semmi
Nem maradt le, így is értelmes a mondat.
Ki lehetne találni törzs-elõfizetõi kedvezményeket. Teszem azt minden 5 év után kapsz egy random havi számlát 0 Ft-tal, vagy az évfordulón jóváírják az adott év legalacsonyabb összegû számláját, esetleg küldhetnének vodás bögrét, sapkát, repianyagokat minden évfordulón, adhatnának minden 5 év hûség után 5% kedvezményt a tarifacsomagra, 10 év után 10% kedvezményt, minden 10.000 Ft fölötti számla esetén, vagy minden újabb év után hûségpontokat, amit beválthatsz számlára, ajándékokra, új készülék vásárlásakor, stb. Ne én találjam már ki. Ehelyett csak az új belépõk hûségére adnak kedvezményt, ahogy sok egyéb területen is.
Persze ebbe bejátszik az is hogy szintén régi elõfizetõk vagyunk, ha jól rémlik úgy '97 óta. Sõt úgy 2 éve a vezetékes telefon+TV+internet is onnan jön, ez után is jön kedvezmény. De hogy pontosan milyen mértékben azt még nem firtattam, rá kell kérdezni.Ha valóban ekkora a különbség a két cég kedvezményei között.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
ha lejár a 2 évem a Telenormálisnál, lehet átviszem a számom a T mobilhoz.Ha valóban ekkora a különbség a két cég kedvezményei között.Bár akkor a család többi elõfizetését is át kell vinnem, ha továbbra is ingyen akarunk beszélni.A T-nél nekünk kb. 10e Ft kedvezmény termelõdik évente, úgy hogy keveset beszélünk(3 elõfizetés számlája átlag 10k havonta). Ezt pl. határozottam jónak tartom. Így 15 ezerért vettem most a C5-öt. Igaz hogy egy évnél tovább nem halmozódik a kedvezmény, de úgyis kell feltöltõkártya is a családba, így ez megoldódik.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Miért, mit kéne tenniük?
Fizetsz, õk nem számláznak félre, elvileg ennyi
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Ennek õszintén örülök. Viszont ez engem nem vigasztal különösebben.pár normális készülék?
2éve sony T280i-t vettem bluetooth headsettel 20 azaz húsz forintért..
Mi is ebben a cipõben járunk. Vettünk két éve egy 6300-t 26990-ért nálunk, aztán kellett egy nekem is, az 29990 volt a gyorsboltban, marha nagy kedvezmény...16. éve vagyok náluk, ugyan azzal a számmal.És van még 2 db számlás, meg a fene tudja hány kártyás a nevemen.
Kétévente tudok én is venni "olcsón" telefont. Ami azt jelenti, hogy a számlás lista árból lejön kb 2 ezer Ft....:confused:
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
a használatiján jót röhögtem/bosszankodtam.Tele van részletes , szokásos instrukciókkal.Úgymint hangerõ beállítása,fényképezés, telefonszám bevitele stb. A fontos dolgokról nagyon keveset írnak.Persze utána lehet olvasni meg kérdezni.èrdekes amit írsz. èn jelenleg a monteròl wifi-vel forumozok opera minivel. javaslom a használati teljes elolvasását ès a montehoz kapcsolodo forumokat.
tehat jovore jonnek vissza a szamgombos kiskijelzos telefonok? ne vegyel ra merget.
a wifinek pedig van ertelme, nekem eddig meg minden wifi kepes telefont sikerult racsatlakoztatni a halozatra. az nem a keszuleked hibaja hogy valamit nem jol csinalsz.
Es az erintokepernyos telefonon azert jobb netezni, mert nagyobb reszt latsz a honlapbol. Es szerintem szazszor egyszerubb ugy navigalni az adott oldalon hogy az ujjaddal megbokod a kijelzot es arrebb huzod mint a gombsorral.
szintén légcsavar...
két évente kapom a levélkét, hogy menjek be válasszak készüléket ha szeretnék
és van xezer ft kedvezményem az ügy érdekében...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mattinak is az van, de nem próbáltam. De õ szereti. Lehet hogy azt kellett volna venni. A wifinek úgy látom, nem sok értelme van ebben a formában.
Csak jó lett volna egy olyan telefon, amiben van wifi, gps. Valszeg egy E52 lenne a legjobb, a normál billenytûzet miatt. Ez az érintõs izé szerintem olyan, mint a dual controll fékváltó kar. Nagy újítás, innováció, meg miegymás, de nem igazán lett kedvelt, és nem is erõltették tovább.
RAUH-Welt
B E G R I F F
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy