Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Írta 2010. december 24. - 13:50
Engem idegesitene. A Magic elott nekem is egy sima Nokia 6500 Classic-om volt, nem kellett ra internet, telefonaltam vele es kesz. Amikor kaptam az uj telefont akkor kertem hozza ezt a net csomagot, es igy nincs lekorlatozva a telefon.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 24. - 13:45
Írta 2010. december 24. - 13:31
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2010. december 24. - 12:51
Tegnap megvettem a Montet. Véleményt még nem igazán tudok róla. 18 ezer volt, a Galaxy a duplája lett volna.Utána olvastam, ezzel is lehet navigálni netforgalom nélkül. De még nem ástam bele magam. Szerintem elég lesz nekem ez a telo. A Galaxyt nem igazán használnám ki.És azért a pénzért fõleg nem érné meg nekem.Dózer: a Monteról lebeszélnélek, havernak van és elég szenvedõs, nem valami átlátható a rendszer. inkább legyen 20k felett és galaxy, arra ugyanis van minden program és tutira lehet vele navigálni offline módban plusz jobban olvasható a kijelzõje, monte a nagy felbontás ellenére sem egy bajnok.
Ahogy megvettem a telefont, egybõl jött az sms, aktiválták az ingyenes 500 MB- os netcsomagot egy hónapig ingyenesen.Elvileg nincs túlforgalmazási díj (Telenor), csak sebesség csökkentés 500Mb után.
Én is azok a fukarok közé tartozom, aki nem fog egy fillért sem költeni mobil netre. De a kérdésem az, hogy ha csak wifit használok, azzal milyen kárt tudok okozni magamnak?...vagy a fukarság (nem költ 1000/2000 Ft-ot az adatforgalomra inkább csak WiFi-t használ) miatt kárt okoz saját magának
Írta 2010. december 24. - 12:24
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2010. december 24. - 00:28
DaveRider: olyat nem lehet hogy kikapcsolod az adatforgalmat ha roamingol? nekem a Magic es a Tattoo is tudja. Most is hazahoztam a Magic-et, eltelefonalgatok meg sms-ezek vele, de nincs hatter-adatforgalom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 23. - 23:48
Csak arra utaltam a pénzzel, hogy aki vesz egy Desire-t, az ki is tudja majd fizetni a 30 ezres számlát, nem?
Olvass bele a fb-n az aktuális telenor topikba.
A Desire/Galaxy/Szifon használók fele használja a telefont ténylegesen arra amire való, és használja ki a funkciókat. A másik fele a vásárlóknak nem hogy nem használja a funkciókat de azt sem tudja hogy például a leöltés adatforgalmat generál. erre nem tudok mit mondani, ezek az embereket sznobok. És ha a tudatlanság (nem olvassa el a használatit, és/vagy nem is tudja hogy mit vesz meg) vagy a fukarság (nem költ 1000/2000 Ft-ot az adatforgalomra inkább csak WiFi-t használ) miatt kárt okoz saját magának akkor az legyen az õ baja. ha a szolgáltató rosszul számláz az tényleg a szolgáltató hibája és be kell rajta vasalni.
thez: azért nem veszek hálózatfüggõ telefont, mert nem fogok kedvezményes áru(esetenként szoftveresen manipulált) készülékért hûséget aláírni amíg ilyen viszonyok uralkodnak itthon mobil fronton.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2010. december 23. - 22:02
Mikor vettem volna 4-es szifont, nem volt. Most hogy nem akarok venni, úgy tudom már van. Így jártak
Írta 2010. december 23. - 21:57
Oszt ki beszélt itt ipfón4-rõl? Egyébként nem biztos hogy örülnék neki ha árulnánk bármilyen almás terméket, mivel nem kapnék egy forintal sem többet azért mert egy-két jómódú sznob idióta kérdésekkel bombázna. Egyébként én nem vennék ilyen kategóriában hálózatfüggõ telefont.
Csak arra utaltam a pénzzel, hogy aki vesz egy Desire-t, az ki is tudja majd fizetni a 30 ezres számlát, nem?
Olvass bele a fb-n az aktuális telenor topikba.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. december 23. - 21:53
Oszt ki beszélt itt ipfón4-rõl? Egyébként nem biztos hogy örülnék neki ha árulnánk bármilyen almás terméket, mivel nem kapnék egy forintal sem többet azért mert egy-két jómódú sznob idióta kérdésekkel bombázna. Egyébként én nem vennék ilyen kategóriában hálózatfüggõ telefont.Van pénze az embereknek, nem kell õket félteni. A Telonortól több száz, sõt több ezer ember(hehhe) akar elmenni , mert ott nincs iphone 4 karácsony elõtt.
