Én 1999 óta hûséges vagyok, a számom is ugyanaz, a szolgáltatóm is, azt mégis pont leszarják.
Szintén. '98 óta kék légcsavar, de tesznek rá magasról a hûségre.
Én 1999 óta hûséges vagyok, a számom is ugyanaz, a szolgáltatóm is, azt mégis pont leszarják.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
èrdekes amit írsz. èn jelenleg a monteròl wifi-vel forumozok opera minivel. javaslom a használati teljes elolvasását ès a montehoz kapcsolodo forumokat.Ez a Samsung Monte egyelõre nem igazán bejövõs nekem. Elég szar a böngészõje, az operát meg nem tudom rátenni, mivel nem csatlakozik a címre. Sem wifivel, sem nettel. Az érintõképernyõ a telefonos funkciokhoz elmegy, de netezéshez csak nagyon korlátozottan használható. (ameddig bírom idegekkel).
Elég lassú is, funkcioi valóban kissé túlbonyolítottak. Ha egy két hónap alatt nem szokom meg,akkor veszek valami mást,lehetõleg nem érintõs mobilt.
Azért egy érintõs Nokiát kipróbálnék. Valszeg nekem továbbra is a Nokia marad a TELEFON.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
hány év hûséget írtál alá, 15 öt?Nokia C7 tapasztalatokat tudok megosztani...
...
12eft-ot megért
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
5230 van öcsémnek - jó telefon, de a Spicahoz képest érzõdik, hogy a webes képességei meg a kijelzõje bizony nagyon kezdetleges...reizsztív kijelzõs telefont nem is vennék, de ha valaki ezzel együtt tud élni meg vesz egy mobilinternet csomagot, akkor megbízható telefon. GPS van benne meg ingyen térképek, WiFi-t meg én is csak akkor kapcsolom be, ha valami nagyobb csomagot töltök le...(frissítés miegyé
lehet lesz 5230-asom/unk január elején, azt majd megmutatom, ha gondolodAzért egy érintõs Nokiát kipróbálnék. Valszeg nekem továbbra is a Nokia marad a TELEFON.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F