Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Mobiltelefon, PDA, mobilkommunikáció

- - - - -

• Please log in to reply
4974 replies to this topic

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
A szolgáltató pedig köteles megõrizni X évig az SMS-eidet, amiket a "benfentesek" egyéb juttatásért cserébe bármikor átküldenek mail-be...
Szép világ ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

es attol nem felsz hogy az osszes privat levelezesed a neten van?

De az még mindig csak az én levelezésem és nem másik 2-300 emberé.
De amúgy köszi a segítséget.Meggyõztetek,kipróbálom.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Kicsit idegenkedem attol,hogy a neten legyen az összes ismerõsöm,-száma,-címe,-adatok.És, hogy tudom a Monte-ról a google-ra menteni?

A menüben be kell állítani a google fiókodat az ActiveSync-ben. Engedélyezni kell neki hogy szinkronizálja a kontaktokat. Én így csináltam. De ha lemented Kies-el akkor utána gmail-ben tudod a mentett számokat importálni a címtárba.
Jó az ha megvan a mailfiókban is az összes telszám!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Kicsit idegenkedem attol,hogy a neten legyen az összes ismerõsöm,-száma,-címe,-adatok.És, hogy tudom a Monte-ról a google-ra menteni?

es attol nem felsz hogy az osszes privat levelezesed a neten van?

de max felrakod, szinkronizalod az uj telefont, aztan torlod a google fiokbol a bejegyzeseket. ennyi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Sziasztok!
Hogy ha a Samsung Monte telóm névjegyeit lementem a Kies-el,akkor egy másik Samsung (Ace) -ra vissza tudom tölteni?

Szia!
Igen! De még egyszerûbb ha google fiókoddal szinkronizálod a Monte-t és a google címtárba mented a névjegyeket. Az új telón úgyis meg kell adni egy google fiókot és autómatice letölti a névjegyeket. Nekem a Kies kicsit nehézkesen kezelte amúgy a névjegyeket....

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Sziasztok!
Hogy ha a Samsung Monte telóm névjegyeit lementem a Kies-el,akkor egy másik Samsung (Ace) -ra vissza tudom tölteni?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
lehet engem is érdekelne egy ha van fölösleg....meg ha tud olyat a telefonom

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

A ZTE tablet-je sem rossz szerintem.

Jó lenne ha nem rezisztív kijelzõje lenne...így nagyon sérülékeny és pontatlan. De bohóckodni filmet nézni jó.
Én most azt nyomozom hogy a Galaxy 3 tud-e TV out-ot a 3,5mm-es jacken keresztül. Most rendeltem pár TV out kábelt csájnábol a haveroknak Galaxy S-hez...jó lenne ha egy kábelt meg kéne tartanom magamnak.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Annyira nem értek ezekhez bevallom õszintén, de Te tudod jól....Akkor nyultam csak bele mikor root-oltuk meg a rom-ot cseréltük....de abban ugye te segítettél. :)

Nem tudom azóta lett-e hivatalos idõpont 2.2 ügyben, én ott járok h tavaszra ígérték. Ha tudsz valamit ne tartsd magadban. Beolvastam az arénára, ott sem volt konkrétum, viszont azt olvastam, hogy 2.3 lehet nem lesz.

A 2.51.1- ben több bugot javítottak és itt semmit nem kell csinálni a frissítésnél, csak next,next,next. :) minden adatod megmarad. 2.3 nem lesz rá egyáltalán.

A ZTE tablet-je sem rossz szerintem.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Az elsõ tablet, amin tényleg elgondolkoznék:

HTC - Products - HTC Flyer - Overview
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Milyen eddigiekkel? :-) de hagyjuk inkább, ne frissítsd.

Annyira nem értek ezekhez bevallom õszintén, de Te tudod jól....Akkor nyultam csak bele mikor root-oltuk meg a rom-ot cseréltük....de abban ugye te segítettél. :)

Nem tudom azóta lett-e hivatalos idõpont 2.2 ügyben, én ott járok h tavaszra ígérték. Ha tudsz valamit ne tartsd magadban. Beolvastam az arénára, ott sem volt konkrétum, viszont azt olvastam, hogy 2.3 lehet nem lesz.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

froyo nálam néha érdekes doglokat mûvel :D

Lehet azért mert még nem jött ki a hivatalos 2.2....De várom már nagyon, mert elég sok elõnye van.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Majd ha lesz Froyo, mert az eddigiekkel annyira nagy elõrelépést nem tapasznyaltam....

Milyen eddigiekkel? :-) de hagyjuk inkább, ne frissítsd.

-=B.B.B.=-

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
froyo nálam néha érdekes doglokat mûvel :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Fõleg ha fel is tetted volna az utolsó hivatalos romot...

Majd ha lesz Froyo, mert az eddigiekkel annyira nagy elõrelépést nem tapasznyaltam....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Akkor egyértelmûen a Desire HD (falazótégla) :) Management board meetingen jól mutat az asztalon(csak vigyél töltõt mindenhova mer hamar lemerül). A Desire egyébként nekem is tetszene ha még mindig OLED kijelzõvel lehetne kapni. Én ilyen "kijelzõbuzi" vagyok...azon belül is "OLEDbuzi" :)

azért tetszik a sima desire, mert kisebb

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
szerintem igen, az elõfizetés a lényeg
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

Kicsit fél információt adtam.Két éves hûségnyilatkozatot és két év tarifát írtam alá.Egy év járt le.Ha most veszek egy független telefont,akkor simán átrakom bele a sim kártyát?Azért kérdem,mert mintha a szerzõdésben azt olvastam volna,hogy nem használhatok más telefont.Gondoltam látják az IMEI számát is.Vagy nem?Vagy igen?Vagy mi van?

Akkor gondolom a régebbi elõfizetéses telefonomat is eladhatom,ha fizetem rendesen az elõfizut.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Az elégedettségnél kell jobb ajánlás?:)

Fõleg ha fel is tetted volna az utolsó hivatalos romot...

-=B.B.B.=-