Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

yasec.hu

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
637 hozzászólás a témában

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
hello nem akartam uy topicot nyitni mert itt van ez ..bár a cim nem biztos hogy yo.
lehetne csak "yasec" és kész.

A fõoldalon kitéve Yasec team ...bõvebb info az uyságban..meg 1 honap.

tud valaki valamit??? Vagy hogy egyáltalán most mi van yasec-el..
mi ez a team? ki van/lessz benne?
még mindig ketten dolgoznok? mik yelenleg az árak?
honlap lessz-e uyra?
stb....
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Dear Yasec: haver szeretné tudni, hogy csinálsz e monti vázat dedacciai (nemtom hogykell leirni) OEM 16.5 -ös (ha jól emléxem) csõbõl. he nem miért. köszi.

yesido

yesido

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Különben is, a triál vázra is hogy lehet ilyet mondani, hogy nem rendeltetésszerû használat... Akkor mégis mire van kitalálva?

szerintem azért lehet "vigyázni" egy triálvázra használat mellett is. A "rendeltetésszerû használat" kifejezést én is a forgalmazó (végeredményben a gyártó) mentsvárának tarom, ugyanakkor a legkomolyabb bmx agyat, vázat is tönkreteheted ha állat a stílusod

yesido

yesido

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

;D

Tényleg, van még gyártó/forgalmazó, aki itt a nyilvános fórumon képviseli magát?

van. inkognitóban........
yesido

uriás

uriás

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Képeim a témához:gallery 10.oldal uriás világa. Lesznek még Yasecek rajta csak idõm ami nincs rá... ;D 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ok nem csak arrol van szo, hoyg feltetlezel valakirol barmit is.
de kenyelmi szempontja van mindenkepp.

bar remelem csak kis keses van a dologban es nem szandekosan szivat!

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
Ah köszi Yasec!

Ez egy régi váz, valami Taifun ??? márkáyu..szal semmi extra...de tetszik.shimano DX 93 volt rayta.(s valami baszott kb.20 cm-es fejcsöve van)
Viszont mostanában nem hallottam nagyon a kinesisröl...miyen bringák-tipusok vannak ebböl?
Szal akkor cro-mo nincs belölle ezek szerint...
üdv.
Yobi

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

megkérdezem itt is hátha itt azért már válaszolnak rá.
(ha másnem akkor Yasec :))

A KINESIS csövekbõl cro-mo és alu is van, vagy csak alu??
s mivel rosszabb/yobb más csõszetteknél?
köszi.
Yobi

Ezt így nehéz megmondani.
Egyfajta típust lehet csak összehasonlítani, és ott is a bevetési terület ismerete mellett.
Kinesis általában olcsóbb kategóriát nyomta, ezért elõfordulhat, hogy gyengébb minõség, de mondjuk az Easton java is taiwanon készül, szóval ez így bizonytalan.
Legjobb talán a komplett vázat vizsgálni, nem a csõszettet.
Üdv.: Yasec

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

nem ismer!
csak azert irok, hoyg me nem atutaltatod gyorsabb olcsobb.
...
amint fent a love megy a vaz.
es kesz

Igazad van!
Csak hát mindenki magából indul ki, nekem olyan eszembe nem jutna, hogy ne adjam fel utána a lét!

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
megkérdezem itt is hátha itt azért már válaszolnak rá.
(ha másnem akkor Yasec :))

A KINESIS csövekbõl cro-mo és alu is van, vagy csak alu??
s mivel rosszabb/yobb más csõszetteknél?
köszi.
Yobi

shankee

shankee

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Yasec: köszi!
Már össze van rakva, csak nincs mivel lefotózni. Majd ha összejön, felteszem azokat a képeket is!
És várjuk a másik vázat (+ a Manitou 2 tuning alkatrészeket is)!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem ismer!
csak azert irok, hoyg me nem atutaltatod gyorsabb olcsobb.
...
amint fent a love megy a vaz.
es kesz

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
shankee: gratula a géphez! Nemsokára megy a tesója is hozzátok!:)))

Most pedig egy kis segítséget kérnék:
Ki ismeri azt a srácot Budapesten, aki Február 20.-án találkozott velem, átadta a vázát (fehér Yasec, régi stílusú fehér matricával), amin a kanti konzol garis javítása volt, meg a középcsapágy cseréje?
A szokásos gyorsposta módszerrel, azaz vasutassal lett elküldve a váz Bp-re, rajta a címem, hogy hová kéne feladni 6400 Ft-ot.
Bíztam benne, ezek szerint hiba volt?
Ha valaki ismeri a srácot, akkor szóljon neki, hogy most már tényleg fizetni kéne, mert ha most nekem kell utána kutakodni, az fáradságos meló.

Na köszi: Yasec

shankee

shankee

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Használtan vettem a vázat, zöld volt eredetileg.
A canti féket még nem volt idõm rendberakni, de szerintem jó lesz.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
:o :o
háát shankee nem akarok irigy kedni de elmész te a .... ;D

fehéren szebb, de akkor minek vettél(rendeltél zöldet)?

