Szép világ

es attol nem felsz hogy az osszes privat levelezesed a neten van?
A menüben be kell állítani a google fiókodat az ActiveSync-ben. Engedélyezni kell neki hogy szinkronizálja a kontaktokat. Én így csináltam. De ha lemented Kies-el akkor utána gmail-ben tudod a mentett számokat importálni a címtárba.Kicsit idegenkedem attol,hogy a neten legyen az összes ismerõsöm,-száma,-címe,-adatok.És, hogy tudom a Monte-ról a google-ra menteni?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Kicsit idegenkedem attol,hogy a neten legyen az összes ismerõsöm,-száma,-címe,-adatok.És, hogy tudom a Monte-ról a google-ra menteni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szia!Sziasztok!
Hogy ha a Samsung Monte telóm névjegyeit lementem a Kies-el,akkor egy másik Samsung (Ace) -ra vissza tudom tölteni?
Jó lenne ha nem rezisztív kijelzõje lenne...így nagyon sérülékeny és pontatlan. De bohóckodni filmet nézni jó.A ZTE tablet-je sem rossz szerintem.
A 2.51.1- ben több bugot javítottak és itt semmit nem kell csinálni a frissítésnél, csak next,next,next.Annyira nem értek ezekhez bevallom õszintén, de Te tudod jól....Akkor nyultam csak bele mikor root-oltuk meg a rom-ot cseréltük....de abban ugye te segítettél.
Nem tudom azóta lett-e hivatalos idõpont 2.2 ügyben, én ott járok h tavaszra ígérték. Ha tudsz valamit ne tartsd magadban. Beolvastam az arénára, ott sem volt konkrétum, viszont azt olvastam, hogy 2.3 lehet nem lesz.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Milyen eddigiekkel? :-) de hagyjuk inkább, ne frissítsd.
Lehet azért mert még nem jött ki a hivatalos 2.2....De várom már nagyon, mert elég sok elõnye van.froyo nálam néha érdekes doglokat mûvel
Majd ha lesz Froyo, mert az eddigiekkel annyira nagy elõrelépést nem tapasznyaltam....
-=B.B.B.=-
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Fõleg ha fel is tetted volna az utolsó hivatalos romot...
azért tetszik a sima desire, mert kisebbAkkor egyértelmûen a Desire HD (falazótégla)
Management board meetingen jól mutat az asztalon(csak vigyél töltõt mindenhova mer hamar lemerül). A Desire egyébként nekem is tetszene ha még mindig OLED kijelzõvel lehetne kapni. Én ilyen "kijelzõbuzi" vagyok...azon belül is "OLEDbuzi"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kicsit fél információt adtam.Két éves hûségnyilatkozatot és két év tarifát írtam alá.Egy év járt le.Ha most veszek egy független telefont,akkor simán átrakom bele a sim kártyát?Azért kérdem,mert mintha a szerzõdésben azt olvastam volna,hogy nem használhatok más telefont.Gondoltam látják az IMEI számát is.Vagy nem?Vagy igen?Vagy mi van?
Az elégedettségnél kell jobb ajánlás?
-=B.B.B.=-