Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szõrtelenül - kinek mi a véleménye?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
392 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lcs:
;D ;D ;D :D :D ;D ;D :D ;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Igen, úgy hogy ha erõsebb és hosszabb szõrt akarsz magadnak, akkor csak nyugodtan, és minél többször! ;D

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Borotválástl csak megerõsödik, meg jobban elkezd nõni ,nem ?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Thommey: fantasztikus, egy ilyen topic mennyit segithet az embernek! Valóban érdemes végigolvasni, annyi jó szõrrel kapcsolatos dolgot irtunk itt.  ;D ;D ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
veet.  nekem istenien kíméli, ápolja a zacsim és a szemöldököm ;D, és nagyon lassan nõ vissza.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Köszi a felvilágosításokat,most már teljesen képben vagyok,már csak a jó idõt várom:)
Üdv:Thommey

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A gyanta azért jobb, mint az epilálógép, mert utána nem nõ olyan gyorsan vissza a szõr, és ritkul is. Míg az epilálónál csak még több lesz egy idõ után! Legalábbis nekem ez a tapasztalatom vele! Erõsebben nõ vissza, és tüsi lesz a kifele igyekvõ haj. Ráadásul egy csomó szõrtüszõ begyullad tõle, mig a gyantázás sokkal simábban, bõrbarátabban csinálja ugyanazt a dolgot.
De kinek mi jön be.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Háj!

thommey!
Ha még sosem gyantáztattál, azt mondom, ne az epilálóval kezdd, mert meghalsz a fájdalomtól!
Néhány hétig, de inkább néhány hónapig érdemes gyantával "alapozni".

Steevee:   :) :-* Többit szóban.

Pussz,

Karen

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hi!

Karen: Szóval így állunk!! Jobban szereted a csupasz férfiakat és erre itt kell rájönnöm??  :)

Bye!

hoki

hoki

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Az epilálógép az tuti fõleg ha a hátadat akarod szõrteleniteni. De tudom ajánlani még a mellkas vagy a bikinivonal és esetleg egy zacsi szõrtelenítését is epilátorral :o

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szisztok!
Még egy kérdés:Az epilláló gép mennyire fájdalmas?És van olyan jó mint a gyanta?

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Nem szoktam ahonaljamat fákhoz dörzsölni !!!  ;D ;D ;D
Láttam egyszer az egyik televíziós médium egyik programjában (nem tv shop ) , vmi olyan mûszert mutattak be, amivel valahogy mittomén lézerrel ... hülye vagyok én ehhez ... asszem elégetik a magjukat ... ja nem hagymájukat ... gumójukat ??
NEM VAGYOK ÉN BIGOLÓGUS .
Na ebbe nagyonbelegabalyodtam, szóval ... lézerrel elégeti a szõrök bigyóját,szóval ...az izét ... tudjátok olyan mint a hajhagyma :D:D
és ez egy mittomén 1-2 éves kezelés után teljesen eltûnik a szõrzet .csak drága asszem. de neekm mindegy ,én nem borotválom magam . mmármint magamat még jó hogy nem , de a testrészeimen kinüvõ dzsungeleket sem .  sok kis tetünek adhatnak othont !  ;D ;D Meg elképzelem hogyan kiabálna Apám 8)
meg nem vagyok én sem babiloni , sem fényezettszõkehajúdiszkósizmoscigánygyerek
, hogy szõrtelenítsem magam . Mindenkinek a maga dóga . Mondjuk egy lánytól elvárom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tényleg úgy néz ki, hogy egyelõre még maradunk a hosszúgatyánál, és semmi sem fog látszódni a csupasz, vagy szõrös tagokból.

Egyébként eszembe jutott a nagyon szõrös láb, vagy egyéb szõrös rész hátránya: ha valami nagyon erõsen súrlódik hozzá, akkor az baromi fájdalmas is lehet, mert az a valami (pl. egy fatörzs, vagy keritésléc) az erõs érintkezés következtében kiszaggatja szegény "kis" szõrszálakat. Ilyen esetben valóban jobb, ha az embernek borotvált a lába!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kedvedért talán.....  ;) Neeeeem, mégsem!   :) Jól jön majd az a kis plusz hõszigetelés...  ;D ;D ;D
Egyébként termonaci lesz belõle, ha jól értettem Szilárdot.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Charon:
talan kibirom... Ahogy a Sportkiallitast is...  ;D
De lehet, hogy almatlan ejszakaim lesznek a tudattol, hogy szoros ferfilabak mogott fogok tekerni.  ;D
Imadlak!  :-*  :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Már csak kettõt kell aludni.... ha tudsz?  :) ;) ;D

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Charon:
most mar olyan kivancsi vagyok a labadra!!!  ;D

Hali!

Amit en hasznalok begyulladas meg bor ala noves ellen: vettem bodyshopban egy nagyon durva anyagbol keszult izet /nem tudom a nevet/ azzal vorosre dorzsolom magam minden furdeskor. Ez leszedi az elhalt hamreteget, serkenti a verkeringest, es jot tesz a narancsbornek, meg azt megelozi, de ezzel nektek fiukak nincs gondotok.  :)

Valaki kerdezte, mi lanzok mivel irtunk. En epilalok kb. hetente 1 orat vesz igenybe, mert mar kikopott a szorom. A bikinivonalnal rohadtul fajt geppel, azt kremmel szedem. Errol ennyit.

Hmm. Pasik? En jobban szeretem, ha egy ferfi csupasz! Mellkason legyen egy kis bozot mutatoba, de tobb nem kell.   ;)
Amikor vettem a bringamat, epp tele volt a bolt eleg profi kulseju bringasokkal, ROVID bicosnadragban voltak..... Tudni kell, hogy az en gyengem a szep, izmos ferfivadli, mert az enyem csunya. Na, azt se tudtam, hova nezzek annyi jo pasi kozott!  :P :P
Mit? Istvan, te vagy? Milyen pasik? Dehogy, hova gondolsz?  ;D

Na csocsi  :-*

Karen

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensver:
Nem gyõztél meg. Majd, ha meglátod a lábam, megérted...  ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De igen. Csak közben satnyul a bõr felszine, és egyre gyakoribbá válik a tûszõs szõrgumógyulladás. Évtizedek kérdése ugyan, de elõbb vagy utóbb a sokat gyantázónak orvoshoz kell fordulni, és ennek általában bõrátültetés lesz a vége.

No de nem kell mindent elhinni. Az elõzõekbõl csak az elsõ két szó az, ami igaz. ;D
Valóban lassabban nõ ki utána a szőrszál, ha rendszeresen csinálod. Tehát, csigalábakért rajongók, hajrá!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát akkor lehet megkövezni:)
Én nekem a Veet nagyon bejött,mert a hónom alatt és ott lent is szõrtelenítem magamat.Teljesen!!Nekem így sokkal jobb érzés,meg nem is izzadok annyira:)Ja és eddig még egyik barátnõ sem kifogásolta :oBár lehet,hogy ez csak az én szerencsém.Nemsoká a lábam következik(csupaszcsiga rulez:)))))de asszem kipróbálom a gyantát,mert az után állítólag késõbb nõ ki a szõr.Nem így van lányok?