Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2010. December 13. - 20:00
Posted 2010. December 13. - 19:53
cindercone82: volt itt is talán a link a kis projektoros Samsung-ról - én egy olyanra neveznék be Galaxy S helyett, pont annyival kisebb a kijelzõje emlékeim szerint, ami már kellemessé teszi a használatot. nem értem, miért a 3.2" meg a 4" a népszerû - az elõbbi azért néha kicsi, az utóbbi meg már túl nagy telefont eredményez...de egy 3.5-3.7" nyerõ lenne.
Posted 2010. December 13. - 19:50
És milyen formátumban teszed fel a House-t? Mekkora méretben?
A formátumot nem tudom, konvertáltatom egy OVI-s progival elsõnek, és töredék méret lesz, illetve a netrõl lehet eleve ilyet tölteni, ahogy láttam.
De ez a gépen történik, közben a telefon nem kell, h a közelben legyen.
Ezért így szoktam, mert úgy tûnt, hogy gyorsabban másolja át a gép a dolgokat, ha nem PC Suite-módban van a telefon, hanem tárként.
Posted 2010. December 13. - 19:41
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. December 13. - 19:36
És milyen formátumban teszed fel a House-t? Mekkora méretben?De látja!
Én mindig USB tárként kötöm gépre, és igaz, nem zenét, de filmeket szoktam rárakni.
Aztán mikor újra belépsz, észleli, hogy van változás, és frissíti a listát. Igaz k. lassan, gondolom, mert végignézi az x gigát, h merre mi új van.
Azt hittem, az a problémád, h ez lassan történik, mert ez engem is bosszantani szokott. Ha mondjuk buszon House-t akarok nézni, akkor már a megállóba menet bekapcsolom a lejátszót, hogy mire megjön a busz, biztos megtalálja az új részt
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. December 13. - 19:22
De tudják(legalábbis ez a nokia tudja). De így hiába másolom át a zenéket, a gyárilag installált ovi player nem látja. Csak úgy látja ha a saját programjával szinkronizálom pc-rõl és csinálok belõle playlistet. Biztos van akinek ez szimpatikus, mert szép grafikus felülete van, szép nagy gombokra lehet klikkelni, de én még a norton commanderen szocializálódtam.
De látja!
Én mindig USB tárként kötöm gépre, és igaz, nem zenét, de filmeket szoktam rárakni.
Aztán mikor újra belépsz, észleli, hogy van változás, és frissíti a listát. Igaz k. lassan, gondolom, mert végignézi az x gigát, h merre mi új van.
Azt hittem, az a problémád, h ez lassan történik, mert ez engem is bosszantani szokott. Ha mondjuk buszon House-t akarok nézni, akkor már a megállóba menet bekapcsolom a lejátszót, hogy mire megjön a busz, biztos megtalálja az új részt
Posted 2010. December 13. - 19:10
A következõ telóm mindenképpen androidos lesz. Csak vacilálok nagyon, mert strapabíró is legyen meg a kijelzõje is jó legyen meg gyors is legyen meg az aksija is bírja...mindenképpen kompromisszumot kell kötnöm.
A Galaxy S-nél jobb kijelzõje egyik telefonnak sincs (még az N8-nak meg a Desire-nek sincs jobb), méretben szeretnék kisebbet mint az S, és anyagminõségben legalább olyat mint egy Desire de inkább Nokia C7. A Motorola nagyon vonz mert ritkán dobnak ki telót de amit árulnak az általában nagyon átgondolt és egyedül azon van natív android (semmi tácsiz meg szensz meg tájmszkép).
Ha rendelhetõ lesz akkor kíváncsiságból hozatok egyet és szét tapizom.
Mai legjobb beszólás: "hajjakmeg nem kaptam ilyen csekket! há behozom és megmutatom!"
Posted 2010. December 13. - 19:01
Tapogattad már a Defy-t?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. December 13. - 18:57
És elolvastátok a használatit? Mert tudja!
Beállítások/telefon beállítások/Számítógépes kapcsolatok.
Tudsz választani hogy PC Studio vagy Médiatár vagy Háttértár. alapból Samsung PC Studio van beállítva.
Erre szoktuk mondani hogy: "Ríd lúzermanuál bifor júzzz!"
igazad van
visszagondolva, csak a gyári cd-n lévõ drájver volt szar azért nem látták egymást a géppel
annyira meg nem érdekelt hogy túrjak a neten
(igy elsõ blikkre meg csak az maradt meg hogy nem müködött)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. December 13. - 18:51
És elolvastátok a használatit? Mert tudja!ja, bár a samsung s5230 amit Anyukámnak vettem, nem tudta, idegesített is
de aztán úgysem tudott vele megbarátkozni (meg én se)
Beállítások/telefon beállítások/Számítógépes kapcsolatok.
