BBB: Annyit tudott h megnézte hol van raktáron...aztan en elmentem es megvettem.
Jó is az a turbosim, csak a mobilnet mûködik-e vele?a t-s defy nem hálózatfüggõ, ha kis szerencséd van, a yodás sem az! legalábbis defy fórumon az derült ki, hogy megeszi a más kártyát is
úgyhogy egyelõre emiatt kár nyûgösnek lenni. ha meg nem eszi, ott a turbosim
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
jaja, havercsajt izzítottam Voda központban, hogy álljon rá reggel a defy keresésre, hátha valamelyik boltban van.
ha van akkor ma már megveszem.
tegnap a vodás csóka aszonnya: "Még annyira új a készülék, hogy nem nagyon van...nehéz találni"
Egyébként turbóSIM-et hol lehet venni ha ugy van? Használt mobilos boltokban?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Hát na...nem egy elterjedt típus. Sõt! Nem egy elterjedt márka itthon. Sajnos...az a baj, hogy ma sokat telefonálgattam, sok onlány shop-ot felhivtam, és 90 alatt sehol, hiába volt kint az oldalon, volt amihez nem volt csak töltõ, egyszerûen alig van belõle, ahol van ott is azt mondták h a magyar garis van 100ért....na most érted...
a menün meg lehet segíteni, bár a droidon nem hiszem hogy nagyon belepiszkálnak a menübe
Egyébként azt a TurboSim-et lehet miskolcon kapni? vagy csak rendelni?
Figy ha nekem egy heten belül lehozza a futar nem mondom h letérdelek neki tátott szájjal, de megköszönöm és örülök...ennyiért
Nem mindig vannak képbe a telefonos ügyfélszolikon(sem). De el tudok képzelni olyan verziót hogy bizonyos típusok csak webáruházon keresztül érhetõek el... be kell ballagni egy voda üzlete és megkérdezni hogy van-e..meg meglesni az árlistát .Azt mondta a ügyfélszolga csaj a Vodafonnál, hogy nem vehetõ szerinte (!) a Defy Vitamax-al
pedig az oldalon kint van: https://secure.vodaf...802&type=search
most akkro mi is van nem tudja valaki?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.