Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

linkelõ

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
587 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
minden cora-bájk kötelezõ tartozéka a kooka lánctányér, nem? Nektek hány ezer darab kallódik otthon a fáskamrába'?

Feltöltött kép

Anyám 28asán is ilyen van:

Feltöltött kép

nem kééééééééééne......

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nortsóros butáskodás...

Feltöltött kép

csak hogy ne kallódjon el az a topic se...

hasonló témájú képeket cc race jeligére (el)várunk mindenkitõl a szerkeztõségbe... ;D ;D ;D

IMRE

IMRE

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Na Ruckus-maniasok,most mar i-drive hajtomure is lehet gyujteni (v. bankot rabolni)  ;D

akoss13

akoss13

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
No comment  :o

Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Értem!  ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Hali...

Köszike...
nem a letöltésnél mutatott türelmetlenségem volt a gond, hanem mint kiderült, és ahogy b kollega rávilágított, egy hozzászólástól baromi széles lett az a topic ablak, és jócskán jobbra kellett scrolloznom... ennyi...

még egyszer köfke...
Pf

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Para!

b-nek igaza lehet! De mint már többször is mondtam, amikor a töltésnél megjelenik a kis kék csík, ha kb félúton megállítod a letöltést a Leállítás gombbal, akkor megjelenik az ablak, de a "dióhéjban" már nem, vagy csak félig, stb. És a hozzászólásod már mehet is. Modemeseknek is jó megoldás ez!

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
OFF

Pf ! :)

ha megjelenik alul is egy görgetõsáv akkor nyomulj jobbra, sajna valamelyik régebbi hozzászólás cseszerintette el így, vagy pedig vársz sokat....de nem többet elvileg mint itt a linkelõben

ON

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Köfi b a próbát...  :)
Csak az a baj Nálam, hogy a hozzászólás ablak NEM JELENIK MEG!! Csak egy kékség és kész...alul meg a hozzászólások röviden...

:(

na ez van
pikkel rám az a topic...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Halihóóó...
Valami fondorlat miatt nem tudok a -=2002=- topicba írni, így ide vésem gondolataim... bocsika

Tegnap lapozgattam az SR SUNTOUR 2002es katalógusát, és szemetszúrt néhány dolog.
Elõször is a legszembetûnõk, hogy pölö az idén oly szép, és profizmust erõteljesen sugalló, V-fék felszerelhetõség nélkül kialakított telók nincsenek a palettán...
Hogy ez miért történt meg? Nem tudom...
Aztán az idei évben elég szép számban volt olyan telójuk, amin nem volt gumiharang eleve... (ez lehet, hogy csak az Én idiotizmusom, de számomra az a teló, amelyiken nincs ilyen harang, nem csak hogy nagyon állatul néz ki, hanem egy ksi pontosságra is utal a gyártásnál, és tervezésnél...) A jövõévi kollekcióben egyedül az XCP-S könnyen megjegyezhetõ nevû villa van harang nélkül...

Az ideiket még nem néztem át jobban, de a 2002es felhozatalban csak egy levegõs rendszerû található, ez a már fentebb említett. A többi COIL SPRING SYSTEM.
Érdekes volt számomra, hogy az alsó kategóriás villáknál nem alakítottak ki szó szerinti tárcsafék konzolt... Helyette egy ilyen adapter felszerelhetõségét támogató furat, és pici láb került a villaszár aljára...
A kínálatban egyébként nincs 100mm-nél nagyobb úttal rendelkezõ...

Na kábé ennyit...
Hja... és csak a terepre alkalmasakat néztem a katalógusból... a többirõl nem szól a fáma... ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Az elég komolyan hangzik!!!  ;D

WC-be tökéletes!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Ahogy így elnézem, ez egy Cannondale Moto teló. Az pedig nyílt olajos :) És 120 kicsi görgõ biztosítja lefelé a becsúszószár útját.....

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Nyílt olajfürdõs?  ;D
Hogy milyen eszement emberek vannak....  ;D

Martens

Martens

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
vazz:P ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ée ehez mit szóltok:

Feltöltött kép

;D ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Ez hú de jó kép!!!!

MÉG MÉG MÉG!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Kerékpárok top 5 (nem sorrendben, mert azt felállítani lehetetlen):

Nicolai
Rocky Mountain
Litespeed
24
Turner
és még sokan mások....:)

De ha már linkelõ:

Feltöltött kép

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
A KERÉKPÁROK Top5 - számomra (csak ABC-sorrend...):

Moots
Morati
Nicolai
Seven
Yasec - még mindig üresen...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Drága Kislust!

Ez bizony a jó öreg Zoggie Dh/Magellán WEGA I., de inkább a Zoggie, mert van csöve az elsõ átdobóhoz.
Újonnan már nem kapható, csak használtan. Rugóút rugóstagtól függõen 14-19cm között. Jó kis váz volt, viszonylag gyenge támvillával, nekem tetszett. Ára használtan 100 körül, a Sornnak most raktam össze egyet, a Shaunnak meg valószínû januárban.

üdv, lcs

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Üdv!

Érdekelne, hogy mit tudtok errõl http://www.freeweb.h...01/11010009.jpg a vázról (gyártó, forgalmazó, ár, jó/nemjó, stb.)

kislust