Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2009. július 15. - 15:19
A GoogleEarth egész használható rajta a GPS-szel együtt.
A 4 féle szövegbeviteli mód közül a kézírás lett a kedvencem. Valahogy az nagyon kézre áll, és ha kb. szépen írom a betûket (nem kell azért annyira, és néhány betûnek felismeri többféle írásmódját is) akkor nagyon gyorsan lehet sms-t írni
A videó lejátszás, meg beszarás.
A fényképezõgépet eddig csak sötétben használtam, és az nem annyira jó úgy...
Írta 2009. július 15. - 13:52
De ez szerintem egyedi probléma. Van, hogy napokig nem jön elõ. Hiába ütögetem finoman akkor nem csinálja.
Írta 2009. július 15. - 12:36
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. július 15. - 12:24
a többi sz*r
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. július 15. - 12:18
a legfontosabb jelenleg hogy touchscreenes legyen [mert tetszik ] es hogy jo kameraja legyen. zene funkciok egyaltalan nem fontosak, GPS sem kell, de meg wi-fi se nagyon. mobil internet meg laptop mindig van nalam, ugyhogy inkabb arrol netezek, zenet az autoradiobol hallgatok, GPS-nek meg ott a tomtom. fenykepezo viszont nincs nalam.
elvileg szep kepe van a Jet-nek meg 5mp a kamera, de a menuje olyan furcsanak tunik... lehet vegul megis 5800 lesz belole, mert akarhanyszor veszek nem nokia telefont megbanom...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. július 15. - 08:28
BBB mit tudunk errol a HTC Magic-rol?
http://www.htc.com/w...c/overview.html
edit
melyiket venned?
touch diamond, magic, nokia 5800, samsung jet, samsung blade
HTC-k ellen szol hogy mindenhol azt irjak cirka egy napig [se] tart az akksi. a nokia kicsit fapadosnak tunik, a samsungokrol meg nem tudok semmit. jok egyaltalan?
mas opcio nincs, szal ne ajanlj egy 6ik opciot, ezek kozul kell valasztani.
touch diamond 2-nél nincsen megoldva?
Írta 2009. július 15. - 08:21
Nekem diamond-om van, de "dupla" akksival, kb 2 mm-el vastagabb így hátránya, hogy nem tudod bõvíteni, bár nálam félig sincs kihasználva a belsõ 4GB.A jet nagyon tetszik
Tomidny-nek van 5800-a, Õ arról valószínû tud mondani tapasztalatokat.
A blade-et ingyen adja a voda?
Szóval a Jet vagy BB 9500
-=B.B.B.=-
Írta 2009. július 14. - 20:55
http://www.htc.com/w...c/overview.html
edit
melyiket venned?
touch diamond, magic, nokia 5800, samsung jet, samsung blade
HTC-k ellen szol hogy mindenhol azt irjak cirka egy napig [se] tart az akksi. a nokia kicsit fapadosnak tunik, a samsungokrol meg nem tudok semmit. jok egyaltalan?
mas opcio nincs, szal ne ajanlj egy 6ik opciot, ezek kozul kell valasztani.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. július 02. - 11:22
-=B.B.B.=-
Írta 2009. július 02. - 08:57
-=B.B.B.=-
Írta 2009. július 02. - 07:34
Sanyierikszonos vitának ezennel vége. (Ugye mindenki vette az adást?)
Éljenek a világszabványok!
(He-hejjj, de szeretnék ilyeneket jópár egyéb dologban is: memóriakártya, etcetera...)
Írta 2009. július 02. - 07:04
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. július 02. - 00:02
Lépjünk túl ezen a parttalan vitán.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. július 01. - 23:31
Írta 2009. július 01. - 23:27
tomidny: és a legrosszabb ezekben az SE borzalom töltõkben, hogy kb. fél év után olyan szinten kontaktos lesz a béna csatlakoztatás miatt, hogy alá kell támasztani a töltõ csatlakozót, hogy érintkezzen. A sikítófrász kerülgetett, utána hál istennek túl adtam az összes SE borzalmon
Üdv.
-Már bocsi,de szerintem meg nem a tõltõ a béna hanem aki nem tudja rendesen használni vagy nem tud rá vigyázni.:angevil:
-Sajnos megint csak a saját példámból tudok kiindulni,én a K800i-met egész pontosan 2006.09.07.-én vásároltam na most ugye ez már bõven több mint fél év és azóta már azért jó párszor csak volt tõltve és eddig semmi baja sincs a tõltõmnek.
Persze ehez hozzá tartozik hogy én szeretek vigyázni a cuccaimra.
Akkor most mirõl is beszélünk?
Írta 2009. július 01. - 22:44
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. július 01. - 19:36
Az is, hogy az lesz. Márkán belüli kompatibilitás meg még jó hogy az, de ezen mi a fura? Sokkal inkább az a fura, hogy a nokia erre képtelen, és 2 évente újabbat talál ki. Így most lesz egy szabvány, így nem kell külön töltõt venni otthonra, melóhelyre, suliba, se cipelni, se ilyenek.
Most lesz a Micro USB, ezzel várhatóan kevesebb töltõ fog fogyni, ezzel is ellene lehet menni - ha csak apró mértékben is - a környezetszennyezésnek.
Írta 2009. július 01. - 17:34
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. július 01. - 17:16
Mondjuk az 5800-as USB csatlakozója is picit más, mint a szabvány mini USB... Fene a hülye fejükbe!
Írta 2009. július 01. - 16:40
Ejj bazz, eddig nem tudtam milyen a SE telefonok töltõ csatlakozója. Most megnéztem.
Ez a errõl vagyon szó?
http://www.geomobil....sson-cst-60.jpg
Aktuális civil