Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2010. December 16. - 14:14
inkább levonatoznék valamelyik hétvégén mohácsra valami cimbivel.
Posted 2010. December 16. - 14:09
Írtam nekik, hogy lehetséges-e paypal-al fizetni....ha igen akkor elvileg nem nagyon cseszhetek rá?
Posted 2010. December 16. - 14:00
Posted 2010. December 16. - 13:58
nem ebay-en leltem hanem express.hu-n
de lehet minnyá megtalálom ott is megtalálom...
õ a hirdi egyebkent
http://www.expressz....detes-23735760/
van 1-2 hasonló
Posted 2010. December 16. - 13:55
most erõsen filózás van h megmerjem-e innen
vagy itthonrol telenorosat 15-el drágábban....de azt még függetleníteni is köll, szal azért drágább legy szûk 20 ezerrel
igazából nem is a garitol tartok, hanem hogy átbaszós a dolog....hogy telefon helyett kitömik nekem a dobozt szaloncukorral
Ha függetleníted alapból bukod a garit.
Nem hinném hogy szaloncukorral tömik ki a dobozt. esetleg nézd meg hogy az eladónak mennyire pozitívak az értékelései, meg hogy mennyi tételt értékesített már sikeresen!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. December 16. - 13:54
Windowsos mobilt(PDA-t) az életben ne vegyél.Csak a szívás van vele.Az a kategória,amikor te vagy érte,és nem fordítva.
Androidos gépeknél nem feltétlen a proci teljesítményt kell nézni.
Nekem HTC Hero van,nem egy friss darab,de nagyon jó vas.
Néztem Thommey Desire telcsijét.
Egymás mellé rakva csak egy árnyalatnyi sebesség különbség van a kettõ között,pedig abban sokkal erõsebb mag van.
Optimalizálás rengeteget számít.
Összességében : android jó,mert könnyen kezelhetõ,stabil,tele van kellemes meglepetésekkel.Ezer progi van rá.
Úgy néz ki,megint lehet a telót arra használni,amire ki van találva és nem szopni kell vele.
...ja:bármi lesz is,csakis kapacitív kijelzõ legyen!
rbalint: Defynél nem zavaró,hogy nincs rendes billentyû rajta?Rendesen használható?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Posted 2010. December 16. - 13:12
igazából nem is a garitol tartok, hanem hogy átbaszós a dolog....hogy telefon helyett kitömik nekem a dobozt szaloncukorral
Paypal? Elvileg vissza kell fizetniük a pénzt, ha átvertek. Valami ilyesmit olvastam a Paypallel kapcsolatban...
Posted 2010. December 16. - 13:03
vagy itthonrol telenorosat 15-el drágábban....de azt még függetleníteni is köll, szal azért drágább legy szûk 20 ezerrel
Posted 2010. December 16. - 12:54
A nemzetközi gari azt jelenti hogy ha van HIVATALOS hazai forgalmazója a terméknek akkor az KÖTELES megcsinálni gariban!De amit nem értek, hogy angliából van a telefon, azt írták nemzetközi garancia van rá, 1 év gari, meg 90 nap visszaküldési gari....
Ez a nemzetközi garancia mit takar?
Elég asztalra csapós magyarisztánban a dolog, mivel sok forgalmazó nem ismeri el hogy hazánk is a Föld nevû bolygó egy része. Nekem volt ilyen jellegû problémám egy USA beszerzésû objektívvel. Csak meg kell fenyegetni õket hogy írsz az anyacégnek hogy vegyék el tõlük a forgalmazói és garanciális jogkört, és akkor megcsinálják. Itthon ez így megy.
Csak arra figyelj oda hogy a nemzetközi garis papír rendesen ki legyen töltve (pecsét,dátum,sorozatszám vagy IMEI és aláírás). Pecsét nélkül itthon semmit nem fogadnak el. Ráadásul sok helyen számlát is kérnek, de a magyar szabályok szerint garijegy rendesen kitöltve elég.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. December 16. - 12:14
Posted 2010. December 16. - 11:56
Hello.
Thanks for the mail.
The price of the htc desire hd is already included with the DELIVERY, VAT and TAX to your house which is 250EURO...
The Phone is Brand New, Never Opened, Sealed in the manufacturer box, The warranty of the phone is International warranty, if the phone get spoil or damage, your can repair it in any Manufacturer's Store worldwide, 100% unlocked to work with any sim card/network operator anywhere in the world.
We are located in WESTMIDLANDS, UK.We ship directly from our warehouse. All our products comes with a year international warranty and 90 days return policy.
