HDMI és +8GB memória.
kösz
8G memória valóban látszott a nokiahu hasonlitó táblán is, hdmi nem.....
HDMI és +8GB memória.
ez az e7 mipénzért vehetõ meg? mihez jár még teljes qwerty:?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
amúgy az e7 a billentyûzeten kívûl miben tud többet mint a c7 ?
köszi
Mobiltelefonok tulajdonságaianak összehasonlítása |amúgy az e7 a billentyûzeten kívûl miben tud többet mint a c7 ?
köszi
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nekem is volt S710, es tenyleg nagyon jo volt gepelni rajta. De az szepen csuszott szet, a desire Z az kinyilik nagyon, es nagyon serulekeny a nyito mechanizmus amikor felig van nyitva. En felnek ogy eltorom. Ha nem igy nyilna, akkor kellene mint allat.
Én szeretnék kihúzható qwerty-s készüléket. Régen pont a qwerty miatt tetszett a HTC S710. Sokkal gyorsabban lehet szerintem rajta gépelni mint a kijelzõn, határozottabb érzés, és jobban átlátható a mail vagy sms amit írsz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
RAUH-Welt
B E G R I F F
nokia e7 vajon milyen lehet?
így képeken szinpatikus..
Az itteni viszonyok:Ezt már többen mondták, de nem tudom mire gondolnak itt, a viszonyok alatt
A lényeg, hogy kevesebb idõ legyen a hûség, mint a garanciaidõ
thez: azért nem veszek hálózatfüggõ telefont, mert nem fogok kedvezményes áru(esetenként szoftveresen manipulált) készülékért hûséget aláírni amíg ilyen viszonyok uralkodnak itthon mobil fronton.
Annyi kellemetlenséged lesz hogy folyton keresgélni kell a WiFi AP-ket. egyébként ha csak WiFi-t fogsz használni akkor a Telenoros Wap,Data beállításokat érdemes törölni a net profilokból(a telefonon belül mindenhonnan! java hozzáférés,widgetek net stb) hogy még véletlenül se legyen meglepetés a számlán! Ha hozzászoksz hogy mit tud a telefon szerintem igényelni fogod a mobilnetet.Tegnap megvettem a Montet. Véleményt még nem igazán tudok róla. 18 ezer volt, a Galaxy a duplája lett volna.Utána olvastam, ezzel is lehet navigálni netforgalom nélkül. De még nem ástam bele magam. Szerintem elég lesz nekem ez a telo. A Galaxyt nem igazán használnám ki.És azért a pénzért fõleg nem érné meg nekem.
Ahogy megvettem a telefont, egybõl jött az sms, aktiválták az ingyenes 500 MB- os netcsomagot egy hónapig ingyenesen.Elvileg nincs túlforgalmazási díj (Telenor), csak sebesség csökkentés 500Mb után.
Én is azok a fukarok közé tartozom, aki nem fog egy fillért sem költeni mobil netre. De a kérdésem az, hogy ha csak wifit használok, azzal milyen kárt tudok okozni magamnak?