Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

HDMI és +8GB memória.

kösz
8G memória valóban látszott a nokiahu hasonlitó táblán is, hdmi nem.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

ez az e7 mipénzért vehetõ meg? mihez jár még teljes qwerty:?

Sokpíz.
Nokia C6, Samsung Wave 533, HTC Desire Z, Motorola Millestone még qwerty

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ez az e7 mipénzért vehetõ meg? mihez jár még teljes qwerty:?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

amúgy az e7 a billentyûzeten kívûl miben tud többet mint a c7 ?

köszi

HDMI és +8GB memória.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

köszi

Mobiltelefonok tulajdonságaianak összehasonlítása |
Itt minden tulajdonságot össze tudsz hasonlítani.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
egy samsung e350-em ettõl ment gallyra, szépen berepedt majd fokozatosan elvesztettem a kapcsolatot az aljával. pedig méret szempontjából egy baromi jó kis teló volt.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

nekem is volt S710, es tenyleg nagyon jo volt gepelni rajta. De az szepen csuszott szet, a desire Z az kinyilik nagyon, es nagyon serulekeny a nyito mechanizmus amikor felig van nyitva. En felnek ogy eltorom. Ha nem igy nyilna, akkor kellene mint allat.

Feltöltött kép

Az N97 is hasonló mód nyílik. és az azért bírja..nem tudom mibõl lehet, de szerintem biztos hogy nem alu (gondolom a HTC sem mûanyagból fossa ezt az alkatrészt)a. Az N97mini demo verziót dobálom rugdosom és ennek a csuklós mechanikának kutya baja. Konkrétan nem tudtam eltörni (pedig próbáltam).
Én az átvezetõ kábelektõl félnék az ilyen csiki-csukis telóknál, mert ugye a szalagkábel ezekben hajlamos elfáradni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Én szeretnék kihúzható qwerty-s készüléket. Régen pont a qwerty miatt tetszett a HTC S710. Sokkal gyorsabban lehet szerintem rajta gépelni mint a kijelzõn, határozottabb érzés, és jobban átlátható a mail vagy sms amit írsz.

nekem is volt S710, es tenyleg nagyon jo volt gepelni rajta. De az szepen csuszott szet, a desire Z az kinyilik nagyon, es nagyon serulekeny a nyito mechanizmus amikor felig van nyitva. En felnek ogy eltorom. Ha nem igy nyilna, akkor kellene mint allat.

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
N97-emben épp az tetszik, hogy ha csak matatok, böngészek, akkor tapizom, ha írok (fórumok, levelek, SMS, jegyzet, stb.), akkor billentyûzet, mert ha tapizva kellene gépelnem egy hosszabb, céges levelet, tuti befonnám a hajam. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Én szeretnék kihúzható qwerty-s készüléket. Régen pont a qwerty miatt tetszett a HTC S710. Sokkal gyorsabban lehet szerintem rajta gépelni mint a kijelzõn, határozottabb érzés, és jobban átlátható a mail vagy sms amit írsz. de kinek a pap kinek a paplan.
Tudom nem karácsony topik, de azért bejgli a szátokba meg öröm a szívetekbe!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem pl tok teccik a desire Z. csak ne ugy nyilna ahogy.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
a kíhuzható kvertit nem értem,de anélkü pl kéne
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

nokia e7 vajon milyen lehet?
így képeken szinpatikus..

N97+C7
Biztos ócsó :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
nokia e7 vajon milyen lehet?
így képeken szinpatikus..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Ezt már többen mondták, de nem tudom mire gondolnak itt, a viszonyok alatt :)

A lényeg, hogy kevesebb idõ legyen a hûség, mint a garanciaidõ :)

Az itteni viszonyok:
Veszek mondjuk egy Galaxy 3-at elõfizetéssel valamelyik szolgáltatónál olyan 18-25K közötti áron. Aláírok rá 2 év hûséget(és még esetenként tarifahûséget is) melynek felmondása esetén 30-50K körüli kötbérrel terhelnek. Annyira nem nagy az árengedmény hogy megérje a kötbért bevállalni. Esetleg ha több szolgáltatást adnának a tarifacsomagokban ha hûségszerzõdét kötök (pl. ha 2000ft-os tarifába hûség nélkül mondjuk van 50 perc lebeszélhetõség akkor hûséget vállalva adjanak valami plusz szolgáltatást mondjuk havi 100mega netet ingyen).
Szóval 18K-ért nem fogok venni egy hálózatfüggõ készüléket 50K kötbér terhével. Mert akkor inkább megveszem függetlenül 60K-ért mondjuk az edigital-nál. És akkor ha felszekszualizál a szolgáltató idegileg és szolgáltatót akarok váltani akkor nincsen kötöttség. Vagy ha esetleg elvesztem a munkahelyem (mert ugye erre is gondolni kell) és módosítom az elõfizetésem kártyásra mert csökkenteni akarom a költségeimet akkor nem kell a kötbért csengetnem.
Láttam én már rengeteg csavart a szerzõdésekben, és volt már nem egy asztalcsapkodás (sokszor jogosan) a szolgáltató hozzáállása miatt...
Ápdét: Még annyi, hogy a kártyafüggetlen mobilok szoftvere sokkal stabilabb mint a szolgáltatók által manipulált, saját szarokkal telerakott, butított, korlátozott szutykok. És ugyan lehet mindenre gyári SW-t tenni de akkor a gari az bukó.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tam: de igen, alapból is be lehet állítani hogy csak 2G-hálózatot használjon, meg van ilyen app is, ami hardweresen kinyomja a 3G-modemet...ezeket persze használom, de ha totál lemerül a telefonom nap közben és kikapcsol, akkor ha bekapcsolom akkor egybõl csatlakozik a 3G-re, és csak 45-60s (ameddig betölt a home) után kap észbe, hogy ezt bizony én kikapcsoltam. elvileg csak az, hogy kint csatlakozom 3G-re már alapból valami x ezer forint...

