Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4974 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

semmi

Nem maradt le, így is értelmes a mondat.:)

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

Ki lehetne találni törzs-elõfizetõi kedvezményeket. Teszem azt minden 5 év után kapsz egy random havi számlát 0 Ft-tal, vagy az évfordulón jóváírják az adott év legalacsonyabb összegû számláját, esetleg küldhetnének vodás bögrét, sapkát, repianyagokat minden évfordulón, adhatnának minden 5 év hûség után 5% kedvezményt a tarifacsomagra, 10 év után 10% kedvezményt, minden 10.000 Ft fölötti számla esetén, vagy minden újabb év után hûségpontokat, amit beválthatsz számlára, ajándékokra, új készülék vásárlásakor, stb. Ne én találjam már ki. :) Ehelyett csak az új belépõk hûségére adnak kedvezményt, ahogy sok egyéb területen is.

ilyen a ténél soha de soha nem lesz:D
amíg ott volt elõfizu,két céges, aminek a számlája átlag havi 40e-50e forint volt, soha de soha nem volt szó semmiféle kedvezményrõl,vagy netán hogy ne kelljen egy órát sorba állni az ostoba ügyintézõnél,vagy ha csúszott a számla befizetés akkor ne péntek délután 4kor egyirányusításk,vagy csak egy piszlicsáré smst küldjenek elõtte hogy fizzes kocsog..semmi..

pannon egyel jobb volt,ott is hasonló konfig volt kb 2évig,ott legalább soron kívüli ügyintézés volt,meg mindig szóltak ha van valami kedvezmény,ajándék kulcstartó fitymabõr valami...

szóval nekem valahogy egyik szolgáltató sem szinpatikus...sõt...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
semmi

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
közben utána néztem, a T mobilnál a feltöltõsöknek is fizetni kell havidíjat az ingyen beszélgetésért, havonta 950 Ft. A családban 3 db ilyen kártya van,ha ezekre kellene fizetnem a havidíjat, az a két év alatt,68 400 Ft lenne. Na így már egész más. Persze ezek a kedvezményes dolgok, jönnek mennek, nem marad minden mindig ugyan úgy.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ha valóban ekkora a különbség a két cég kedvezményei között.

Persze ebbe bejátszik az is hogy szintén régi elõfizetõk vagyunk, ha jól rémlik úgy '97 óta. Sõt úgy 2 éve a vezetékes telefon+TV+internet is onnan jön, ez után is jön kedvezmény. De hogy pontosan milyen mértékben azt még nem firtattam, rá kell kérdezni.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

A T-nél nekünk kb. 10e Ft kedvezmény termelõdik évente, úgy hogy keveset beszélünk(3 elõfizetés számlája átlag 10k havonta). Ezt pl. határozottam jónak tartom. Így 15 ezerért vettem most a C5-öt. Igaz hogy egy évnél tovább nem halmozódik a kedvezmény, de úgyis kell feltöltõkártya is a családba, így ez megoldódik.

ha lejár a 2 évem a Telenormálisnál, lehet átviszem a számom a T mobilhoz.Ha valóban ekkora a különbség a két cég kedvezményei között.Bár akkor a család többi elõfizetését is át kell vinnem, ha továbbra is ingyen akarunk beszélni.
a T mobilnál sincs havidíja a családi csomagnak feltöltõkártyásoknak?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Igen, ilyesmire gondoltam pl.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
A T-nél nekünk kb. 10e Ft kedvezmény termelõdik évente, úgy hogy keveset beszélünk(3 elõfizetés számlája átlag 10k havonta). Ezt pl. határozottam jónak tartom. Így 15 ezerért vettem most a C5-öt. Igaz hogy egy évnél tovább nem halmozódik a kedvezmény, de úgyis kell feltöltõkártya is a családba, így ez megoldódik.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

Miért, mit kéne tenniük? :)
Fizetsz, õk nem számláznak félre, elvileg ennyi :)

