Jelentkezz be Regisztrálj
Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció
Posted 2011. March 16. - 14:42
Szép világ
Posted 2011. March 16. - 14:13
es attol nem felsz hogy az osszes privat levelezesed a neten van?
De az még mindig csak az én levelezésem és nem másik 2-300 emberé.
De amúgy köszi a segítséget.Meggyõztetek,kipróbálom.
Posted 2011. March 16. - 14:06
A menüben be kell állítani a google fiókodat az ActiveSync-ben. Engedélyezni kell neki hogy szinkronizálja a kontaktokat. Én így csináltam. De ha lemented Kies-el akkor utána gmail-ben tudod a mentett számokat importálni a címtárba.Kicsit idegenkedem attol,hogy a neten legyen az összes ismerõsöm,-száma,-címe,-adatok.És, hogy tudom a Monte-ról a google-ra menteni?
Jó az ha megvan a mailfiókban is az összes telszám!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. March 16. - 14:01
Kicsit idegenkedem attol,hogy a neten legyen az összes ismerõsöm,-száma,-címe,-adatok.És, hogy tudom a Monte-ról a google-ra menteni?
es attol nem felsz hogy az osszes privat levelezesed a neten van?
de max felrakod, szinkronizalod az uj telefont, aztan torlod a google fiokbol a bejegyzeseket. ennyi.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. March 16. - 13:58
Posted 2011. March 16. - 13:42
Szia!Sziasztok!
Hogy ha a Samsung Monte telóm névjegyeit lementem a Kies-el,akkor egy másik Samsung (Ace) -ra vissza tudom tölteni?
Igen! De még egyszerûbb ha google fiókoddal szinkronizálod a Monte-t és a google címtárba mented a névjegyeket. Az új telón úgyis meg kell adni egy google fiókot és autómatice letölti a névjegyeket. Nekem a Kies kicsit nehézkesen kezelte amúgy a névjegyeket....
Posted 2011. March 16. - 13:36
Hogy ha a Samsung Monte telóm névjegyeit lementem a Kies-el,akkor egy másik Samsung (Ace) -ra vissza tudom tölteni?
Posted 2011. March 16. - 13:07
Posted 2011. March 16. - 12:56
Jó lenne ha nem rezisztív kijelzõje lenne...így nagyon sérülékeny és pontatlan. De bohóckodni filmet nézni jó.A ZTE tablet-je sem rossz szerintem.
Én most azt nyomozom hogy a Galaxy 3 tud-e TV out-ot a 3,5mm-es jacken keresztül. Most rendeltem pár TV out kábelt csájnábol a haveroknak Galaxy S-hez...jó lenne ha egy kábelt meg kéne tartanom magamnak.
Posted 2011. March 16. - 12:25
A 2.51.1- ben több bugot javítottak és itt semmit nem kell csinálni a frissítésnél, csak next,next,next. minden adatod megmarad. 2.3 nem lesz rá egyáltalán.Annyira nem értek ezekhez bevallom õszintén, de Te tudod jól....Akkor nyultam csak bele mikor root-oltuk meg a rom-ot cseréltük....de abban ugye te segítettél.
Nem tudom azóta lett-e hivatalos idõpont 2.2 ügyben, én ott járok h tavaszra ígérték. Ha tudsz valamit ne tartsd magadban. Beolvastam az arénára, ott sem volt konkrétum, viszont azt olvastam, hogy 2.3 lehet nem lesz.
A ZTE tablet-je sem rossz szerintem.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. March 16. - 11:57
Posted 2011. March 16. - 11:43
Milyen eddigiekkel? :-) de hagyjuk inkább, ne frissítsd.
Annyira nem értek ezekhez bevallom õszintén, de Te tudod jól....Akkor nyultam csak bele mikor root-oltuk meg a rom-ot cseréltük....de abban ugye te segítettél.
Nem tudom azóta lett-e hivatalos idõpont 2.2 ügyben, én ott járok h tavaszra ígérték. Ha tudsz valamit ne tartsd magadban. Beolvastam az arénára, ott sem volt konkrétum, viszont azt olvastam, hogy 2.3 lehet nem lesz.
Posted 2011. March 16. - 09:55
Lehet azért mert még nem jött ki a hivatalos 2.2....De várom már nagyon, mert elég sok elõnye van.froyo nálam néha érdekes doglokat mûvel
Posted 2011. March 16. - 07:25
Majd ha lesz Froyo, mert az eddigiekkel annyira nagy elõrelépést nem tapasznyaltam....
Milyen eddigiekkel? :-) de hagyjuk inkább, ne frissítsd.
-=B.B.B.=-
Posted 2011. March 16. - 03:44
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. March 15. - 19:26
Fõleg ha fel is tetted volna az utolsó hivatalos romot...
Majd ha lesz Froyo, mert az eddigiekkel annyira nagy elõrelépést nem tapasznyaltam....
Posted 2011. March 15. - 19:14
azért tetszik a sima desire, mert kisebbAkkor egyértelmûen a Desire HD (falazótégla) Management board meetingen jól mutat az asztalon(csak vigyél töltõt mindenhova mer hamar lemerül). A Desire egyébként nekem is tetszene ha még mindig OLED kijelzõvel lehetne kapni. Én ilyen "kijelzõbuzi" vagyok...azon belül is "OLEDbuzi"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2011. March 15. - 19:06
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. March 15. - 17:52
Kicsit fél információt adtam.Két éves hûségnyilatkozatot és két év tarifát írtam alá.Egy év járt le.Ha most veszek egy független telefont,akkor simán átrakom bele a sim kártyát?Azért kérdem,mert mintha a szerzõdésben azt olvastam volna,hogy nem használhatok más telefont.Gondoltam látják az IMEI számát is.Vagy nem?Vagy igen?Vagy mi van?
Akkor gondolom a régebbi elõfizetéses telefonomat is eladhatom,ha fizetem rendesen az elõfizut.
Posted 2011. March 15. - 17:29
Az elégedettségnél kell jobb ajánlás?
Fõleg ha fel is tetted volna az utolsó hivatalos romot...
-=B.B.B.=-