Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ok akkor nem erõltetem :).

valaki meg tudná mondani hogy SE telefonba hogy lehet hetente-havonta ismétlõdõ 'Idõpont'-ot berakni?? a naptárba sokat kutakodtam de nem találtam ilyet... :( pedig fontos lenne

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Na ezt éppen nem a lithium-ion aksikra találták ki. Pont az ellenkezõjét fogod elérni a használatával.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ok kösz.

más: van egy ilyen app.-om ami direkt lemeríti csontig az aksit ha már merülõbe van a mobil. (rezeg zenél világít stb.) és azt írja hogy ha havonta megcsinálom ezt a 'csontigmerítés-felötöltés-t' akkor az meghosszabbítja az akksi élettartamát. igaz ez?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

és akkor szevizbe eltûntetik ezt a live menüt?

azt hol tudom meg nézni hogy milyen frimeware van a mobilon?

Ha kell priviben írok címet Pesten ahol tuti megoldják.

Firm verzió: >*<<*<* szolg. infó szoftverinfó

ahol a < a joystick balra mozdítását jelenti, a > pedig jobbra

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ok kösz!

és akkor szevizbe eltûntetik ezt a live menüt?

azt hol tudom meg nézni hogy milyen frimeware van a mobilon?

közbe megtaláltam hogy kell a live menüt lecserélni: http://www.pappfer.h...opic.php?t=1796

+se-seknek nagyon jóóóó: http://www.pappfer.h...opic.php?t=1047

na majd akkor babrálok ha lejár a gari :D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Nem ismerem az online sw frissítést, de furcsa lenne ha lehetne ha lehetne vele nyelvcsomagot váltani vagy live menüt eltûntetni. Ha legközelebb idehaza jársz add be egy nem márkaszervizbe ;)

S.E. tulajok itt bogarásszatok:

www.pappfer.hu

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
a sonyericsson hivatalos honlapjáról le lehet szedni egy kis progit ami frissiti a szoftvert. hát kipróbáltam mert az én k750i-en tök más ikonok voltak mint egy normál k750i-n, meg ilyen vodafonos bizbazok mindenütt (pedig kártyafüggetlen) + a magyar nyelv is hiányzik, de szoft.friss után ugyan olyan maradt az egész teló. semmi nem változott... pedig a kis progiba kiválasztottam a magyar nyelvet. mit lehet csinálni?

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
köszi voti. telefon tárolásra még egy jó tipp ha nem akarsz nyeregtáskát akkor vegyél egy övtokot mely passznl a telohoz és jó szorossan fel tod rakni a kormányra nekem tavaj nagyon be vált csak idén kell egy új tok mert megfáradtak a tépözárak de most fekvöt veszek mert az mégstabilabban ál ja és azért is jó eme tárolási mod mert igy szemelöt a telo és akár drotos fülest is használhatsz

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
d750-est olyan helyre kell vinni ahol nem a tmobilos szoftot tolják rá, hanem a brand menteset. Nyilván a márkaszerviz, tmobil szerviz nem ilyen hely ;) Ja és leadásnál szólj, hogy a gyári független szoftja menjen rá.

Én egy 5110-est használok kb hasonló dimenziókkal, simán mez zsebben hordom. Ha zavar vegyél egy nyeregtáskát...

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Posted Image

Én ezt a telefont használom fõleg télen, kesztyûben is tudom kezelni. Több mint hét éve használom és tökéletesen mûködik ! Nem egy karcsú darab nyáron a bringás mezt egy kicsit lehúzza. Por ütés és enyhén vízálló. A menüje a 6210 -vel azonos. Kevés ilyen telefont látni. Ha valakinek van ez a típus írja le ,hogy hol tartja bringázás közben. (De ne azt hogy otthon:) )
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
voti kérdezném hogy a d750 esen miután fügetlené let nem lehet átálitani rendessen a wap beálítást a gyári t-mobos beálitás törlödne egy szoft fsisitésnél igaz vagy nem
te ezt biztos jobban tod mint én

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
szoft frissités elöt mindent ments le a telorol pc-re vagy memo kártyára(ez a legegyszerübb ha elég nagy a kártya)mert fris.kor az adatok elvesznek ez a minusz a + hogy zsir uj lesz a szoft. nincs több lefagyás meg ilyenek de ha edig se volt gáz nincs értelme

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

viszont egy kérdés: szoft. friss-nek milyen hatása van a mobilon? +/-

Csak akkor van értelme ha valamilyen szoftveres hibája van lefagy, újraindul, valami nem úgy mûködik ahogyan kellene. Egyébként semmi + vagy - változást nem fogsz észrevenni.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na meg van a k750i. fullos csomagolásban adták stereo fülhallgatóval és adatkábellel. egy szó: király. fölösleges lenne most sokat írnom róla.
viszont egy kérdés: szoft. friss-nek milyen hatása van a mobilon? +/-

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
egész jók a sonyericssonok én most egy k750-et nyuzok jó ideje egy gond vele hogy a négyálásu gombot joystic-vel oldották meg ez egy idö után elromlik 4ezer kb a csere. Tehát a joy-os se telók kerülendök hála égnek a gyárto is rájött az új tip. már sima gomb a w300 egy also kategoriás darabb nem rossz de inkább w800 vagy w810 de bármeik kszériás is jo igaz nem hivják wolkman mobilnak de a lejátszo progi u.a.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

értem
nem nem akarok egyáltalán azt de az ngage szõren cserélem erre,így egyértelmû hogy ez lessz...
de amúgy eddig a 6230ivel votlam el a legjobban...

csak most van ez a lehetõség és akkor asszem az mpx220lessz..

most irt egy cula hogy w300i esetleg?no sosem volt -na jó réegn egy r310s ericcsonom-szal nem ismerem egyáltalán ezt.
de meggyõzõ az hogy ezt volkmenmobilnak árulják...
bár tény hogy se ez se a moto nem tetszik,szal ebböl a szempontból mindegy...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
http://mobilosiranytu.fw.hu/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
üdv :)
opera mini a neve,én a 3.0 ás verziót használom,mert kicsit(nagyon ) korlátoz a pannon,de van egy 2.x verzió is,amivel sokmindent le lehet tölteni stb
http://operamini.try.hu a cím
használd egészséggel ;) ha vmi nem sikerül elküldöm akár mailben is

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
BBB: ajanlottad azt a bongeszot a N6233-amra. meg tudnad mondani, hogy mi volt az? esetleg egy link is johet ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaja igazábol az is elég lenne,de ha már tud ilyet akkor valszeg egy évben 2* 3* fogom használni,de akkor nagyon hálás leszek hogy van rajta!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!