Ki lehetne találni törzs-elõfizetõi kedvezményeket. Teszem azt minden 5 év után kapsz egy random havi számlát 0 Ft-tal, vagy az évfordulón jóváírják az adott év legalacsonyabb összegû számláját, esetleg küldhetnének vodás bögrét, sapkát, repianyagokat minden évfordulón, adhatnának minden 5 év hûség után 5% kedvezményt a tarifacsomagra, 10 év után 10% kedvezményt, minden 10.000 Ft fölötti számla esetén, vagy minden újabb év után hûségpontokat, amit beválthatsz számlára, ajándékokra, új készülék vásárlásakor, stb. Ne én találjam már ki. :) Ehelyett csak az új belépõk hûségére adnak kedvezményt, ahogy sok egyéb területen is.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
De azért van néha jó ajánlatuk is. Mint mostanában pl. a Desire-GalaxyS 180perces csomagban 30-ért, 1év tarifahûséggel...;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

pár normális készülék?

2éve sony T280i-t vettem bluetooth headsettel 20 azaz húsz forintért..

Ennek õszintén örülök. Viszont ez engem nem vigasztal különösebben.

16. éve vagyok náluk, ugyan azzal a számmal.És van még 2 db számlás, meg a fene tudja hány kártyás a nevemen.
Kétévente tudok én is venni "olcsón" telefont. Ami azt jelenti, hogy a számlás lista árból lejön kb 2 ezer Ft....:confused:

Mi is ebben a cipõben járunk. Vettünk két éve egy 6300-t 26990-ért nálunk, aztán kellett egy nekem is, az 29990 volt a gyorsboltban, marha nagy kedvezmény...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

èrdekes amit írsz. èn jelenleg a monteròl wifi-vel forumozok opera minivel. javaslom a használati teljes elolvasását ès a montehoz kapcsolodo forumokat.

a használatiján jót röhögtem/bosszankodtam.Tele van részletes , szokásos instrukciókkal.Úgymint hangerõ beállítása,fényképezés, telefonszám bevitele stb. A fontos dolgokról nagyon keveset írnak.Persze utána lehet olvasni meg kérdezni.
A t9 tanításáról pl egy kva szót nem írnak. Elvileg azt gondoltam, erre rá lehet jönni hamar, eddigi telefonjaimnál ez így is volt mindig. A Samsungnál viszont még nem sikerült rájönnöm. De ez jellemzõ egyébként az egész telefonra, hogy túlbonyolítanak egyszerû funkciókat is.
Szerintem ez az elsõ telefonom a 16 év alatt,aminek végig nyálaztam a hasznáaltiját. Az összes többinél rájöttem magamtól a mûködésére.

Opera mini végül letöltõdött nagy nehezen. De eddig nem tudok sok jót elmondani róla.Sokadik próbálkozásra tudtam vele ide belépni, de nem nyit meg mindent. Úgy csinál, mintha nyitná, aztán semmi. Az, hogy írni is tudjak vele egy fórumon, arról nem is álmodom. Ami még furcsa volt, hogy ha operával vagyok fent, akkor nem mûködik a szokásos nagyítás, hanem az operának van egy fokozatú nagyítása és kész passz.Ez nem mindig elég.

tehat jovore jonnek vissza a szamgombos kiskijelzos telefonok? ne vegyel ra merget.

a wifinek pedig van ertelme, nekem eddig meg minden wifi kepes telefont sikerult racsatlakoztatni a halozatra. az nem a keszuleked hibaja hogy valamit nem jol csinalsz.

Es az erintokepernyos telefonon azert jobb netezni, mert nagyobb reszt latsz a honlapbol. Es szerintem szazszor egyszerubb ugy navigalni az adott oldalon hogy az ujjaddal megbokod a kijelzot es arrebb huzod mint a gombsorral.

Azt nem hinném, hogy a kiskijelzõk visszajönnének.De az érintõképernyõt vagy továbbfejlesztik, vagy a qwerty terjed el. Vagy egy harmadik verzió, valami egész más.
Van értelme a wifinek,arra értettem hogy így nincs, hogy ha ilyen szenvedés egy telefonnal a netezés, akkor nincs. Mert sokszor csak a sokadik próbálkozásra lehet egy linket megnyitni vele.Egyszerûen nem érzékeli az ujjamat a telefon. Ezt nem tudom hogyan lehet rosszul csinálni, de lehet persze én vagyok a bénaszerencsétlen.
És igen, ujjal egyszerûbb a navigálás egy oldalon,de a már leírtak miatt mégsem.