Tudsz választani hogy PC Studio vagy Médiatár vagy Háttértár. alapból Samsung PC Studio van beállítva.
Erre szoktuk mondani hogy: "Ríd lúzermanuál bifor júzzz!"
Posted 2010. December 13. - 18:33
De tudják(legalábbis ez a nokia tudja). De így hiába másolom át a zenéket, a gyárilag installált ovi player nem látja. Csak úgy látja ha a saját programjával szinkronizálom pc-rõl és csinálok belõle playlistet. .
aha. ez a verzió eszebe se jutott már. ez valóban elég gyökér .
Posted 2010. December 13. - 18:29
De tudják(legalábbis ez a nokia tudja). De így hiába másolom át a zenéket, a gyárilag installált ovi player nem látja. Csak úgy látja ha a saját programjával szinkronizálom pc-rõl és csinálok belõle playlistet. Biztos van akinek ez szimpatikus, mert szép grafikus felülete van, szép nagy gombokra lehet klikkelni, de én még a norton commanderen szocializálódtam.ezek a telcsik már nem tudják az az eccerû primkó módszert hogy a pc látja mint usb drive és simán áthúzom a komplett mappát ?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2010. December 13. - 18:20
Elvileg tudni kéne nekik....A legtöbb tud mûködni mint "USB háttértár".
ja, bár a samsung s5230 amit Anyukámnak vettem, nem tudta, idegesített is
de aztán úgysem tudott vele megbarátkozni (meg én se)
Posted 2010. December 13. - 18:10
ezek a telcsik már nem tudják az az eccerû primkó módszert hogy a pc látja mint usb drive és simán áthúzom a komplett mappát ?
Elvileg tudni kéne nekik....A legtöbb tud mûködni mint "USB háttértár".
Posted 2010. December 13. - 17:53
Pedig nincs.
Töltögessem fel a zenéket a playerbe a pc-n, szinkronizálgassam, ömlesztve berakja az egészet egy listába. Lehet rendezni album, elõadó, cím szerint.
Totál átláthatatlan, törölni is csak egyesével lehet a számokat..
Gondolom az itunes-t próbálták koppintani, most az a menõ(mondjuk azt se használom, biztos az a baj). Biztos nagyon tuti, de nekem nem jön be!
ezek a telcsik már nem tudják az az eccerû primkó módszert hogy a pc látja mint usb drive és simán áthúzom a komplett mappát ?
Posted 2010. December 13. - 17:10
Köszi! Winamp-ot használok pc-n. Kerestem azt is de nem találtam symbianra.Én most Winamp-ot használok, androidra.
Ha lenne benne EQ, akkor tökéletes lenne, de így is ez a leghasználhatóbb, a rengeteg próbált közül.
Viszont ez a FolderPlay tényleg tökéletes. 1.8as verzió már véletlenszerû lejátszást is tud, kéjmámor!
EQ nincs benne, de nekem nem is kell.
Picasa _Alex_
Posted 2010. December 13. - 14:11
Gondolom az itunes-t próbálták koppintani, most az a menõ(mondjuk azt se használom, biztos az a baj). Biztos nagyon tuti, de nekem nem jön be!
Én most Winamp-ot használok, androidra.
Ha lenne benne EQ, akkor tökéletes lenne, de így is ez a leghasználhatóbb, a rengeteg próbált közül.
Posted 2010. December 13. - 13:20
Töltögessem fel a zenéket a playerbe a pc-n, szinkronizálgassam, ömlesztve berakja az egészet egy listába. Lehet rendezni album, elõadó, cím szerint.
Totál átláthatatlan, törölni is csak egyesével lehet a számokat..
Picasa _Alex_
Posted 2010. December 13. - 08:49
Miért? A symbian-os telókban nincs gyárilag normális lejátszó? Ez nekem új....Mondjatok már egy használható zenelejátszót symbianra légyszi!
Csak kettõt kívánok:
Ne kelljen szanaszét hekkelni a telefont hozzá
és tudjon könyvtárszerkezetet kezelni, semmi szinkronizálgatás meg rendezgetés albumok szerint, meg ilyen hülyeségek!
Ez az OVI megõrjít, ez egy fostalicska!
Posted 2010. December 12. - 23:07
Ezt tudja: könyvtárstruktúra, play-pause-rew-forward-stop.
Fantasztikus! Ha még véletlenszerû lejátszást is tudna, maga lenne a tökély!
Na de ne legyek telhetetlen!
Picasa _Alex_