S amugy hogy müxik a canti fék, amit havertol vettél?

shankee

shankee

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Feltöltött kép
és még van néhány kép:
http://www.bikemag.h...bumName=albumom

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Triálos téma Update:

Tényleg igazad van, Balázs Peti majd a Magellánnak megy! Most beszéltem vele, õ mondta, úgyhogy biztos igaz.
A háttérben viszont más áll, nem az, hogy törtek a vázak, stb..., hanem a Magellan ingyen van, sõt még némi alkatrész szponzorálás is kinéz a dologból, viszont én még senkinek sem adtam ingyen triál vázat. Még ha árengedménnyel is, de nem ingyen.
Megértem Petit, és nincsen emiatt köztünk semmi. Mondjuk szebb lett volna, ha tõle tudom meg, de ez már részletkérdés. Egyébként meg ezek után is javaslom, hogy a váz minõségérõl õt kérdezzétek, elég szókimondó srác, nem fog szépíteni! Nekem meg nincs mitõl félni!:)
Akkor most Kaiser Tomi marad az egyetlen, aki erõsebb kedvezményt kap a cuccosra, más után meg egyenlõre nem nézek.
Mint azt már korábban is írtam: nagyon nehéz triálhoz csövet találni. Majd ha úgy érzem, hogy valami ütõset tudtam szerezni ebben a témában, akkor majd megkörnyékezek még valami tehetséges srácot a Tomi mellé, addig viszont egyedül marad.
Taiwanon más a helyzet. Ott egy nagyobb mennyiséghez le lehet gyártatni egy speciálisabb csövet. Még ha az a csõ minõségét tekintve el is marad az olasz csõhöz képest, akkor is jobb lehet az eredmény, mert célorientált.
Nekünk nem marad más hátra, mint az örökös cégér: a mienk a legkönnyebb! ;D

Na Csákó!
Yasec

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

Tisztelt Yasec Úr!
Nem gondolja hogy tiszteletét kellene tennie egy bizonyos helyen és újra beírni a vendégkönyvbe? ;D
Nem bánom, lesz diannás cukor+sör! ;)

Ööööööööö, hol is?
A régi Luongo-s pólómban?:)))

Diannás cukor + sör: na most aztán senki sem mossa le rólam, hogy titkon egy alkesz vagyok!:)))

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

Yasec mesterhez intézném kérdésem...

Az elit triálosok mért cserélik most le a yasec vázukat??..

Örs egy hónapja nyomja koxx-val...Balázs Peti is az új magellan triált várja..egyedül a Kaiser Tominak marad yasec...

rem nem kérdeztem butát..
tommmas

Hali!
Nem kérdeztél butát!
Azért cserél spec. a két triálos vázat, mert Balázs Peti is, és Kaiser Tomi is folyton kitalál valamit. Mivel õk ketten olcsóbban megkapják a vázat, ezért úgy is adják tovább, így az övüké gyorsan elkell. Emiatt ismét kaphatnak egy friss vázat, aki a régit megveszi, az sem jár rosszul, mert kap rá garanciát, a profik meg megint próbálhatnak valamit, ami szerintük most éppen jobb!
Az Örs úgy döntött, hogy elkezd foglalkozni a Koxx-al, és az már felettébb hülyén nézett volna ki, ha közben az enyémet használja. Az mondjuk jobban jött volna ki, ha ezt õ mondja el nekem, de nem ez a lényeg. Örs egy õstehetség. Õ egy akármilyen triálgéppel ott lehet az élmezõnyben. Az az idõszak, míg Yaseccel versenyzett, azt bizonyította, hogy van olyan jó a mi gépünk, mint a külföldi cuccos, de sokszor azonos súlykategóriában tovább bírta, még a profik által okozott jóval nagyobb igénybevétel mellett is.
Tudtommal Balázs Peti még mindig a miénkkel megy. Az, hogy kipróbál egy Magellan-t, az nem jelent semmit. Kaiser is kipróbált már egysmást, ebbõl szerezte a tapasztalatát, és mondta meg utána, hogy mi kell neki.
Nem kell ezt az egészet olyan komoly márkaharcnak tekinteni. Pont a triálban nincsen olyan leragadás, mint esetleg más bicajsportban!
Csak lazán!:)))

Yasec

Yasec

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás

link=board=7;threadid=3380;start=180#msg168564 date=1078845619]
macs: nem vagyok leragadva. ilyen vázat akarok (alut, mert abban bízom, össztelósnak az a legjobb ilyen fr téren, akárki akármit mond)

Rob, ebben igazad is volna, arra tényleg az a jobb!
Sajna rossz híreim vannak: nem tudok neked olyan csöveket hozni, ami arra jó. Még triálhoz is iszonyú nehéz összeválogatni a csõszettet. nemhogy olyan vázhoz, ami nem követi a hagyományos "diamant" geometriát. Értelmes 7003-7005-ös alulemezt meg aztán már tényleg nem tudnék még magamnak sem szerezni. Ha tényleg meg akarod valósítani a vázat, akkor nézz szét a neten.
Ha viszont olyan csõ kell, ami jó egy CC-hez, akkor írj!