Na de nem dícsérem tovább szegény Montét.:-)

szintén légcsavar...
két évente kapom a levélkét, hogy menjek be válasszak készüléket ha szeretnék
és van xezer ft kedvezményem az ügy érdekében...

16. éve vagyok náluk, ugyan azzal a számmal.És van még 2 db számlás, meg a fene tudja hány kártyás a nevemen.
Kétévente tudok én is venni "olcsón" telefont. Ami azt jelenti, hogy a számlás lista árból lejön kb 2 ezer Ft....:confused:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szovegbevitellel szerintem semmi baj nincs. jo persze a full qwerty verhetetlen, de meg lehet szokni. nekem mar nagyon keves melleutessel megy az sms iras. landscape modban meg foleg mivel ugy nagyobbak a gombok
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az érintõképernyõnek én eddig 2 hátrányát látom:
- szövegbevitel
- kesztyûben nem mûködik

edit: HTC IME Mod az elég jó, de portrait módban még van hogy melléütök fél év után is...landscape-ben két kézzel elég gyors, az tény.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Mattinak is az van, de nem próbáltam. De õ szereti. Lehet hogy azt kellett volna venni. A wifinek úgy látom, nem sok értelme van ebben a formában.
Csak jó lett volna egy olyan telefon, amiben van wifi, gps. Valszeg egy E52 lenne a legjobb, a normál billenytûzet miatt. Ez az érintõs izé szerintem olyan, mint a dual controll fékváltó kar. Nagy újítás, innováció, meg miegymás, de nem igazán lett kedvelt, és nem is erõltették tovább.

tehat jovore jonnek vissza a szamgombos kiskijelzos telefonok? ne vegyel ra merget.

a wifinek pedig van ertelme, nekem eddig meg minden wifi kepes telefont sikerult racsatlakoztatni a halozatra. az nem a keszuleked hibaja hogy valamit nem jol csinalsz.

Es az erintokepernyos telefonon azert jobb netezni, mert nagyobb reszt latsz a honlapbol. Es szerintem szazszor egyszerubb ugy navigalni az adott oldalon hogy az ujjaddal megbokod a kijelzot es arrebb huzod mint a gombsorral.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szüleim 17 éve (akkor alakult a Westel 900) a most már magenta szolgáltatónál vannak, ugyan azzal a telefonszámmal. SIM-kártyából 1x kellett váltaniuk, az elsõ generációs SIM-ek nagyon hamar tönkrementek...

kapnak kedvezményt, készülékvásárlásnál is, és csak a cipõjüket nem pucolják meg a MOM Park-os T-Pontban, amikor lerakják a még az ezredforduló elõtt kiállított Platina Kártyát, vagy amikor szét kell szedni a mobiljukat és ott van a Westel 900 felirat az agyonkopott SIM-en. (najó, ez túlzás, de nagyon korrektül és soron kívül elintézik a dolgaikat, már ismerik ott õket eléggé és sok kedvezményt kapnak)

én lassan 10 éve vagyok 30-as, szintén elsõ szám, és a "Westel900 Domino" feliratú SIM-nél is látszik, hogy meglepõdnek és egy kis rescpect-et mutatnak...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
pár normális készülék?

2éve sony T280i-t vettem bluetooth headsettel 20 azaz húsz forintért..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
26k? Szófosó! :)
Igazán semmit, pár normális készülék, amivel megtartják a kedves ügyfelet pl. :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szintén légcsavar...
két évente kapom a levélkét, hogy menjek be válasszak készüléket ha szeretnék
és van xezer ft kedvezményem az ügy érdekében...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Miért, mit kéne tenniük? :)
Fizetsz, õk nem számláznak félre, elvileg ennyi :)