Írta 2010. december 23. - 21:07
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2010. december 23. - 21:07
Van pénze az embereknek, nem kell õket félteni. A Telonortól több száz, sõt több ezer ember(hehhe) akar elmenni , mert ott nincs iphone 4 karácsony elõtt.Ha 100 vagy 500 megás csomag volt megrendelve akkor nem lehetett ilyen mivel ott nincs túlforgalmazási díj. De ha 50 megás netet rendelt mert "ejj há elég az" akkor szopóka mert ott van túlforgalmazási díj.
-=B.B.B.=-
Írta 2010. december 23. - 20:41
úgyhogy nyugodtság elvtársak, amíg ki nem jön a számla
Dózer: a Monteról lebeszélnélek, havernak van és elég szenvedõs, nem valami átlátható a rendszer. inkább legyen 20k felett és galaxy, arra ugyanis van minden program és tutira lehet vele navigálni offline módban plusz jobban olvasható a kijelzõje, monte a nagy felbontás ellenére sem egy bajnok.
Írta 2010. december 23. - 20:33
(lehet, hogy az október végi 3G romaingot -kikapcsoltam a 3G-modemet, amint Gyõrnél voltunk, de kint totál lemerült 1x a mobil és a bekapcsolás után be volt kapcsolva és nekiállt forgalmazni- most számlázzák ki? nade az a kb fél perc forgalmazás az EDGE-hálózaton lenne 20k HUF????)
Írta 2010. december 23. - 20:18
Ha 100 vagy 500 megás csomag volt megrendelve akkor nem lehetett ilyen mivel ott nincs túlforgalmazási díj. De ha 50 megás netet rendelt mert "ejj há elég az" akkor szopóka mert ott van túlforgalmazási díj.Facebook-on panaszkodott egy tag a telenornak, hogy 4-5 nap alatt net elõfizetés mellett a Desire csinált neki 30ezres számlát. Már kitörölték a kommneteket ahogy látom.
Írta 2010. december 23. - 19:32
Facebook-on panaszkodott egy tag a telenornak, hogy 4-5 nap alatt net elõfizetés mellett a Desire csinált neki 30ezres számlát. Már kitörölték a kommneteket ahogy látom.TripleB: ezt nem értem...
-=B.B.B.=-
Írta 2010. december 23. - 19:29
Írta 2010. december 23. - 19:26
edit:
Shaun_Palmer: igen, fel is tettem egyet, a legelsõ telepített progik között volt. most 220/37-et mutat (MB-ban, le/fel), ez egyezik azzal ami a T online ügyfélszolgálati felületén lekérdezhetõ. de ma reggel jött az SMS a T-tõl, hogy elértem a 250 MB adatforgalmat...és 500-as csomagom van.
Írta 2010. december 23. - 19:24
A Telenor is tud ilyet egy Desire segítségével...2. Mi az, amivel 25ezres számlát lehet kreálni már Karácsony elõtt? A T-weblap szerint ennyi...nem voltam külföldön, a határ közelében sem, hogy a mobilom átjelentkezzen; az 500 megás netcsomagból kerek 250-nél tartok (reggel jött az SMS), és a mindenféle lekérdezés szerint a legtöbb hívástípusnál ilyen 300-400 forint az egyenlegem, SMS-bõl sincs 50nél több. Az elõzõ havi lezárt az ~5500 forint, ebbõl 2e az 500-as netcsomag..
-=B.B.B.=-
Írta 2010. december 23. - 18:52
Egyedi fordulónap szerinti havi adatforgalom mérés
ezt követtem, de ott rohadtul nincs...
2. Mi az, amivel 25ezres számlát lehet kreálni már Karácsony elõtt? A T-weblap szerint ennyi...nem voltam külföldön, a határ közelében sem, hogy a mobilom átjelentkezzen; az 500 megás netcsomagból kerek 250-nél tartok (reggel jött az SMS), és a mindenféle lekérdezés szerint a legtöbb hívástípusnál ilyen 300-400 forint az egyenlegem, SMS-bõl sincs 50nél több. Az elõzõ havi lezárt az ~5500 forint, ebbõl 2e az 500-as netcsomag..