Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Azzal is szemeztem, csak a Windóz miatt lebeszéltek róla...

Írsz nekem pár sort róla? hogy milyen volt....

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
ha nem ájfonos lennék,tutira ujra htc hd2-t vennék megint...meg lehet szokni azt hogy winmobilie alatt fiut az az sence vagy mi...meg hát kézbevéve rögtön üvölt hogy minõségi telefon...

a lunát akartam lecserélni,de állítom hogy ez a páréves telfon jobban össze van rakva mint a most kapható telfeonok kb 90% a... :/
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

ha vennék, én tutira MOnte mellett döntenék

Úgy néz ki a Telenor, alias Pancser GSM is ezt akarja.Mától megemelték a Galaxy amúgy is húzós árát. Érdekes húzás ez ilyenkor Karácsony elõtt. Vagy pont azért? Na mindegy.
Kezembe akartam fogni egy Galaxyt, de nem volt nekik. Így egy Montet és egy SE X8-at taperoltam meg. A SE így röpke fél perc alatt sem tûnt túl jó minõségû telefonnak. A Samsung sokkal szebb. Persze be nem kapcsoltam egyiket sem. Szóval a SE X8, vagy a Monte között fogok dönteni. De valahogy egyik teló sem gyõzött meg igazán, így valszeg inkább a sokkal olcsóbb Montet fogom venni. Magamat ismerve, nem haználnám ki az Android lehetõségeit.

Fiamnak egy Samsung 3370et vettem. Remélem jó teló lesz neki.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
A vidio azért nem egyértelmû,mert ha fut a telcsin egy task manager,ami kilövi a nagyja alkalmazást,akkor nem objektív a teszt.

...ahogy nézem ennék a kategóriánál már tök mindegy.
Meg Maggi Vegyél Defy,mert én is azt akarok és majd lesz kit nyaggatni,hogy milyen...

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
erõs,gyors.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sok videót megnéztem "tecsõ"-n (you tube) és volt is egy video ahol galaxy s, desire és defy volt szembeállítva , gyorsaságot teszteltek...

Galaxy S mennyire jó választás? a kijelzõje elég szép képet ad a mási kkettõhöz képest

itt E!:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Csóró egyetemisták/fõiskolások milyen jól állnak anyagilag. :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Indok?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Defy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Samsung Monte-ról vélemény? Van wifi és GPS. Kérdés, ez utóbbi használható e net nélkül, mivel a telefonon nincs op rendszer.Ez a telo eléggé árbajnok.De lehet, van valami "apróbetû", ami miatt ilyen olcsó, ezért érdeklõdök. Köszi!

ha vennék, én tutira MOnte mellett döntenék

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Déjá vu,:D nem napi melóhoz kell. És nem is bringára. Mondhatjuk úgy is, szorult helyzetben, fõleg sötétben Pesten.:)

ja. arra jó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
defy vs. desire?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Mobile GMaps - View maps from various sources on your mobile phone!
evvel elvileg tudod használni a gps-t net nélkül. mármint helyzetmeghatározásra. olyan térképet töltesz le a mgmapmakerrel amilyet akarsz. azt viszont nem tudom, hogy navigálni tud-e hanggal.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Samsung Monte-ról vélemény? Van wifi és GPS. Kérdés, ez utóbbi használható e net nélkül, mivel a telefonon nincs op rendszer.Ez a telo eléggé árbajnok.De lehet, van valami "apróbetû", ami miatt ilyen olcsó, ezért érdeklõdök. Köszi!

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
próbált már valaki osx alól nokiát sw updatálni?
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

amúgy arra kell gps hogy legyen esetleges "szorult helyzetben" segítség :), napi melóhoz rendszeresen , vagy bringára ?

Déjá vu,:D nem napi melóhoz kell. És nem is bringára. Mondhatjuk úgy is, szorult helyzetben, fõleg sötétben Pesten.:)

Dózer, most komolyan! Olvass kicsit utána a dolgoknak!

Épp most olvasok utána.Ezért írogatok ide, és olvasom a válaszokat.

De egy hivatalos boltban sosem fogja azt mondani neked az eladó, hogy töltsd le torrentrõl a navigációs programot, de a 3.9.0.12-nél frissebbet, és a térképcsomagnál vigyázz, mert a 3.9.0.12-höz tartozó zip vírusos, az oroszoknál van hozzá jófajta crack, és kapcsold ki az automatikus frissítést, meg ilyenek...

Mondtam a nõnek, hogy én úgy tudom, a Samsungra is és a SE-re is fel lehet tölteni ingyenesen használható GPS programot, de ugrott nála a lemez, és megint ugyan azt elmondta. Akkor esett le nekem is, hogy lehet hogy nem mond igazat, mert nem mondhat, de nem voltam biztos benne, ezért dobtam fel ide a témát szétcincálásra.

mint fentebb írtam, androidra van térképem, úgyhogy azon is tudnál net nélkül navigálni ;) netet max a gyorsabb pozicionáláshoz használna naponta 1x, amikor letölti a mûholdak röppályáját. úgyhogy ez ne legyen akadály, fõleg, hogy a nokiához is le kell tölteni a térképeket,

De gondolom, elég, ha gépen letöltöm ami kell, aztán felrakom a telefonra.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

az miert jo? szerintem inkabb negativum.

Ugyan nem Android de az is egy oprendszer. És jobban személyre szabható mint a samsung meg LG közép kategóriás telefonjai. Kb ennyiben jó.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Szinte csak a GPS érdekel benne!

arra teljesen jó
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

jó: GPS, ingyen OVI Navigáció, Symbian oprendszer

az miert jo? szerintem inkabb negativum.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Nekem is E52-m van és ingyen töltöm le a térképeket.
Használok mellette egy Vodafone 845-öt is, ami ha nem tévedek kb. 1 árkategória az 5230-al és android fut rajta. Annyi elõnye van a Nokiával szemben, hogy van rajta wifi, viszont borzasztóan lassú és nagyon gyakran lefagynak a rajta a programok és ha rendesen használom 1 napot sem bír ki az akksija.
Egyszer egy 10 órás tekerést akartam trackelni vele, de mire hazaértem lemerült, viszont pontosabb szinttérképet rajzol mint a Nokia.