Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Én 1999 óta hûséges vagyok, a számom is ugyanaz, a szolgáltatóm is, azt mégis pont leszarják. :)

Szintén. '98 óta kék légcsavar, de tesznek rá magasról a hûségre.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Ez a Samsung Monte egyelõre nem igazán bejövõs nekem. Elég szar a böngészõje, az operát meg nem tudom rátenni, mivel nem csatlakozik a címre. Sem wifivel, sem nettel. Az érintõképernyõ a telefonos funkciokhoz elmegy, de netezéshez csak nagyon korlátozottan használható. (ameddig bírom idegekkel).
Elég lassú is, funkcioi valóban kissé túlbonyolítottak. Ha egy két hónap alatt nem szokom meg,akkor veszek valami mást,lehetõleg nem érintõs mobilt.
Azért egy érintõs Nokiát kipróbálnék. Valszeg nekem továbbra is a Nokia marad a TELEFON.

èrdekes amit írsz. èn jelenleg a monteròl wifi-vel forumozok opera minivel. javaslom a használati teljes elolvasását ès a montehoz kapcsolodo forumokat.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Amúgy jó a Voda, csak nincsenek ien törzsizé kedvezmények, meg kártyák. Amúgy elõfizetéses term. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
rossz helyen vagy..
vagy a B verzió , hogy kártyás :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én 1999 óta hûséges vagyok, a számom is ugyanaz, a szolgáltatóm is, azt mégis pont leszarják. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
'szokásos' 2év.
már egy jóideje hûséges vagyok.. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nokia C7 tapasztalatokat tudok megosztani...
...
12eft-ot megért :)

hány év hûséget írtál alá, 15 öt? :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Nokia C7 tapasztalatokat tudok megosztani...

~2hete nyúzom eddig úgymond hiba nélkül.
Tetszik szeretem
Pedig anno a Sonyericsson 310esem után kijelentettem hogy nem lesz többet nokiám.
Hibátlanul lehet netezni vele (wifi)
a navi is használhatónak tûnik bár még nem teszteltem igazán élesben
fényképei jók, videója fantasztikus
memória lol... (ha belegondolok hány évig 6gigás vinyóm volt csak a számítógépben..)
érintõképernyõtõl idegenkedtem.. eddig.
akksija bírja.. mondjuk ha 'egésznap' wifizek (melóba ~8óra -amit dolgozok :D) meg egy kis játék ez-az (átlagban 30-60perc beszélgetés/nap) akkor egy nap alatt lemeríthetõ..
Nokia Ovi jó dolog..
szal ajánlom :)
bár adhattak volna hozzá autóstartót mint más nokiához, de ne legyek telhetetlen...

12eft-ot megért :)

YouTube - 20101214004

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
.kml kiterjesztést tud kezelni a gps?
mert ilyen formátumba le tudom menteni a google mapos rajolt térképet

5230 van öcsémnek - jó telefon, de a Spicahoz képest érzõdik, hogy a webes képességei meg a kijelzõje bizony nagyon kezdetleges...reizsztív kijelzõs telefont nem is vennék, de ha valaki ezzel együtt tud élni meg vesz egy mobilinternet csomagot, akkor megbízható telefon. GPS van benne meg ingyen térképek, WiFi-t meg én is csak akkor kapcsolom be, ha valami nagyobb csomagot töltök le...(frissítés miegyéB)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
5230 van öcsémnek - jó telefon, de a Spicahoz képest érzõdik, hogy a webes képességei meg a kijelzõje bizony nagyon kezdetleges...reizsztív kijelzõs telefont nem is vennék, de ha valaki ezzel együtt tud élni meg vesz egy mobilinternet csomagot, akkor megbízható telefon. GPS van benne meg ingyen térképek, WiFi-t meg én is csak akkor kapcsolom be, ha valami nagyobb csomagot töltök le...(frissítés miegyéB)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Mattinak is az van, de nem próbáltam. De õ szereti. Lehet hogy azt kellett volna venni. A wifinek úgy látom, nem sok értelme van ebben a formában.
Csak jó lett volna egy olyan telefon, amiben van wifi, gps. Valszeg egy E52 lenne a legjobb, a normál billenytûzet miatt. Ez az érintõs izé szerintem olyan, mint a dual controll fékváltó kar. Nagy újítás, innováció, meg miegymás, de nem igazán lett kedvelt, és nem is erõltették tovább.

Qwerty sem biztos hogy nagyon tetszene nekem, én telefonon kezdtem a netezést,t9-el rettentõ gyorsan bírok írni.De fõleg a kis mérete miatt idegenkedek a qwertytõl.
Na majd lesz valami.Addig meg marad a netezéshez a laptop, telefonáláshoz meg a telefon.Gps-hez sem fûzök már nagy reményeket.Marad a papír térkép.:-)

De köszi, majd jól megnyomogatom.:-)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Azért egy érintõs Nokiát kipróbálnék. Valszeg nekem továbbra is a Nokia marad a TELEFON.

lehet lesz 5230-asom/unk január elején, azt majd megmutatom, ha gondolod

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Ez a Samsung Monte egyelõre nem igazán bejövõs nekem. Elég szar a böngészõje, az operát meg nem tudom rátenni, mivel nem csatlakozik a címre. Sem wifivel, sem nettel. Az érintõképernyõ a telefonos funkciokhoz elmegy, de netezéshez csak nagyon korlátozottan használható. (ameddig bírom idegekkel).
Elég lassú is, funkcioi valóban kissé túlbonyolítottak. Ha egy két hónap alatt nem szokom meg,akkor veszek valami mást,lehetõleg nem érintõs mobilt.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
köszi
akkor csináltatok egy sw updétet,hátha segít
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Szerintem SW probléma. Egyébként a ma használatos telóknál az aksit hetente/havonta 1X érdemes kivenni egy 4-5 percre mert idõõvel megbolondul az agya és tévesen érzékeli a töltést/kapacitást. Nokis telókra ez különösen igaz(6300,6303,E52).

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
elég ostobán mûködik a luna,akku azonnal lemerül szinte...egsz éjjel a töltõn és kb bír 5perc beszélgetést...ez aksi probléma,vagy más?
sw update segíthet?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az hogy nekem ilyen kell. milestone 2 egesz pontosan. Most mar csak azt kell kideriteni hogy hogy birok egyet szerezni a vodatol. mert elvileg aruljak, gyakorlatilag meg nincs a honlapon.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Tam: no mire jutottál a Milestone-al ?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
he ez a milestone egesz pofas. mindjart elolvasom mi vele a baj :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
végül vettem egy samsug b2100? vagy mit..ilyen bringás,stb telefonnak,meg marad a luna...