én már 8 éve a T-nél vagyok, ez alatt 4 telefont "fogyasztottam el" (kis Alcatel, Motorola zenefon, Nokia 5140, SE K800 - mindegyik megvan még és mûködõképes...) - tudok rájuk vigyázni, kerülöm az olyan helyzeteket, ahol ellophatják õket, simán kihúztam mindegyikkel a 2 év hûséget. a többi szolgáltató hálózatán is ugyanúgy elõfordulhatnak problémák, szóval még ez se motiválna a váltásra. (+f*sza a webes ügyfélszolgálat, tkp. csak akkor kell bemennem személyesen, ha valami tényleg nagyobb volumenû dolgot szeretnék. de egy csomagváltás/stb az csak két kattintás)...arról meg nem is érdemes beszélni, hogy 2évente örültem, hogy kijött egy olyan telefon, ami tetszik is és elérhetõ árban van..

a sznobok között azért van olyan, aki -bár nem ért hozzá- de van annyira intelligens, hogy rájön, hogy a mobilinternet használatához neki kell egy mobilinternet-csomag, és kér egy olyat is. de nem egy ismerõsöm van, aki az okostelefonjával mindig a free wifit keresi, amire gyakran 1 perc csatlakozni, ha gyenge a jel...mi értelme ennek?

(egy geocache-fanatikus havernak csináltunk egy kombó geocaching feladványt arra, hogy hol ünnepeljük a születésnapját, hova jöjjön. az amúgy 30 perces utat 1.5 óra alatt tette meg - mindig free wifi-t kellett keresnie, hogy a google maps-en meg tudja nézni, hol az adott utca/stb..mi persze azt hittük, hogy van mobilinternete, és legvégsõ esetben megnézi Latitude-on vagy 4square-n, hogy mi hol is vagyunk amúgy:D)

amúgy a galaxy3 kijelzõje pocsék a spica-hoz képest, de gyorsabb a mûködése kicsit.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

thez: azért nem veszek hálózatfüggõ telefont, mert nem fogok kedvezményes áru(esetenként szoftveresen manipulált) készülékért hûséget aláírni amíg ilyen viszonyok uralkodnak itthon mobil fronton.

Ezt már többen mondták, de nem tudom mire gondolnak itt, a viszonyok alatt :)

A lényeg, hogy kevesebb idõ legyen a hûség, mint a garanciaidõ :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Tegnap megvettem a Montet. Véleményt még nem igazán tudok róla. 18 ezer volt, a Galaxy a duplája lett volna.Utána olvastam, ezzel is lehet navigálni netforgalom nélkül. De még nem ástam bele magam. Szerintem elég lesz nekem ez a telo. A Galaxyt nem igazán használnám ki.És azért a pénzért fõleg nem érné meg nekem.
Ahogy megvettem a telefont, egybõl jött az sms, aktiválták az ingyenes 500 MB- os netcsomagot egy hónapig ingyenesen.Elvileg nincs túlforgalmazási díj (Telenor), csak sebesség csökkentés 500Mb után.

Én is azok a fukarok közé tartozom, aki nem fog egy fillért sem költeni mobil netre. De a kérdésem az, hogy ha csak wifit használok, azzal milyen kárt tudok okozni magamnak?

Annyi kellemetlenséged lesz hogy folyton keresgélni kell a WiFi AP-ket. egyébként ha csak WiFi-t fogsz használni akkor a Telenoros Wap,Data beállításokat érdemes törölni a net profilokból(a telefonon belül mindenhonnan! java hozzáférés,widgetek net stb) hogy még véletlenül se legyen meglepetés a számlán! Ha hozzászoksz hogy mit tud a telefon szerintem igényelni fogod a mobilnetet.
Egy opera mini-t toljál rá mert az jobb mint a gyári böngészõje.

Ápdét:
google maps, idõjárás, elvira, mail kliens én ezekre használom a mobilnetet, és már sokszor jól jött!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Van itthon wifi, ha csak ezen múlik valami fontos. Nem azt az egy két ezer Ft-ot sajnálom, csupán nem akarom magam ennyire "bedrótozni".
Sem a munkámhoz, sem egyéb fontos dologhoz nekem nem szükséges a mobil net. Néha az email küldés lehetõsége hiányzik, de ez is csak a szórakozás és a hobbi szintjén.
Biztos eljutunk oda, hogy én is azt mondom majd, hogy nekem is kell, de egyelõre nem látom szükségét.
Na meg ez a Monte, nem egy csúcsmolbil, tele lehetõségekkel.