Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2008. július 17. - 09:33
E-ten-t sokan szidják (bizonyos típusait)
Asus is elég jó szerintem,de még nem használtam
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 17. - 08:57
aprobb hibákrol találok infot másik forumokban, de tul sok használt készülék van eladó.
pda-ban a htc-k vagy az e-tenek jobbak lennének?
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Írta 2008. július 15. - 20:15
Írta 2008. július 15. - 12:53
Ja, hol lehet kapni bronz elõlapot hozzá? A google steelt ad ki, az alap fekete meg nem igazán bejövõs.
ROSE nem bronz és sok helyen kapni, kb 5E. ,de nokia márkaboltban biztos van
Írta 2008. július 15. - 12:40
Ja, hol lehet kapni bronz elõlapot hozzá? A google steelt ad ki, az alap fekete meg nem igazán bejövõs.
Írta 2008. július 05. - 23:04
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 05. - 22:46
Velem még soha...de nekem Sony Ericsson-om van..! :bananadan
Nem irigyellek
De magamat sem:
Motorola F3 De legalább nem bukok sokat ha összetörik, elázik, megkarcolódik
Mondjuk most nincs is olyan telefon ami nagyon megmozgatná az ember fantáziáját...
Írta 2008. július 05. - 22:31
Huh,gyerekek,vettem végre egy értelmesebb telefont mint amit eddig használtam.
Egy barátomtól vettem nokia 6233 készülék még érvényes garanciával.
Nos mi történik?Letörik az a kis kapcsoló ami a ki-be kapcsolásért felel.
Nem a szétszedhetõ borításról,hanem a telefon zöld lapocskájáról,amihez nem
férhetek hozzá mint civil ember,mert torx-os.Meg én minek szedjem szét mikor nem vagyok szakszervízes.
Kivel fordult már elõ ilyen?Gyakori?Vagy én vagyok "mázlista"?
Velem még soha...de nekem Sony Ericsson-om van..! :bananadan
Írta 2008. július 05. - 22:02
Egy barátomtól vettem nokia 6233 készülék még érvényes garanciával.
Nos mi történik?Letörik az a kis kapcsoló ami a ki-be kapcsolásért felel.
Nem a szétszedhetõ borításról,hanem a telefon zöld lapocskájáról,amihez nem
férhetek hozzá mint civil ember,mert torx-os.Meg én minek szedjem szét mikor nem vagyok szakszervízes.
Kivel fordult már elõ ilyen?Gyakori?Vagy én vagyok "mázlista"?
Írta 2008. július 01. - 15:18
létezhet az, hogy régebbi (>4-5éves) sim kártyával többet fogyaszt ugyanaz a telefon? vagy ez csak urban legend?
Szerintem inkáb az utóbi állitás az igaz.Vagyis nem hiszem hogy a sim kártya kora(az állapota már inkább) annyira befolyásolná a telefon üzem idejét,én 4év után cseréltettem ki az elsõ sim kártyámat de nem vettem észre hogy a telefonom többet fogyasztott volna persze azért lehet benne valami.:chin:
Amúgy szerintem egy sim kártyát nem érdemes hosszú évekig használni 2-3év után érdemes kicseréltetni pláne hogy ezt a szolgáltatók ingyen elvégzik és 2-3 év alatt a simkártyákat is szokták fejleszteni pld gyorsabb lessz,több kontaktot(névjegyzéket) sms-t lehet tárolni rajta stb.
Írta 2008. június 25. - 23:28
Írta 2008. június 25. - 23:23
nokia 6300 készenléti ideje másnál is ilyen szegényes (2-3 nap)?
sok helyen olvastam errõl, elvileg a v5.0 szoftver esetében jobb (volt) a helyzet. vkinek ötlet, tipp, tapasztalat?
szerintem újabb telefonok között nem nagyon fogsz olyat találni, amelyik két-három napnál tovább bírja, ha használod is. barátnõmé néha kibír 5-6 napot is, de akkor tényleg alig használja és alig beszélünk. ami ritka, fõleg hogy egymás között ingyen:D enyém átlag két napig bírja, mondjuk nagy és érintõs a kijelzõje, meg használom is rendesen, zene is szokott menni hangszóróról, meg kb napi egy óra körül pofázok rajta.
Írta 2008. június 25. - 13:40
sok helyen olvastam errõl, elvileg a v5.0 szoftver esetében jobb (volt) a helyzet. vkinek ötlet, tipp, tapasztalat?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. június 24. - 22:16
Írta 2008. június 24. - 20:30
Hali szerintetek
van remény arra hogy egy 3110-hez kapjak jobb fülest mint a gyári alap sztereo headset nem kéne über f@sza csak ne esen ki a fülböl meg picit szólhatna is jobban álítólag nem létezik de hátha mégis:D
legrosszab esetben átforrasztom a sonyt:)
Szerintem majdnem biztos hogy nem,de bár ne lenne igazam.
De ha meg a Sonyt forrasztod át még akkor sem
Az ok egyszerü,a Nokia sosem fogja utólérni a Sony(Ericsson)-t hangzás minõségben szerintem.
Írta 2008. június 24. - 19:59
van remény arra hogy egy 3110-hez kapjak jobb fülest mint a gyári alap sztereo headset nem kéne über f@sza csak ne esen ki a fülböl meg picit szólhatna is jobban álítólag nem létezik de hátha mégis:D
legrosszab esetben átforrasztom a sonyt:)
Írta 2008. június 12. - 11:48
Írta 2008. június 12. - 11:28
Írta 2008. június 09. - 23:15
bar nekem a HTC konyveben is irtak az akksi formazast, pedig ez is li-ion. sot, asszem a n6233-nal is.
RAUH-Welt
B E G R I F F