Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szõrtelenül - kinek mi a véleménye?

- - - - -

• Please log in to reply
392 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en majd lehuzom a vallamrol meg a hatamrol a szort es akkor en leszek az uj riki martin.
mellszorbe borotvalok egy szivecsket es akkor meg donhuandemarko is lehetek

kremek milyenek?
mondjuk valszeg gyanta vagy epill lesz a vege

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Az epilálás lófasz, aki azt nem bírja:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
ha vigyázol milyen irányba húzod le a ragtapaszt, akkor nem fáj (gyantázás alapja az irány...)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
epilátor, lézerklinika;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én pl elgondolkoztam a szõrtelen lábon, mert a legutóbbi 2 sérülésemnél elég szar volt, h a asebeken kivül azt is el kellett viselnem, h kötéscserénél epilálnak és hát az fáj a legjobban....majd nyáron leborotválom vagy vmi...tényleg, ti milyen módszert ajánlatok?:D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
no akkor csettints a ferfi embernek, hogy kenyeztessen.
labmasszas egyebek... :-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
vizuális típus vagyok, beleborzongok, ahogy elképzelem :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Látod milyen fából faragtak?: én már ennyitõl kipurcanok.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
hát ha ezek betesznek.... :rolleyes: ;-)

ON

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Lor, túl sok volt ma a tekerésbõl és a talpam is nyikorog, meg már mindjárt kivégzem az 1l-es ananászlevet, valszeg ezek együttesen tettek be nekem. ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
lensver mit ittal?! :-)

te csak ne novessz sehova szort,
majd mi novesztunk.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A kutyát nem tudják meg csípni a szúnyogok, csak a lábán, ha neked annyi szõr nõ a lábadra, hogy ne tudjnak megcsípni, inkább ne növeszd!:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

én megmondom õszintén nem ismerek szörtelen lábú férfit, de nem is bánom. az én egyéni véleményem az, hogy gusztustalan nyekk...........

Akkor te nem mész igazi riderekkel, csak ilyen langyi-bangyikkal! :D
Na de ezt csak azért mertem beirni, mert már nem is látni, ki irta az eredetit, meg olyan vicces ez az egész topik.

De amiért felhoztam az az, hogy meg akartam tõletek kérdezni, hogy szerintetek én, mint nõi bringás inkább növesszek szõrt nyárra? A szõrbe belegabalyodnak ezek a rohadt szúnyogok, nemde? És kevésbé tudnak belecsípni a húsba, ha selymes szõr-szõnyeg fedi. Ti, szõrös lábú férfiak mit tudtok errõl nyilatkozni? Vagy ez épp hogy akadály inkább? Mert mondjuk a nõstény szúnyog belegabalyodik a szõrötökbe és dühében még többet csíp? Kíváncsi lennék... :D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szvsz ez nem természetes. mármint a szörtelen láb. de mint annyi más is a világon, ezért kit zavar? pölö engem zavarna, h szörtelen lában lenne, de ha másnak az, hát legyen. mondjuk talán a hónajszörzetet esetleg levágnám, mert nem izzadok annyira, de hát a büszkeségem magasabb mint a hülyeségem... szoval értitek. én megmondom õszintén nem ismerek szörtelen lábú férfit, de nem is bánom. az én egyéni véleményem az, hogy gusztustalan nyekk...........

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 posts
Hát igen ha valaki belevág azt utána ápolni kell, de nem lehet kellemes érzés az biztos

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
nekem néha átjönnek a nacin ;D de nem veszélyes
lehet, hogy ez idegesíti...de mit csinál, mikor "borostás" ??? nem tud felvenni egy bringás gatyót majd :P

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 posts
Na de most komolyan, mért kell mindenhol borotválnia magát ha a ruhája miatt nem mindenhol érintkezik vízzel vagy levegõvel???
Én ezt nem értem???!!! ::) :-\

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts

egy kicsit rosszul értelmezték a dolgot.

vagy csak hülyéskedtek ::) ;D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nyissatok má' inkább egy langyi bangyi topicot ;D
annyira szajkózzátok ;D

csavar

csavar

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Éppenséggel lehet 1nem langyi meg langyi is barát csak a többiek egy kicsit rosszul értelmezték a dolgot.