igen, a menu mindig csak rosszkor sikerül...
nem értem miért jók ezek a mütyûr minden irányba nyomodó gombok
bezzeg a jó kis régi színtelen nokiák, azok voltak a jók
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Indította
MG
, 2002. március 09. 00:37
Írta 2005. augusztus 20. - 23:04
Írta 2005. augusztus 20. - 22:58
gyóóóó
az szivas
ugy en sem talaltam magam sose
bar felvenni ment de a menu gomb semmikepp
az szivas
ugy en sem talaltam magam sose
bar felvenni ment de a menu gomb semmikepp
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. augusztus 20. - 22:51
ohh, hogy véletlen 2szer is ezt nyomtam egymás uán? lehet.. köszi
hiába, nem szereti a kesztyûs kezet...
hiába, nem szereti a kesztyûs kezet...
Írta 2005. augusztus 20. - 22:11
nem a menu gombbal kell felvenni
hanem a zold 'kagylo'-val
hanem a zold 'kagylo'-val
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. augusztus 20. - 22:06
Írta 2005. augusztus 20. - 21:24
szerencsés ember vagy bár az aláírásod után egy motorola menüje gyerekjáték
én meg itt az egyszerû nokiával is szenvedek. nem tudja valaki, hogy kell 6230on kikapcsolni a kihangosítást? kezd kissé érdekes lenni, pl utcán...
én meg itt az egyszerû nokiával is szenvedek. nem tudja valaki, hogy kell 6230on kikapcsolni a kihangosítást? kezd kissé érdekes lenni, pl utcán...
Írta 2005. augusztus 20. - 18:28
Fehér is vok meg pozitív véleményem is van: szal itt van egy;)még nem hallottam fehér embertöl pozitívumot a motorola menükkel kapcsolatban.
Most megköveztek?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Írta 2005. augusztus 20. - 18:26
Én az utóbbi 7en sajna rászorultam a mobil internetre,amikor is két gépet volt alkalmam használni egy nokia 6230 és a saját e398. A tapasztalat:félóra net használat után mind a kettõ restartolt és a nokia még azt is közölte rendszeresen a weblapoknál (még wapra optimalizáltnál is!), hogy a mem megtelt;ami azért is volt igazi poén mert volt benne egy teljesen üres mem kártya... Ez a restart megszokott a netnél?
A mot menüi tényleg furán vannak megszerkesztve,de sztem meg lehet szokni és ha lassan is,de fejlõdnek (volt v2288am,az télleg rémálom volt!). Ami pedig a fejlõdésre sarkallja a motot az nem más, hogy egyre komolyabb piaci résszel rendelkeznek;ennek megtartása pedig erõfeszítést és fejlesztést kíván.Sztem.
A mot menüi tényleg furán vannak megszerkesztve,de sztem meg lehet szokni és ha lassan is,de fejlõdnek (volt v2288am,az télleg rémálom volt!). Ami pedig a fejlõdésre sarkallja a motot az nem más, hogy egyre komolyabb piaci résszel rendelkeznek;ennek megtartása pedig erõfeszítést és fejlesztést kíván.Sztem.
Írta 2005. augusztus 20. - 13:32
volt motorolám. kettõ is.
nem lesz még egy......
nem lesz még egy......
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. augusztus 20. - 11:04
jajj, hát a T720i az tényleg fura egy valami. amikor még új volt, akkor nagyon szerettem volna, mert akkor még a rácsatlakoztathatós kamera jó dolognak számított, meg szép nagy kijelzöje volt. Aztán a lakótársam vett egyet. egész délután nyomkodta, majd ideadta nekem, hogy deritsem már ki hogy kell vele üzenetet írni, meg ilyenek. azt hiszem azóta se tudja az összes funkcióját használni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. augusztus 20. - 02:05
A motorola menürõl ennyit:
Mikor az elsõ T720i-t hozta be hozzám valaki eladásra kamerával, akkor szépen kipróbálgattam minden funkcióját mint mindig ha telefont veszek, majd rácsatlakoztattam a kamerát és vártam a csodát... Semmi. Elkezdtem a menüben keresni a fényképezõt, de mivel öt perc elteltével sem találtam, kérdeztem a gazdiját, hogy hogyan mûködik a kamerája. Õ vagy tíz percet keresgélte, majd közölte, hogy nem tudja. Mondtam neki, hogy csak akkor veszem át ha ki tudom próbalni. Erre õ: hát akkor hazaviszem és ha megtaláltam visszajövök vele. Másnap büszkén jött is hogy megvan. A játékok menüpont alatt van. Amúgy a V300, V525, V600 sorozatra nem éppen jellemzõ a stabil szoft.