We deliver to customer's doorstep. Shipping are Insured. Within 36 Hours of Payment Confirmation through FEDEX AIRWAYS ...
We are a legitimate company here in UK and the whole Europe, we are registered under the UK REGISTERED COMPANY BODY, You can verify our legitimacy by visiting Free Company Search - Find Credit Reports and Company Accounts on all UK and International Limited businesses. All available online instantly from UK Data Ltd. and search for PHONE SELECT LIMITED , there you will see that we are a legitimate company and that you can trust us...
We give 90 days return policy, Money back/item exchange warranty on all our products , if you are not satisfy with what we have sent to you, this will give you assurance that you can buy from us with absolute confidence.
TO ORDER:
Provide us with the following information's
RE-CONFIRM YOUR ORDER: (What you want)
COLOR SPEC : (available in White & Black only)
UNIT OF PURCHASE: (How many you want)
SHIPPING NAME:
FULL DELIVERY ADDRESS:
PHONE NUMBER:
Once we receive your details, we will proceed with your order.
Note:Orders are delivered within 36 hours once payment are confirmed by the company accounting department.
Our company registration data is detail underneath,You can verify our establishment status from United Kingdom registration body Free Company Search - Find Credit Reports and Company Accounts on all UK and International Limited businesses. All available online instantly from UK Data Ltd.
Best Regards
Management.
Name & Registered Office:
PHONE SELECT LIMITED
69 GREAT HAMPTON STREET
BIRMINGHAM
WEST MIDLANDS
B18 6EW
UNITED KINGDOM
Company No. 05376374
Posted 2010. December 16. - 11:46
Posted 2010. December 16. - 11:45
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. December 16. - 11:41
De amit nem értek, hogy angliából van a telefon, azt írták nemzetközi garancia van rá, 1 év gari, meg 90 nap visszaküldési gari....
Ez a nemzetközi garancia mit takar?
Posted 2010. December 16. - 11:23
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. December 16. - 09:02
én ezt úgy állítottam be, hogy a gmail fiókok át vannak irányítva a másik gmail fiókomra...haverom most vett Galaxy S-t, az elsõ kérdése ez volt ma délelõtt: "te Dév, be lehet ezen 5 gmail fiókot állítani?
4 címet kezel egy gmail fiók... tudom választani, hogy melyik címmel írjam a választ
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. December 15. - 23:09
2. privát gmail, az van feliratkozva a "qpacsapatlistára" (20 fõs "kis" egyetemi baráti társaságunk listája), na oda megy az abszolút hülyeségtõl kezdve a véresen komoly témákig minden:D, ezt folyamatosan szinkrozinálja;
3. egyetemi "hivatalos" e-mail fiók, oda neptunüzenetek meg 2 közös évfolyam-levlista + 1-2, aktuálisan fontos tárgyi lista, ZH után eredmények, stb...ezt is ritkán töltöm le mobilra, de így év végén napi 10-15 fontos levél ide is jön, amit le is töltök és nem csak látom a fejlécét.
haverom most vett Galaxy S-t, az elsõ kérdése ez volt ma délelõtt: "te Dév, be lehet ezen 5 gmail fiókot állítani? meg valami IMAP vagy micsoda is kéne..." 1 fiók privát, 1 egyetemi "hivatalos"-levlistás, 1 hírleveles, illetve 1 az egyéb reklámra/fb üzenet/stb...az 5. az meg a mindenféle privát seftelésének van a vaterán meg ebayen:D..az IMAP meg azért kell, mert besegít az apja cégénél néhány üzletelésben, és oda meg a céges levelezést kell használnia. :D
Posted 2010. December 15. - 21:11
De találtam pár uj Desire-t meg HD2-t jó áron...hd2 miféle szerzet?
Posted 2010. December 15. - 17:04
maggi: csak én nem értem, h ha neked ennyire drága egy ilyen telefon, akkor minek szeretnél venni? ( vagy nekem van furcsa elképzelésem a használati tárgya ár-érték arányáról )
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2010. December 15. - 16:35
A sok facebook üzenet biztos.Egy dolgot nem értek...
Ha 1 e-mail fiók, akkor feltételezem az a privát és nem céges fiók. Szal a privát e-mail-edre honnan jön napi 100 levél?
Hány barátnõd van Neked...
Nekem sajnos a melóm megköveteli a sok e-mail-t, de így is céges+privát= napi 50 és ez sztem már kiugró soknak számít a munkahelyek között...
Na, ha Kiskubainak szabad, akkor én is írom.
e51 sok tartozékkal telenor függõséggel eladó.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy