Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2011. március 15. - 16:57
Írta 2011. március 15. - 16:41
cég finanszirozza
htc desire tetszik
Akkor egyértelmûen a Desire HD (falazótégla) Management board meetingen jól mutat az asztalon(csak vigyél töltõt mindenhova mer hamar lemerül). A Desire egyébként nekem is tetszene ha még mindig OLED kijelzõvel lehetne kapni. Én ilyen "kijelzõbuzi" vagyok...azon belül is "OLEDbuzi"
Valaki tud ajánlani használható napelemes mobiltöltõt? Vettem egy et a médiába de vittem is vissza 1 hét után, mert nem volt hajlandó magát feltölteni.
Ebay-en van egy rakással csak nem tudom melyik megbízható, meg olyan kéne amiben minimum 2000mAh-ás aksi van. Használ valaki valami hasonlót?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. március 15. - 14:38
Írta 2011. március 15. - 14:12
Nekem Defy van, én is arra adok egy voksot....
Micsoda érvelés...
A HD már gatyaszaggató súlyban van és tényleg nagy.
A cég finanszírozza? Szerencsés ...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. március 15. - 13:28
cég finanszirozzaAz attól függ mire akarod használni, mennyit akarsz rá költeni, és milyen méretû készüléket vagy hajlandó magaddal cipelni.
Kijelzõ tekintetében egyértelmûen Galaxy S. De a HTC készülékek háza igényesebb anyagból van, de nehezebb is. A Defy meg csepp és porálló, ami ugye a bringásoknak jól jön. Szerintem vegyél egy szaxofont meg kottát..oszt az azért jó mert jó!
htc desire tetszik
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. március 13. - 21:30
Írta 2011. március 13. - 21:24
Ráfér fél tepsi pogácsa....
És ha valami izmos progit futtat rajta akkor még melegen is tartja
Persze csak addig amíg le nem merül...szóval a nap felétõl eheti a hideg pogit
Írta 2011. március 13. - 21:21
kb pont ezt mondtam neki en is a szaxofon es kotta nelkul.
desire hd jo lesz.
Ráfér fél tepsi pogácsa....
Írta 2011. március 13. - 20:26
Az attól függ mire akarod használni, mennyit akarsz rá költeni, és milyen méretû készüléket vagy hajlandó magaddal cipelni.
Kijelzõ tekintetében egyértelmûen Galaxy S. De a HTC készülékek háza igényesebb anyagból van, de nehezebb is. A Defy meg csepp és porálló, ami ugye a bringásoknak jól jön. Szerintem vegyél egy szaxofont meg kottát..oszt az azért jó mert jó!
kb pont ezt mondtam neki en is a szaxofon es kotta nelkul.
desire hd jo lesz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. március 13. - 17:15
Vehetsz független telát és bele is pakolhatod a SIM-et.Kicsit fél információt adtam.Két éves hûségnyilatkozatot és két év tarifát írtam alá.Egy év járt le.Ha most veszek egy független telefont,akkor simán átrakom bele a sim kártyát?Azért kérdem,mert mintha a szerzõdésben azt olvastam volna,hogy nem használhatok más telefont.Gondoltam látják az IMEI számát is.Vagy nem?Vagy igen?Vagy mi van?
Látják hogy melyik SIM milyen IMEI-vel jelentkezik fel a hálózatra, de amíg fizeted a számlát addig leszarják.
Ha nem fizetsz akkor max letiltják azt a telát amire aláírtad a hûséget.
Írta 2011. március 13. - 17:09
Ha van egy elõfizetésem (Djuice) amit készülékkel együtt vettem,akkor a készüléket lecserélhetem?Elég ha a sim kártyát átrakom egy új készülékbe?
Vagy ezt sem engedik?
Kicsit fél információt adtam.Két éves hûségnyilatkozatot és két év tarifát írtam alá.Egy év járt le.Ha most veszek egy független telefont,akkor simán átrakom bele a sim kártyát?Azért kérdem,mert mintha a szerzõdésben azt olvastam volna,hogy nem használhatok más telefont.Gondoltam látják az IMEI számát is.Vagy nem?Vagy igen?Vagy mi van?
Írta 2011. március 13. - 14:15
Írta 2011. március 12. - 23:20
defy, galaxy s, vagy valami htc?
megmurdelt a nokiám
Az attól függ mire akarod használni, mennyit akarsz rá költeni, és milyen méretû készüléket vagy hajlandó magaddal cipelni.
Írta 2011. március 12. - 23:00
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2011. március 12. - 22:59
megmurdelt a nokiám
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. március 12. - 22:04
az zavart be, hogy csak + van, elvenni meg hosszan nyomod és lehuzod a kukába
kösz mégegyszer
meg valaki linkelt egy apps-ot ami nagyban javitja a hangminõséget zenehallgatásnál, az micsudi?
fuck me, i'm famous!
Írta 2011. március 12. - 21:57
A gyerekek hamarabb megtanulják kezelni mint a felnõttekKés, villa, androidos mobil gyerek kezébe nem való!
Írta 2011. március 12. - 21:54
hogy lehet androidon kezdõlapot törölni? volt három, kisfiam varázsolt oda mégegyet, de felesleges
Milyen launchert használsz?
Launcher pro-nál például: Preferences->Homescreen Settings->Number os screens
Gyári Samsung TW-nél pedig: szerkesztés->és a kívánt oldalon ráböksz a mínuszra.
Írta 2011. március 12. - 21:51
Írta 2011. március 12. - 21:25
fuck me, i'm famous!