Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2012. July 21. - 20:44
Posted 2012. July 20. - 13:17
A telót "csupaszon" tok nélkül teszed a zsebedbe? mert akkor azt el tudom képzelni hogy az izzadság kicsit javítja a mez "vezetõképességét" és ahogy veszed ki a zsebbõl a ruhán keresztül úgy érzékeli mintha az ujjaddal használnád. Ha így van akkor egy tokkal tudod kivédeniAzt mivel tudom kivédeni, hogy ha tekerek, és/vagy nagy melegben csörög a defy, és kiveszem a zsebembõl, akkor sok esetben vagy felveszi magát, vagy kinyomja a hívót? Sõt néha, fel is hívok embereket a bringásmez zsebébõl... Go Launcher és Go Locker fut rajta.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2012. July 18. - 19:30
Posted 2012. July 10. - 22:15
Total Commanderrel egy shortcut abba a mappába ami kell? és azt ki tudod tenni fõképernyõre.Van arra lehetõség, hogy egy -a memóriakártyán szereplõ mappát widget-ként kitegyek? Golauncher -t használok.
Posted 2012. July 09. - 16:35
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2012. June 29. - 14:36
Ööö, ezt most nem teljesen értem, de a lényeg kb. az igen. Abban a mappában fusson ez a parancs, ahol a vcf fájlok vannak.De ezt az egybefûzést megpróbálom akkor. Ezt a futtatás parancssorba kell írni a célmappa megjelölésével?
Posted 2012. June 29. - 14:31
Ovi Suite-ban több névjegyet is ki tudsz jelölni, és mindet kiexportálja
És egy copy *.vcf egybe.vcf paranccsal össze tudod fûzni. Na ezt egybe megeszi a gmail.
Az összes kijelölése megy, csak egyesével hozza létre ezeket a fájlokat. De ezt az egybefûzést megpróbálom akkor. Ezt a futtatás parancssorba kell írni a célmappa megjelölésével?
Ahh, jóság, köszönet mindkettõtöknek!!!
Posted 2012. June 29. - 14:27
És egy copy *.vcf egybe.vcf paranccsal össze tudod fûzni. Na ezt egybe megeszi a gmail.
Posted 2012. June 29. - 14:15
Minek három telefonhoz 3 gmail acc? Amúgy ha az egyikbe sikerült importálni a névjegyeket akkor onnan már tudod másolgatni exportálni meg bármi.De még lenne kérdésem...
Az Ovi Suite a névjegyeket egyesével menti le az exportálás gombra kattintva, Vcard formátumban. A három telefonhoz 3 különbözõ gmail account tartozik, ide kéne ezeket feltöltenem, viszont a webes Google Címtár csak egyesével engedi importálni a névjegyeket, és jó lenne valahogy legalább az azonosokat (pl. munkahelyi névjegyek) egyben feltölteni mindháromba. Erre is van valami mód?
Szolgálati közlemény!
Mûködik az offline térkép a google maps új frissítésével! Kisebb-nagyobb hiányosságokkal de Magyarisztán is elérhetõ!
Posted 2012. June 29. - 13:56
Az Ovi Suite a névjegyeket egyesével menti le az exportálás gombra kattintva, Vcard formátumban. A három telefonhoz 3 különbözõ gmail account tartozik, ide kéne ezeket feltöltenem, viszont a webes Google Címtár csak egyesével engedi importálni a névjegyeket, és jó lenne valahogy legalább az azonosokat (pl. munkahelyi névjegyek) egyben feltölteni mindháromba. Erre is van valami mód?
Posted 2012. June 29. - 12:29
A Nokia/OVI PC suite progival le kell menteni a névjegyzéket valami emberi(CSV vagy Vcard) formátumba. Utána a google fiókon belül lehet ezeket inportálni. amikor az új telefonodba beírod a google fiókodat akkor automatice szinkronizálja vele, és ha a telefonkönyv opcióinál bejelölöd hogy a gmail fiók címtára látszódjon akkor már meg is jelent a névjegyzéked.
