatkoztok akkor javaslom ezt a birka jó játékot letölteni.
Egy kis ízelitõ:

Ui.:Letölteni a www.letoltes.com ról lehet
Posted 2002. March 20. - 12:29
Posted 2002. March 20. - 12:25
Posted 2002. March 20. - 12:11
Posted 2002. March 20. - 11:52
Posted 2002. March 20. - 10:41
ez a verda számomra ugyanazt jelenti, mint a legtöbb motorbuzinak (ne essék sértõdés, Én is magam kerékopárbuzinak tartom 8) ) egy Harley...
akinek egy ilyen gépe van, nincs lakása...nincs családja...esetenként alkalmi munkából él...állandóan vándorol...szabad...SZABAD...
na csõváz és hátszél...
Paraferee voltam..nyáltól fényes szájjal... ;D

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top