lor a 7110ben még volt anyag, azt legalább lehetett barkácsolni (igazi mechanikai mûszerész munka), de ezek...
Mikor az elsõ T720i-t hozta be hozzám valaki eladásra kamerával, akkor szépen kipróbálgattam minden funkcióját mint mindig ha telefont veszek, majd rácsatlakoztattam a kamerát és vártam a csodát... Semmi. Elkezdtem a menüben keresni a fényképezõt, de mivel öt perc elteltével sem találtam, kérdeztem a gazdiját, hogy hogyan mûködik a kamerája. Õ vagy tíz percet keresgélte, majd közölte, hogy nem tudja. Mondtam neki, hogy csak akkor veszem át ha ki tudom próbalni. Erre õ: hát akkor hazaviszem és ha megtaláltam visszajövök vele. Másnap büszkén jött is hogy megvan. A játékok menüpont alatt van. Amúgy a V300, V525, V600 sorozatra nem éppen jellemzõ a stabil szoft.
lor a 7110ben még volt anyag, azt legalább lehetett barkácsolni (igazi mechanikai mûszerész munka), de ezek...
Írta 2005. augusztus 20. - 01:04
Nekem egy V547-em van. Tényleg nem valami jó a menüje... Viszont egész jó minõségû képet csinál, a kijelzõje is egész jó ebben az árkategóriában szerintem. Meg egész jól szól. Csak nem értem mért kívül van rajta az antenna!? Jah és nem használ valaki Sharp TM 100-ast?
Írta 2005. augusztus 20. - 00:44
még nem hallottam fehér embertöl pozitívumot a motorola menükkel kapcsolatban.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. augusztus 19. - 23:26
mer tapasztalatom alapján, és elmondások alapján is mazoistáknak való a menüje.
ahhoz képest siemens egy álom:-)
ahhoz képest siemens egy álom:-)
Írta 2005. augusztus 19. - 20:29
A motorolát miért nem szereti senki? Stabil az op a design sem undormány és kellõképp funkciógazdag.
Írta 2005. augusztus 19. - 15:41
aktiv flip atka
a 7110 ota semmifele hasonlo telefon nem veszek!
a 7110 ota semmifele hasonlo telefon nem veszek!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2005. augusztus 19. - 15:27
A szétnyitós samsungokban sorra halnak be az átvezetõ szalagkábelek és általában együtt cserélhetõek a kijelzõkkel. Így pl. egy E700 szalagkábel cserét megúszol 25-30 eFtból. Másfél évnél tovább egyik sem bírja...
Írta 2005. augusztus 19. - 11:34
de nem csak a német autó romlik, tehát...:-) ebben úgyse tudtok meggyõzni..:-) bármi másban igen.
jo, tudom hogy nem crt:-D csak hasonlat. viszont ténylegesen látható képfrissítése van neki
samsung meg igen, design függõ, de ésszerü menü, és túlélõ telefonok.
jo, tudom hogy nem crt:-D csak hasonlat. viszont ténylegesen látható képfrissítése van neki
samsung meg igen, design függõ, de ésszerü menü, és túlélõ telefonok.
Írta 2005. augusztus 19. - 11:32
Írta 2005. augusztus 19. - 11:29
en most nem vennek nemet autot!
ez mar nem az
ez mar nem az
NE ÍGY! NE ÍGY!