Köszi!
Akartam akadékoskodni, h ilyen funkciója nincs a programnak, de aztán frissítettem, és lett
Posted 2012. June 29. - 10:50
Posted 2012. June 29. - 10:41
árérzékeny szegmensben a Ray az nagyon jó választás! Az egyik legjobb az SE ilyen jellegû telefonjai közül. Az még nekem is jó lenne Kicsit kicsi a kijelzõje a trendhez képest. de hát nem kell mindig a trend után menni.Én most várom az SE Xperia ray telefonomat. Nemtom hány év Nokiázás után kicsit furcsa lesz. Igazából Defy-t vagy Defy plus-t akartam volna, de annyival drágábban adták volna (mellesleg nem is volt nekik raktáron ), hogy inkább kerestem egy másik normálisan kinézõ telefont.
Persze mindjárt megkapom, hogy igenis lehet venni itt meg ott Defy-t, de ez céges elõfizetésre megy, és nem nagyon lehet kavarni
Ráadásul a SE Xperia telefonokra jön a 4.0-as Android frissítés is
Jó lesz ez nekem úgy érzem...
Posted 2012. June 29. - 10:31
Persze mindjárt megkapom, hogy igenis lehet venni itt meg ott Defy-t, de ez céges elõfizetésre megy, és nem nagyon lehet kavarni
Ráadásul a SE Xperia telefonokra jön a 4.0-as Android frissítés is
Jó lesz ez nekem úgy érzem...
Posted 2012. June 29. - 09:50
A Nokia/OVI PC suite progival le kell menteni a névjegyzéket valami emberi(CSV vagy Vcard) formátumba. Utána a google fiókon belül lehet ezeket inportálni. amikor az új telefonodba beírod a google fiókodat akkor automatice szinkronizálja vele, és ha a telefonkönyv opcióinál bejelölöd hogy a gmail fiók címtára látszódjon akkor már meg is jelent a névjegyzéked.Sziasztok,
néhány meggondolatlan készülékcsere után, mielõtt elkezdenék párezer névjegyet egyesével másolgatni, megkérdezném, hogy van-e olyan program, amivel szinkronizálható néhány Symbianos Nokia névjegyalbuma Androidos Sonyval, Samsunggal és Huaweivel? A Nokiák adatmásolója kihúzva, a többi telefonra azt mondják, hogy nem támogatott eszköz.
Posted 2012. June 29. - 09:32
néhány meggondolatlan készülékcsere után, mielõtt elkezdenék párezer névjegyet egyesével másolgatni, megkérdezném, hogy van-e olyan program, amivel szinkronizálható néhány Symbianos Nokia névjegyalbuma Androidos Sonyval, Samsunggal és Huaweivel? A Nokiák adatmásolója kihúzva, a többi telefonra azt mondják, hogy nem támogatott eszköz.
Posted 2012. June 22. - 09:28
Posted 2012. June 21. - 17:35
Ja! Durva, hogy a 8910-es még most is cirka 25.000 Ft.8910 nagyon szép és ritka. Jó lenne egy darab emlékbe
Nokia 6800-m is volt.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2012. June 21. - 12:32
6310-et mai napig rengetegen használnak, még most is vesznek hozzá aksit! Atomvillanást túlél, és normál használat mellett egy jó aksival akár 9 napot is elmegy.
8910 nagyon szép és ritka. Jó lenne egy darab emlékbe
A 7110 elég kúl de nagyon hitvány minõségû. Gyakorlatilag a scroll gomb 1 évet bír benne és a flip érintkezõje is elég hektikusan mûködik.
Van egy ilyenem a "gyûjteményemben": My New Phone | Flickr - Photo Sharing! Meg van egy T29 is .
De egy jó állapotú mûködõ Siemens ME45-re esetleg elcserélném
Posted 2012. June 21. - 09:11
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager